![]() |
|
Astra satelitní poziceUž jsem opět zde s otázkou pro vás asi naprosto nepochopitelnou.. Astra se skládá z více družic.. A až ani nevím snad E? Ale zajímalo by mě,jak je naladit,když v přijímači některé nejsou.. Tedy konkrétně-naše babi má přes rok SD přijímač HOMECAST no a běžným proskenováním jí nejde naladit Tv Barandov /nemůže to být tím,že v přijímači nějaká ta ASTRA prostě není?/-nebojte jen se ptám-páč mě asi už budete mít za tupouna :laughing: Ale přiznám se - tyto věci mě velice zajímaj... Děkuji za vaše reakce |
esik33
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
esik33Treba doplnit chybajuci TRANSPONDER do zoznamu a vsetko pojdeČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Astra satelitní poziceJOJ ,JOJ plus ti ide?zapni jeden z týchto programov chod do instalacie a daj preskenovať. |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Astra satelitní pozicedaj bud stv , alebo ct, vojdi do menu, manu. vyhladavanie, siet zapnut a najde ti vsetky. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
skynettPreskenovať ze dá na SKENERU - to je taková věc k PC. Na SAT. recevieru se SCANUJE. To v dobrém . R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Astra satelitní poziceMusíš si uvědomit jednu zásadní věc.Automatické ladění v analogu ti projede celé kmitočtové pásmo a na cokoliv narazí to uloží. Automatické ladění u satelitního příjímače ti POUZE proskenuje uložené transpondery. Je tedy jasné, že pokud v seznamu neni uložen nový transponder/ je logické, že tam být ani nemůže/, tak ti to nový program NENAJDE. Prostě nejdřív vytvoř nový transponer se správným kmitočtem, polarizací, SR-kem a u některých přijímačů s ochranným intervalem a pak ho teprve proskenuj. Za určitých okolností by ti mohla simulovat automatické ladění z analogu funkce Blindscane, kterou většina slušných přijímačů má. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@ satanTV Barandov - je na rovnakej frekvencií ako JOJ.Homecast nemá v menu satelitov Astra3 ale Kopernikus a nemá ani fekvenciu 11797 H 27500 - tam je JoJ a Barandov ak má už v prijímači TV JOJ tak už tam tu frekvenciu niekto napísal ked nahraval TV JOJ - tak stači zapnuť TV JOJ a preskenovať frekvenciu. |
skynett
![]() |
|
skynettto mi je jasne, ja som chcel aby mu to naslo vsetky sk/cz |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
@ CESPreskenovať se dá na SKENERU - to je taková věc k PC. To v dobrémTo sa taky jmenuje SCANER. |
skynett
![]() |
|
RE: Astra satelitní poziceNo jo no někteří lidé si tu pletou pojmy z dojmy@skynett - na homíku se zadává taky FEC na ten jsi nějak zapoměl |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
@ netacenieje nutné nastavovať FEC, stači ho nechať na AUTO. |
skynett
![]() |
|
RE: Astra satelitní poziceLepšie je v ručnom ladení na niektorom fungujúcom transpondéri povoliť načítanie siete. |
fansat
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
AStraChlapi zatím moc děkuji-zkusím to - myslím,že tam babi JOJku má,zkusím projet to pásmo... Omlouvám se,jak již tu někdo psal-analog satelit jsem měl v malíčku-tady trochu tápu-ale chtěl bych se vše postupně naučit-páč mě to baví.. Není nějaká vydaná kniha o těchto digitálních satelitních záhadách?Myslím tedy srozuimitelná pro amatéry... Díky-ozvu se jak jsem dopadl.Když si Homecasta se SKylink kartou tenkrát naše babi kupovala-Tv Barandov ještě nevysílal-no a ted jí chybí.. Znáte to-ráda by koukala.. :)) |
esik33
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
![]() |