Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

ferguson ariva 200

Dobry vecer, nerad zakladam nocve vlakno na temu ariva ale musim po nahrati FW 15.12.2009 B5 p a naslôedne naskenovani satelitov mi nejdu skoro vobec ziadne programy tak napr na thor 1w ide iba fishing and hun,,,, na astre 23 mi ide ct1, ta3 barandov a ostatne nic na astre 19 skoro vobec.
Motor je ok iny prijimac ide ok ,skusil som to cele prehrat orig FW a naskenovat stale nic to iste a ked nahram sett s usb tak opat to iste co mam robit?
dakujem
ariva uz bola v oprave predtim to robilo to iste az do chvile ked som tam nahraval jeden FW za 2 sa sekla a neslo nic nahrat zavada uvedena bola vymena flash
po oprave tam bol orig Fw naskenovany 1TP s astra 23 ktory isiel
dakujem este raz

jano33
Registrace: 6/2009
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 101
Odpověď v diskusním vlákně

to sirda

alter fw/A200_20091215_1.03B5_P
a orig tam bol/Ariva200_2009.09.15_1.01B5
v oboch pripadoch nahrate cez USB nasledne skenovanie vsetkych sat neslo to ako pisem hore a nakoniec sett od babui cezusb ani tak nic kde robim chybu?
dakujem

jano33
Registrace: 6/2009

RE: ferguson ariva 200

jdu na pokr (s lidmi) :8)

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

@netace, proč ho tam chceš dávat? Nestačí na rumuny 0pticum 4060?
Problémy mohou začít až tam začneš cpát různé settingy.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@Babui

Jaký poker? :bigeyes:

Tomik535

nechcem sa nikoho dotknúť, ale ako predajca by som si nedovolil napísať niečo, že čo ľudia čakajú od stroja za trojku.
Je to STB ako každý iný, keď ho predajca predáva, je to jeho vec. Ako kupujúci som si kúpil STB, ktoré je normálne v predaji a je mi jedno, či stálo trojku alebo devinku.
Takže by malo šlapať bez akýchkoľvek problémov, pretože je to to STB.
A keďže tento shit nešlape tak, ako má, tak sa ani nečudujem ľuďom, že neustále vypisujú problémy s týmto shitom.
Koho čo zaujíma,že setting písali hovadá, koho čo zaujíma, že DO nerobí tak, ako má, koho čo zaujíma, že tuner kape do 2 mesiacov, koho čo zaujíma, že výrobné nastavenie LNB vytvorilo nejaké hovado z číny ?
Či niekto používa EMU FW alebo FW od výrobcu je jedno, problémy tohoto shitu spočívajú v odfláknutej výrobe.
Najlepšia výhovorka je to, že čo by človek za trojku aj chcel. Že ?

Aké vyznamenanie dostane user, keď tento shit reklamoval 4x a za každým mal tú istú vadu : tuner ? Asi ten user je lama. Že ?

jarino1978
Registrace: 2/2007

@jano

od pc ti nedovedu poradit, to by ti měl tvůj prodejce přijímače.

sirda
Registrace: 11/2006

jarino1978

píšeš hovadiny, a200 z obchodu chodí bez problémů.

sirda

@sirda

hovadiny píšeš Ty : https://www.parabola.cz/forum/topic-44146/
"ani s novym firmware nefunguje na 100, restarty u kanalu zustaly, s(nevhodné slovo)ny editor kanalu, sdileni pokud mas 2 ruzne caidy ma problem, a normalni sdileni je s vypadky, preklad menu do cestiny je vice nez usmevny
"jarino1978: Vyjadřuji plný souhlas-větší šrot než Ariva 200 snad ani není.Měl sem ji necelé 3 měsíce-jedenkrát byla na reklamaci,protože pořád nešel signál.Parabola a LNB byly v pořádku,protože druhý přístroj fungoval v pohodě. Když mně ten šrot přišel z opravy,tak fungoval DVA DNY!! a opět nebyl signál.Pak se to začalo pořád resetovat,tak jsem ten šmejd hodil do popelnice a koupil jsem Vantage 1100. Měl sem víc než 3 roky Humax II od Digi a ten fungoval bez poruchy. Kupovat nevyzpytatelnou Arivu,i když je levná,je vyhazování peněz!!

jarino1978

@Tomik535

na Rumuny dávám FK*900, ale tu Arivu jsem chtěl na KD dokud jede, proto se taky ptám co za soft, jinak hezky zobrazený to mají tady

http://www.kronos-sat.pl/arivatthd_pvr_ariva_combohd_200/softy_ferguson_ariva_200_opisy-10750.html

netace
Registrace: 12/2008

@sirda :

http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=21830&page=14

jarino1978

Ale verím, že pre všetkých predajcov je tento STB výhodný biznis, pretože má najnižšiu cenu, čo sa týka Hd receiverov. Samozrejme to na ľudí zaberá, je to HD , je to lacné...Takže je to taká nádej pre väčší obrat...

jarino1978

jarino1978

Vy dva si můžete s dechovkářem dát panáka a klidně vám ho zaplatím.

sirda

jarino1978

Neriesil si pred casom problem s nahravanim na disk tu na fore,ako to dopadlo?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

jarino, zamysli se. Když si koupím benzínové auto a budu do toho lít naftu, půjdu si pak stěžovat, že mi nejede jak má?

