Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

ferguson ariva 200

Dobry vecer, nerad zakladam nocve vlakno na temu ariva ale musim po nahrati FW 15.12.2009 B5 p a naslôedne naskenovani satelitov mi nejdu skoro vobec ziadne programy tak napr na thor 1w ide iba fishing and hun,,,, na astre 23 mi ide ct1, ta3 barandov a ostatne nic na astre 19 skoro vobec.
Motor je ok iny prijimac ide ok ,skusil som to cele prehrat orig FW a naskenovat stale nic to iste a ked nahram sett s usb tak opat to iste co mam robit?
dakujem
ariva uz bola v oprave predtim to robilo to iste az do chvile ked som tam nahraval jeden FW za 2 sa sekla a neslo nic nahrat zavada uvedena bola vymena flash
po oprave tam bol orig Fw naskenovany 1TP s astra 23 ktory isiel
dakujem este raz

jano33
Registrace: 6/2009
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 101
Odpověď v diskusním vlákně

a je to tady zase...

Achtung: Das ist eine neue Version des Editors zum bearbeiten der Kanallisten, auf dem Receiver muß die Softversion 1.03B5 oder neuere installiert sein!!! Kanallisten, die mit älteren Editorversionen erstellt wurden, werden nicht richtig funktionieren!!!
německé fórum...
Opis:Uwaga: przypominamy, że po aktualizacji zalecane jest przywrócenie ustawień fabrycznych oraz, że listy kanałów stworzone na wcześniejszych wersjach oprogramowania niż 1.02B9 nie będą działały prawidłowo z bieżącym oprogramowaniem oraz mogą powodować błędy w pracy odbiornika!
Data dodania:15 Dec 2009 Wersja z dnia:15 Dec 2009 Wersja:1.03B5
polské stránky výrobce....
a české či slovenské? je toho plná parabola, ach jo Rv
Nevím jestli mlátit po hlavě nebo po rukách, dělat národní osvětu, či se na to nevykašlat-poslední je spávně R^ :8)
Pěkný začátek večera

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

RE: ferguson ariva 200

A vo tom to je. Zase se pos.ala až si tam začal cpát nesmysly :-/

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@Babui

Hallo, už jsem myslel, že mě v tom dnes necháš samotného ;)

Tomik535

Dnes se zde totiž rozebrala dokonale! :laughing:

Tomik535

@ Tomik535

Hello, to víš, že ne R^ stejně je Ferguson nářez :8)

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui

Mate pravdu,ale to musi byt statisticky zazrak,ze prave arivu si kupili za poslednu dobu "experti".Ved aj k inym boxom existuje alternativny soft a tam nie je tolko problemov.Tu je v priemere kazde 5-6 vlakno pomaly o arive,zeby nahoda?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@babui, tomik

já se vám divím , že se na to navyserete, s origo softem chodí ariva bez problémů. Nechápu proč tam každej cpe emu na digi.

sirda
Registrace: 11/2006

Je to jasné, proto ta upozornění, pos.rali to hned od samého počátku nestabilním editoren (čínským), který dokonale zresetoval arivu,(neustále dokola) pokud se dal špatný setting, bylo jedno přes co (editor či USB flash)...
Problém je dávno vyřešen, ale jak je vidět neustále se dělají počáteční chyby

Babui

@sirda

zdar, dyť říkám, že poslední je správně R^ :laughing:

Babui

Někdy mě napadá, že je té podpory až přespříliš a lidi mají dojem, že ze stroje za trojku budou mít Mercedes.
Mohli by udělat nějakou verzi (třeba Ariva 80) pro kopyta. Vpředu 1xuni, 1xCI a standby, vzadu hdmi, 1xscart pro rec, lnb, loop, usb pro PVR a konec šlus. Jeden tovární soft, žádné lan, emu apod. a zůstat na její ceně.
Jsem zvědav, kdo se toho první chytne.

Tomik535

Malo by to byt na 4 tlacitka ano-nie-plus-minus,ked je tam aj moznost vybrat si bum bac koniec.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

liquere

Ale zapomněl jsi dodat malou vcelkem nezásadní skutečnost, že jiné HD stroje nestojí trojku. Tak si to trochu přeber a možná ti to dojde.

