![]() |
|
nefungující programy v digi TVZdravím, omlouvám se, jestli je to tady někde už řešené, ale já to bohužel nikde nenašel. Asi tak od 22.12 mi jedou jen nějaké programy u digi TV. Ani jeden z českých programů, ani jeden sportovní program kromě Eurosportu nejede. Měl jsem přístroj i přes noc vypnutý, ale nic nepomohlo. Nemohli by jste mi prosím poradit, jak jste to řešili, pokud se s tím setkal i někdo jiný? na televizi to píše slabý nebo žádný signál, ale v menu přístroje je signál dobrý a i nějaké programy fungují, tak v signálu by problém být neměl. Děkuji. |
luprlu
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: nefungující programy v digi TVskus to resetnut cele,vyber kartu a pretri ju ,Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
Jde všechno, co může...Budeš si to muset opravit. Začni u antény, potom přijímač... |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
RE: nefungující programy v digi TVPokud ti to "píše" žádný nebo slabý signál tak sis odpověděl sám....Pokud neumíš doladit parabolu na "max",tak si někoho "známého" pozvy........třeba to u placatky slivovice vyřešíte....Hi Hi :laughing: (Samozřejmě chyba může býti i jinde...)Krásný digitální vánoční večer.Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
Daj tam továrenske nastaveniaVyresetuj prijímač a potom znova nalaď programy. Ja som to tak urobil a všetko mi potom začalo ísť. |
marianst
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 285 |
![]() |
|
luprlu:A co takhle kontaktovat poskytovatele sluzby? :razz:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
pro luprluPredpokladám, že máš riadne platené DIGI -TV, tak sa prikláňam k názoru technikTKR, aj mne z ničoho nič vypadli niektoré predplatené peogramy, no signalizovalo mi, že prístup zamietnutý. A bolo to u nich, museli aktivovať karty, z mne neznámych dôvodov. Ak Ti signalizuje na neprístupných staniciach slabý či žiaden signál, tak je to u Teba a tak ma napadla choroba DIGI zo zimy po bodom mrazu, ktorá postihla viacerých súsedov. Oni mali držiak LNB na ohnutej trubke, do ktorej sa dostala voda a mrazy urobili svoje, trubku trochu narovnali a signál bol v ....... Riešenie je navrtať trubku na najnižšom mieste otvorom cca 3 - 4 mm a pomohlo. Ale pred tým treba správne ohnúť držiak konvertora, a to nechaj na odborníkov. Ak som mimo, tak prepáč.TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
pro luprutake se mi to stalo parkrat ...zadny signal na urcitych programech ..vse jsem prosel a nic tak jsem se na to ptal a stacilo podlozit kartu a fungovalo to ..karta spatne dolehala.pak jsem to resetoval to vse.... |
mefa
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 177 |
![]() |
|
![]() |