Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

ferguson ariva 200

Dobry vecer, nerad zakladam nocve vlakno na temu ariva ale musim po nahrati FW 15.12.2009 B5 p a naslôedne naskenovani satelitov mi nejdu skoro vobec ziadne programy tak napr na thor 1w ide iba fishing and hun,,,, na astre 23 mi ide ct1, ta3 barandov a ostatne nic na astre 19 skoro vobec.
Motor je ok iny prijimac ide ok ,skusil som to cele prehrat orig FW a naskenovat stale nic to iste a ked nahram sett s usb tak opat to iste co mam robit?
dakujem
ariva uz bola v oprave predtim to robilo to iste az do chvile ked som tam nahraval jeden FW za 2 sa sekla a neslo nic nahrat zavada uvedena bola vymena flash
po oprave tam bol orig Fw naskenovany 1TP s astra 23 ktory isiel
dakujem este raz

jano33
Registrace: 6/2009
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 101
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ferguson ariva 200

to jarino1978:
ja na A200 (skylink)+ tel. TX-P42S10E nic takoveho co popisujes nevidim.

sateliti
Registrace: 11/2009

jarino1978

Je to velmi úsměvné, ba přímo směšné, jak hovoříš o něčem, co nemáš, nemontoval jsi a ani obraz jsi z toho neviděl, viz: (28.12.2009, 23:26.22 včera)Prosim tě nedělej tu už ze sebe šašo.
Jo a prosím tě, ještě mě řekni, jestli ten Topfield 7710 je taky shit, když má stejnej obrazovej výstup jako Ariva? To jsi nějak zamluvil.

Vartimond: fotky pěkné,jen nechápu, co tím chtel básník říci.Cena součástek a čipů je směšná obecně u všech strojů a odvíjí se hlavně od množství vyrobených kusů, dva ohnuté plechy taktéž a většinou to vše vyrábí automaty, tak kde je ten problém?
Na má slova určitě dojde, cena HD strojů bude tam, co je dnes SD a po SD ani pes neštěkne. A věř, že to nebude dlouho trvat. Ta Ariva je krásná vlaštovka a jí fandím.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Jinak to, že se píše o Arivě takto často, znamená , že na rozdíl od tebe, ji má hodně lidí a těch pár křiklounů neznamená, že je horší než ostatní.
Hodně montuji Homecasty 3000 a mohu ti říci, že tak dva až tři ze sta reklamuji také a jeden dokonce opakovaně, přesto netvrdím, že to je shit, a dále je montuji. i když mě vadí to rovnání programů, přesto pro mě má tolik dalších výhod, že se ostatním SD strojům vyhýbám.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

básník těma fotkama chtěl říci, že když se podívá na tu zdrojovou část (vantage vs. ariva) nebo na ten tuner, tak se musí smát

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Myslis ten film"Jak basnici prichazeji o arivy?" :lookaround: Ci ako sa to volalo...... :sly:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@kuba :

šaška tu robíš ty, pretože si predajca a riešiš si tu svoj biznis.
na tvoju škodu je to, že ani nevieš, čo predávaš. u teba by som si nekúpil ani F-konektor.
ja som písal, že arivushit doma nemám, ale nepísal som nikdy, že som ju nemal v rukách a že som ju nevidel. takže svoje komplexy si rieš u seba v predajni a nie tu. :laughing:
Pokiaľ predajca satelitnej techniky nevie rozlíšiť obrázky čriev arivashitu a vantage hd, tak to nie je predajca. :crying:
Tú arivu mám aj teraz doma, napojenú na HDTV cez HDMI, obraz sa nedá ani porvnať s Vantage HD, obraz je oveľa horší, ako v prípade Ferdu 8900 , pretože susedovi zasa nejde tuner. Dnes poobede ide aj tá posledná ariva z môjho okolia do večných lovíšť. Takže budeš mať opäť pravdu, od dnešného večera už nemám ako arivu testovať.

jarino1978
Registrace: 2/2007

jarino

tak jsem si přečetl diskusi zde a na tvfreak a musím říci , že komlexy si jarino1978 řešíš právě ty a ne jen tady ale i u konkurence....nohužel pro tyto diskusní fora i takový exoti jako ty se najdou

vicini
Registrace: 10/2009

O Arivách sa preto často píše, že je to novinka a sú najlacnejšie.Inak kvalitou slabota. Včera som zas jednu montoval tentoraz k LCD LG a :crying:

Milan C
Registrace: 4/2006

@vicini

komplexy si rieš ty sám doma, ja píšem reálne zážitky a nie fantasmagórie, ako ty.
na freaku som už zo začiatku upozorňoval na tento shit, málokto veril. postupne som dostal za pravdu. takže smola pre teba. :-/

jarino1978

http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=128&t=20736&start=440

jarino1978

jarino1978

Začínám se u tvých slintů slušně bavit. Když tomu tak rozumíš, tak mě prosím vysvětli, jak podle velikosti krabičky vstupního tuneru poznáš jeho kvalitu, to by mě opravdu zajímalo. Nebo mě vysvětli, jak podle fotky zdroje poznáš jeho spolehlivost, to by mě óóópravdu zajímalo. Jenom malá nápověda, jestli tě zaujala velikost transformátorů, tak jsi netrefil, v tom to opravdu není.

kuba

pozri si poriadne fotku, plošáky, kabeláž ( hlavne ich silu ), kvalitu dosky spoznáš aj na fotke, trafo... k tomu netreba komentáre.

jarino1978

jarino1978 je pako, víc se k tomu co píše nedá říct. Je pravda, že Ariva má spoustu problémů, ale pokud je v pořádku, tak má ostrý a pěkný obraz i v SD. Ale pouze pokud ho zapojíš na pořádný zobrazovač. A to platí pro všechny jiné STB.