Tomik535

Nebylo by jednodušší udělat postup jaký firmware (EMU)a setting tam šoupnout a odkud, co kde přenastavit, aby to pochopil každý ... i já, protože mě ta ariva čeká taky, ještě jsem jí v ruce neměl.

netace
Registrace: 12/2008

netace

nejjednošší postup je nechat tam tovární firm.

sirda

Preto to ani neporovnavam s masinami co stoja nasobky arivy.O to menej chapem preco sa problemy vzdy zvaluju len na ludi.Za tie peniaze to predsa nemoze byt spickova masina.Alebo chces tvrdit ze arivu si kupuju len totalny antitalenti a preto je tu tolko otazok?Ja ju nemam a urcite ani mat nebudem.Ale ziadny iny box sa tu tolkokrat nevyskytuje ako ariva.To je fakt...

liquere

Právě proto jsem to napsal, kdyby někdo napsal jednoduchý postup pro blbce, stejně jako já na FK7900 tak by se tu podle mě neobjevovalo každý 5,6 téma Ariva 200 a pořád to samé dokolečka

https://www.parabola.cz/forum/topic-42313/

netace

to babui and tomik535

Chlapci pekne ste sa porozpravali a co tak odpovedat mi troska ci je ta ariva suca opat na servis alebo co tam nahrat a cim a ako .*Lebo poviem vam dal som tam aj orig Fw s webu ferguson.pl a stale to nechce ist nahral som orig FW preskenoval a na niektorych TP pri skenovani to pise failed a mam tam nastav uni LNB 9750-10600 a stale nic fw nahravam cez USB s webulaki astale sa nedari kto pomoze?
dakujem

jano33
Registrace: 6/2009

@liguere

Zamysli se proč se tady ziadny iny box tolkokrat nevyskytuje ako ariva

sirda

nebylo, máme zde svá pravidla a ta je potřeba ctít, také všichni jezdíme vpravo, tedy u nás.

Já fakt nevím chápu dvě věci, když jsem si před tuším třemi lety pořídil AZBox S710 zaboha mě nešlo AU, maturoval jsem půl dne a nic až jeden kolega z fóra mě nakopnul, že je potřeba prolaďovat Intelsat, NE Thor a bylo to....
Pokud třeba VladoFogo (opravář ze slovenska) předělá třeba SAB na Octagon (přepálí fleš) je to jeho komerční věc a ví jak na to-živí ho to a také nese záruku
Pokud jsem to udělal já, ale softwérově nesu zodpovědnost pouze já sám sobě a nemohu pak tlačit výrobci, či prodejci co jsem sám napáchal, proto jsem postup nezvěřejnil a takových příkladů jsou mraky,
Jinak jsme to z Tomíkem a Kubou již popsali včera je to nenáročná mašina pro nenáročného uživatele, kdo umí ten umí, kdo neumí tak stojí, dělá okolo zle a může si za to sám

Babui

@all kdo má problémy s arivou

v případě jakéhokoli problému napište verzi origo softu i softu který jste tam nacpali.

sirda

sirda

Viem co myslis,ale to je v ludoch.A kto to kupuje a bude pouzivat origo soft ten ma pokoj,teda ako pisete.Lenze ked existuje aj emu soft tak to budu aj pouzivat,to je proste tak.

liquere

@all kdo má problémy s arivou

no to by si museli rádoby patchaři pamatovat nebo se předtím podívat na "Informace"
Z 15.12. 3B pochybuji, zpravidla 1B nebo 2B ta se dávala přímo u výrobce...

Babui

Pouzivanie alt softu je na vlastní zodpovědnost každého jedince.

sirda

liquere

Máš pravdu, ten jim ale neslibuje výrobce ale max. prodejce. Tak ať si to i slízne!

Tomik535

dobře já zeptám, švihnu tam tento soft, bude problém, nebo ne? Ariva200_2009.09.15_1.01B5_patch.abs

netace
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 101

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra