Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Astra satelitní pozice

Už jsem opět zde s otázkou pro vás asi naprosto nepochopitelnou.. Astra se skládá z více družic.. A až ani nevím snad E? Ale zajímalo by mě,jak je naladit,když v přijímači některé nejsou.. Tedy konkrétně-naše babi má přes rok SD přijímač HOMECAST no a běžným proskenováním jí nejde naladit Tv Barandov /nemůže to být tím,že v přijímači nějaká ta ASTRA prostě není?/-nebojte jen se ptám-páč mě asi už budete mít za tupouna :laughing: Ale přiznám se - tyto věci mě velice zajímaj... Děkuji za vaše reakce

esik33
Registrace: 4/2009
Odpověď v diskusním vlákně

esik33

Treba doplnit chybajuci TRANSPONDER do zoznamu a vsetko pojde

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

RE: Astra satelitní pozice

JOJ ,JOJ plus ti ide?
zapni jeden z týchto programov
chod do instalacie a daj preskenovať.

skynett
Registrace: 8/2009

daj bud stv , alebo ct, vojdi do menu, manu. vyhladavanie, siet zapnut a najde ti vsetky.

satan
Registrace: 1/2006

skynett

Preskenovať ze dá na SKENERU - to je taková věc k PC. Na SAT. recevieru se SCANUJE. To v dobrém . R^

CES
Registrace: 4/2007

Musíš si uvědomit jednu zásadní věc.
Automatické ladění v analogu ti projede celé kmitočtové pásmo a na cokoliv narazí to uloží.
Automatické ladění u satelitního příjímače ti POUZE proskenuje uložené transpondery. Je tedy jasné, že pokud v seznamu neni uložen nový transponder/ je logické, že tam být ani nemůže/, tak ti to nový program NENAJDE.
Prostě nejdřív vytvoř nový transponer se správným kmitočtem, polarizací, SR-kem a u některých přijímačů s ochranným intervalem a pak ho teprve proskenuj.
Za určitých okolností by ti mohla simulovat automatické ladění z analogu funkce Blindscane, kterou většina slušných přijímačů má.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@ satan

TV Barandov - je na rovnakej frekvencií ako JOJ.
Homecast nemá v menu satelitov Astra3 ale Kopernikus
a nemá ani fekvenciu 11797 H 27500 - tam je JoJ a Barandov
ak má už v prijímači TV JOJ tak už tam tu frekvenciu niekto napísal ked nahraval TV JOJ - tak stači zapnuť TV JOJ a preskenovať frekvenciu.

skynett

skynett

to mi je jasne, ja som chcel aby mu to naslo vsetky sk/cz

satan
Registrace: 1/2006

@ CES

Preskenovať se dá na SKENERU - to je taková věc k PC. To v dobrém

To sa taky jmenuje SCANER.

skynett

No jo no někteří lidé si tu pletou pojmy z dojmy

@skynett - na homíku se zadává taky FEC na ten jsi nějak zapoměl

netace
Registrace: 12/2008

@ netace

nieje nutné nastavovať FEC, stači ho nechať na AUTO.

skynett

Lepšie je v ručnom ladení na niektorom fungujúcom transpondéri povoliť načítanie siete.

fansat
Registrace: 7/2008

AStra

Chlapi zatím moc děkuji-zkusím to - myslím,že tam babi JOJku má,zkusím projet to pásmo... Omlouvám se,jak již tu někdo psal-analog satelit jsem měl v malíčku-tady trochu tápu-ale chtěl bych se vše postupně naučit-páč mě to baví.. Není nějaká vydaná kniha o těchto digitálních satelitních záhadách?Myslím tedy srozuimitelná pro amatéry... Díky-ozvu se jak jsem dopadl.Když si Homecasta se SKylink kartou tenkrát naše babi kupovala-Tv Barandov ještě nevysílal-no a ted jí chybí.. Znáte to-ráda by koukala.. :))

esik33
Registrace: 4/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra