![]() |
|
novy prijmac na sky linkchcel by som vas poprosit o radu,chcem kupit mame novy komplet na prijmanie programov cez skylink,stacil by jej primac na SD programy,ktory by bol vhodny?nakolko dvb-t nie je ani tuk signal a potom spolocny rozvod antenny je v takom stave ze su tam len same madarske programy a slovenske sa nedaju pozerat,dakujem za pomoc |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: novy prijmac na sky linkOno je to už dnes celkem jedno, pokud to nebude linux..Tvé zadání je zase dost obecné(nevíme zda bude potřebovat dvbtit, jakou čtečku, popř. sloty, PVR, obraz. výstupy atd), ale protože nepíšeš cenu, je pro mne dotaz sympatický a tipy ti dám. Hodně by mi pomohlo vědět na jaké tv to chce sledovat. Pokud na 37-55crt v kuchyni, vyhoví i F6900 s cvbs a PVR. Pokud na 63 - 82crt v obýváku, pak je jich milión a potřebuju upřesnění. Pokud na LCD/Plazma, tak Ariva 200 s bonusem FTA HD. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
pre Tomik535sledovat to bude na lcd samsungu LE22B650, ten tv ma 56 cm,nechcela väcsi lebo ma male izby,ide hlavne o to aby chytala slovenske a ceske tv,ide len o tento zaklad,takze karta skylink, |
Radko3003
![]() |
|
RE: novy prijmac na sky linkPokud nepotřebujete HD ani emu tak je dobrý pro příjem SD programů ve Skylinku Technisat Digit MF4-S CC. Je malý,nezabere moc místa,má originál Cryptoworks-bez problémů čte české a slovenské karty,bez problémů zobrazuje české a slovenské znaky v EPG. Mám ho skoro tři roky a funguje bez poruchy narozdíl od Arivy 200,která se pokazila po dvou měsících provozu. Arivu 200 nedoporučuju kupovat. |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE: novy prijmac na sky link:-/ Pak ti tedy doporučovat HD přijímač nebudu(pokud ho sleduje ze sedačky a nemá to monitor, jako já)Ale protože je to tv s HDMI a komponentními vstupy, o jiném přijímači bych neuvažoval. Jde mi to už to více nepokazit. Takže asi F7900(v záloze PVR a CI sloty) Nevýhodou zatím barva dvb.tit, ale pokud si v dohledné době neplánuje(kromě proma 2měs) placený balíček, stejně je nevyužije. Poté už snad bude tento problém dořešen. Jsou ještě jiné, např. F6900, 0ptic.7300, sle protože vše s uni čtečkami, raději bych ten slot měl v záloze. Ale pokud tvá máma není perfekcionista a spíše sleduje, co je na obrazovce a ne jaký je obraz jako já zdeformovaný ;) , tak ji určitě vyhoví i nějaká méně vybavená "jistota s CW", např. Mascom. Akorát jí to propoj dobrým scart kabelem a RGB. Ahoj Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: novy prijmac na sky linkS technisatem by se dalo souhlasit. Sice neumí ani ty dvbtit. ani diseqC 1.1 a německá kvalita už to taky dávno není, ale má jednu obrovskou výhodu, OSD přečte i slepý. Takže R^ :laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: novy prijmac na sky linkMimochodem k té tv ji vyhoví i ten F6900. Sice nemá RGB na scartu ale Y,Pb,Pr výstup. A když to srovnám s tím technisatem, svý mámě bych ho určitě nekoupil (moje má 4roky starého Ferdu 6318 ;) a 55crt.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
pre Tomik535Tomik moc ti dakujem za radu,vies mama je skutocny antitalent,a ja byvam od nej vyse 80km takze mi to bude treba jej vysvetlovat aj pol dna ako prepat a podobne veci ale dufam ze to zvladne :scared: proste si bude len prepinat program a pozerat |
Radko3003
![]() |
|
RE: novy prijmac na sky linkNepochybuj o tom, že moje máma antitalentem na tyto věci není. Ale jsem názoru, že k tv s vysokým rozlišením patří přijímač vysokého rozlišení.. :-/ Ale já už jsem tak zdeformovaný, že jsem zjistil, že mě častěji zaujme obrazová než obsahová kvalita programů. Třeba jsem se přistihl, že koukám na koncerty na eins festival jen proto, že mě z toho nebolí oči..Můžu ti doporučit X modelů s popisem toho co umí nebo ne. Ale nakonec se stejně budeš muset rozhodnout ty. Chápu, že pro tebe bude na prvním místě 100% spolehlivost, ale upřímně, přijímač s takovou spolehlivostí ani neznám. Nejsem vhodný rádce. Neumím slevit z obrazové kvality. Ty cenové rozdíly mi připadaj tak trapné, že se o tom dále nechci bavit. Myslím, že i když jí koupíš ten nebo onen, vyjde to nastejno. Dokud neuvidí něco lepšího a nezatouží po tom, zklamaná nebude. Přeju ti, abys jí musel radit co nejmíň. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Tomik535Než koukat na koncerty na eins festival tak bude možná lepší již zajít k očnímu. :)Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 096 |
![]() |
|
RE: novy prijmac na sky linka než koukat na zprávy na nově, tak bude lepší obě oči vydloubnout a vydražit na aukru.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: novy prijmac na sky linkTomiku R^ |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
@radko3003icq 330-864-462 |
qwerty
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: novy prijmac na sky link@Jarous, neboj, byl jsem tam s malým před půl rokem a viděl jsem vše perfektně. Nejradši bych ty brýle nosil za něho :crying:http://leteckaposta.cz/339872106 Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: novy prijmac na sky linkDle dotazu usuzuji že to není nadšenec , pak bych radil mascon 1101cr - já osobně vlastním a valím to přes monitor 21 palců a stačí to , samozřejmě v obýváku na metrovce jedině HD PRIJÍMAČ. :laughing: |
HURIICANE
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: novy prijmac na sky linkJO JE ZA 1650,- Kč - v prodejně ELTASATU , ale kupoval jsem ho mimulý rok takže s rostoucí daní půjde i cena nahoru. |
HURIICANE
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
![]() |