F123
Registrace: 11/2007

@F123

porovnaj si ten ostrý a pekný obraz v SD z Arivy s 8900 alebo Vantage HD. Potom niečo napíš. :laughing:

jarino1978

jarino1978

Re: pozri si poriadne fotku, plošáky, kabeláž ( hlavne ich silu ), kvalitu dosky spoznáš aj na fotke, trafo... k tomu netreba komentáre.
Bože chlapče, to že je velký trafo to opravdu u spínaných zdrojů není vůbec parametr kvality.Síla kabelů, to je zase co za nesmysl, kabely jsou na jaké přenosové výkony, jakou ztrátu, atd. Co víš o frkvenci zdroje , proudech zdroje a ostatních parametrech.Kvalita desky, to je co, jak se to hodnotí? boha jeho už se neztrapňuj. Ty nejsi ani "nepoučený laik", takové bláboly fakt nejsou pro diskusi.

kuba

Vůl se dá těžko předělat je vidět že na konkurenčním webu nemá moc!!!úspěchů tak krmí nesmyslama tady.Já ho taky poznal v diskusi kde pokud není po něm tak sou všichni-nevhodné slovo-.On má doma snad všechnu dostupnou techniku které???rozumí od Á až do Z,ale většině ničemu nerozumí/možná si to někde přečte/ viz třeba doporučení DK.On je strašný maniak to techniky všude byl a všechno zná a a ve většině si to bere na půjčky, tak co si člověk má myslet.Třeba se rozepíše jak postavil dům, zasadil strom vyrobil potomka.Oni lide mají jiné priority.On si tady začíná léčit svoji méněcenost protože jinde ji vyčerpal.Přece jste poznali co je to zač tak nereagujte :laughing: anebo se bavte jako on s vámi. R^ Ve finále nemá doma lautr nic vždyt internet je anonymní-vypadá to na nějakého zašlápnutého 59podavače někde v obchodě,/jesti by vůbec dokázal vycházet se zákazníky-o tom pochybuji/ ale jelikož to jsou občasné výlevy této osoby tak to vypadá že mu stará zanáší /jestli nějakou má/ tak si to řeší zde a u konkurence. :laughing:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

tiez som kupil arivu aj ked som cital vsetky tie zarucene informacie tu a na ostatnych forach, prechadzal som z openboxu ktory tu bol tiez pasovany za najhosrsi prijimac na svete :)) ja som ho mal od 07/2007 a funguje doteraz bez jedineho problemu, takze uz to tu neberiem tak vazne lebo vsetci co tu o arive rozpravaju ju videli maximalne vo vyklade. Inak mal som vyhliadnuty iny HD prijimac ale preco by som daval 2x viac za vyrobok ktory mal rovanake funkcie ked ho aj tak o dva roky vymenim a ked sa pokazi tak je nan 2 roky zaruka a v sufliku je este v zalohe openbox. Ten prijimac je este len v plienkach a ma v sebe novy cip takze verim ze softwer budu este vyvijat.

PEPE8989
Registrace: 12/2007

@kuba

ako som už písal, u teba by som si nekúpil ani ten f-konektor

jarino1978

@petr33

ty sa strápňuješ už len tým, že si nevieš ani prísť na svoje vlastné meno, nie to, aby si sa rozumel do techniky ;P

Keby som sa k svojim zákazníkom správal rovnako, ako sa správajú niektorí miestny predajcovia, bol by som už dávno za zenitom.
Avšak keďže je to tvoj prípad, tak sa ho snažíš riešiť na základe svojich skúseností :laughing:
Takže jediná stará, ktorá zanáša, je tá tvoja :laughing: :crying:

PS : peťko, tú techniku, ktorú mám podľa teba virtuálne, si môžeš priamo pozrieť na tom konkurenčnom fóre. Lenže to by si musel vedieť, ako... ;P

jarino1978

@PEPE8989

ale veď práve tak to má byť, rozhodnúť sa po svojom. skrátka ja mám s arivou také skúsenosti, ako som popísal. Je nás takých mnoho, ale môj názor je ten, že tento STB prišiel príliš skoro a príliš v kojeneckom stave.
Kto to toleruje ( za tie prachy )- OK, komu sa to nepáči - kritizuje. To je tiež OK. Nebudem niečo chváliť, čo sa mi nepáči. ;)

jarino1978

Takže je to přesně tak jak sem napsal-pokud není podle blba co všemu rozumí tak umí leda samé urážky.A o té technice bychom mohli polemizovat Ty máš asi národní sport ze sebe dělat idiota ostatně ty si idiot viz téma LCD nebo Plazma.To ti nestačí že pokaždé píšeš něco jiného?To se vůbec ale vůbec nestydíš?Kolik lidi ti už napsalo co si o tobě myslí a ty si pořád meleš svou a myslíš si že!!! máš pravdu.Ty mě vůbec nedokážeš urazit protože takovými lemply se akorát bavím.Možná by stálo kdybys navštívil jedno zdravotní středisko v čechách se tomu říká psychiatr a sídlí v HB.Ty si dávno pověstný tvejma urážkama pokud není po tvým.Jdi se léčit :laughing: Co na to admin?Zakročí už konečně? R^ :bomb:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

@petr33

neboj, mám pravdu.

jarino1978

jarino1978

Hlupáci mají vždycky pravdu!

kuba

jaryn má vždycky pravdu.

sirda
Registrace: 11/2006

@kubko :

máš pravdu, aj hlupáci majú pravdu ;P

jarino1978