Když si koupím Bmw za devítku a Dacii za trojku, budu strašně překvapen, jakto, že když jezdím stejně rychle, brzdy na Dacii mi odešly dříve?

Právě, že to není stb jako každý jiný! Možná ti dojde v čem je ten podstatný rozdíl.

A to že se někomu potentovalo tamto a tamtomu tento jsou nevypovídající data. Žádná objektivní statistika.
Ale to je jedno, já jen, že kdybych ho prodával, tak ho každopádně samozřejmě vychválím do nebes! :)))
Ale k tomu nemám důvod.

Tomik535

Tomik535

Jaryn se pokouší zamyslet se, ale protože se mu to stále nadaří, tak už ho tu dlouho neuvidíme.

sirda

@tomik

píšeš od veci. je to STB, nesie logo DVB. Čo má spoločné nejaká nafta s tým, že odíde tuner ? Tak ti dám ja prirovnanie, že som si kúpil Fabiu a odišlo mi palivové čerpadlo. Takže dostanem odpoveď, že som nemal jazdiť a mal som si kúpiť mercedes. :laughing:

jarino1978

@sirda

@sirda : som si tento shit ani nekúpil, lebo zdochol priamo u predajcu. a keďže nemal už žiaden kus a mal pre zmenu 6 ks, ktoré išli na reklamačku,radšej som odkráčal rýchlo preč. :laughing:

a keďže len na CZ/Sk fórach nájdeš kopec ľudí, ktorým tento shit skapal ( pozri si len ten jeden odkaz ), obraz o tomto poľsko-čínskom čerepe si musí každý vytvoriť po svojom.

@liquere : nie, to som nebol ja

:laughing:

jarino1978

http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=21830&page=10

jarino1978

Právě že jsi mě vůbec nepochopil a přitom jsem se to snažil napsat tak jednoduše. Nafta byla ve spojení s jiným(výrobcem nedoporučovaným) palivem, ne s tunerem jednoho nešťastlivce..
Ale než se něco naučit, je jednodušší napsat, že je to šmejd, chápu. Taky neříkám, že není, určitě znám lepší, bohužel ne za jeho cenu..

Mimochodem, podle tvé logiky jsou teď šmejdy všechny fábie..

Tomik535

jaryn

Když jsi si tento shit ani nekúpil tak se pochlub jaký shit si kůpil.

sirda

díky za ty odkazy na tvfreak. tam se dá na téma ariva hodně nasmát, tam to žije :laughing: tady jako když se spousta lidí stydí napsat nějaký problémy. je jasný, že je to čínská a ještě navíc levná a rychlo-výroba, takže s ním bude spousta zábavy. jak tak čtu většina lidí si to kupuje kvůli olympiádě, no to je pochopitelný. nechápu proč můžou vynaložit 25.000 za TV, ale dát 6.000 za přijímač je jim zatěžko

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

@sirda

žiaden. používam 2 STB Vantage HD a ten Ariva shit mal skončiť v detskej izbe. :laughing:

@tomik : popremýšlaj naopak ty sám... :razz: :crying:
Ale chápem, že je už veľa hodín...

jarino1978

@vortimond :

vortík : tam sa chodím zabaviť ( sekcia na freaku o Arive ), pretože tam nájdeš toľko záludností o tomto shite, že ma z toho bolia už sánky...
Na jednej strane sú v tom ľudia, na tej druhej strane stojí predajca. Keď to dáš dokopy ( šetrnosť + tržba ), dostaneš realitu. :crying:

jarino1978

To mě těší, že máš 2 STB Vantage bez problémů s ovladačem a do dětskej izby kup dreama.

sirda

@Vortík, souhlas, akorát lidi, co si kupují tv za 25 si až tak často nejspíš nekupují Arivu. :-/
Plazmy jsou od 11ti, 32lcd full taky.
Takže 25+6=31, 11+3=14
17 je pro někoho opravdu dost. Třeba jen není nadšenec. ;)

Tomik535
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 101

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra