![]() |
|
CSlink - nefunkční...... nemohu přihlásit nové karty. Je to jen u mě? |
Ládys
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 305 |
![]() |
|
To je výkřik do tmy- karta musí být vložena do slotu tak, aby byla připojena svými kontakty k přijímači (různé přijímače mají kontakty nahoře, jiné dole = vložení kontakty nahoru nebo dolů)- přijímač musí mít sloty (čtečky) aktivované. U některých je potřeba v nastavení spustit cardserver... - přijímač musí spolehlivě přijímat volně vysílané kanály, např. ČT24 a TA3 - po správném vložení, když už přijímač funguje, je potřeba počkat na kódovaném kanále než se do karty zapíší instrukce = oprávnění do... někdy to trvá déle - postavit se potom na kanál, který nejde a počkat až se otevře, - zkusit, když nejde některý další a měl by jít, postavit se na něj a počkat než se otevře. |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
@LádysTak jsem to zkusil se přihlásit do správy karet a píše ,že služba je nedostupná Rv |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
bob.rPodla mna myslel prihlasit do systemu na CSLink.cz (registrovat)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: CSlink - nefunkční...Já jsem s tím měl problém včera tzn. 27.12.09 a nebylo to poprvé....nějaká výluka systému...asi.... |
antonin1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
RE: CSlink - nefunkční...To bude asi suvisiet s tymi novinkami co pripravujuČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: CSlink - nefunkční...Mě to normálně fachčí R^ |
pit178
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
RE: CSlink - nefunkční...uz ide...predtym nesloČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: CSlink - nefunkční...Už je to OK ;) R^ |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
trade a technologyZdravím Vás priatelia,mne skončili 26.12.platnosť programy na karte trade and technology a nemôže za toho čerta načítať kartu dalej...nemožete mi niekto poradiť čo vymyslieť?Karta začína 00002 8532 79,netuším,či sa mali meniť alebo čo...Dakujem za každú pomoc... |
pavol808
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: CSlink - nefunkční...Kdybys to číslo napsal celé, mohli jsme ti to rovnou zkontrolovat.. :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
trade a technologyTomik535 to nie je problém,ale to som už urobil,ono mi to šlapalo bez problemov,ale čakal som,že načíta ju bez problémov...00002 8532 7932 7 |
pavol808
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
Pro: slapet a Blooddog, ale i ostatní.Ano, opravdu jsem myslel přihlásit se do systému CSlink - registrovat nové karty.Právě jsem se vrátil z "krčmy" a vše je opět funkční. Registrace proběhla OK. Díky všem za INFO. Dobrou ... |
Ládys
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 305 |
![]() |
|
![]() |