![]() |
|
STB-načo slúži funkcia +5V napájanie antény?Vie mi niekto poradiť načo slúži funkcia + 5V napájanie antény? Výrobou je to nastavené na off, ale dá sa to zapnúť. Pri akej anténe to treba zapnúť a má to nejaký vplyv na zlepšenie príjmu? Dík za odpoveď. |
palo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 330 |
![]() |
|
RE: STB-načo slúži funkcia +5V napájanie antén...Existuji zesilovace v antene, ktere maji takove napajeci napeti, ale v praxi je to hovadina...Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: STB-načo slúži funkcia +5V napájanie antén...Ak som ťa správne pochopil, tak to slúži na antény so zosilňovačom, ktoré sú namiesto napájania cez adaptér, napájané priamo cez STB? |
palo
![]() |
|
@paloÁno, a tu máš zopár takých anténhttp://www.kjaerulff1.com/catid.245/pid.969/111.aspx http://www.strongsat.com/tvweb4/index.php?id=285 |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: STB-načo slúži funkcia +5V napájanie antén...Aha, tak to určite nevyužijem. |
palo
![]() |
|
RE: STB-načo slúži funkcia +5V napájanie antén...Tipnul bych si, že hodně lidí má tuto volbu zapnutou i když má u antény jen symetrizační člen. To napájení je ale naštěstí přes rezistor, takže se přijímači nic nestane. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: STB-načo slúži funkcia +5V napájanie antén...Hovadina to nie je, bol som v oblasti mimo pokrytia signálu DVB-T. Dobrá anténa, 5 V predzosilovač a šľapalo to dobre. Teraz keď DVB-T je aj u nás s kvalitným signálom, je táto funkcia nepotrebná.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
Crescenziona Slovensku a dobre pokrytie... dufam ze to je prvy Sylvestrovsky prispevok :))) |
vili1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 674 |
![]() |
|
vili1Píšem niekde niečo o Slovensku?4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
RE: STB-načo slúži funkcia +5V napájanie antén...Výborná věc pro pozemní digitál. Řešení síto z polska s napáječem je hnus! Tohle je elegance.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
![]() |