Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

8x LNB k jednej TV

dá sa prepojit 2 ks diseqc 4/1 k jednej TV (mám ich doma/,alebo len objednať diseqc 8/1 ? dik

krega
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: 8x LNB k jednej TV

dá se připojit pokud budeš mít stb se dvěmi tunery, tak není žádný problém dát 4 lnb na 1 tuner a 4 lnb na druhý tuner

netace
Registrace: 12/2008

Mal som to tak urobené cez 12 V prepínač. 0 V jeden, 12 V druhý. Bola tam ale dosť veľká strata signálu.

Fittipaldi
Registrace: 10/2005

Toto:
http://www.satlex.net/sk/1participant-type_conf_1p_8s.html

Nebo, jak píšeš, osmivstupé relé.

Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)

mirasat
Registrace: 10/2006

tak tak relátko ještě potřebuješ.

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Ak uz tie diseq 4/1 mas, najlacnejsie a najjednoduchsie je dokupit relatko 0/12V a riesit to tak.
Ak nie, potom prichadza do uvahy riesenie diseq 8/1 alebo to, co ti navrhoval mirasat. To ale vyjde drahsie, tie tri Spauny ta vyjdu na cca 80 EUR. V oboch pripadoch treba mat na pamati, ze prijimac musi podporovat prepinanie viac ako 4 diseqc portov.

JanoHels
Registrace: 1/2006

mám 2x tento http://www.worldwidesatellites.com/catalog/product_info.php?products_id=182 ,slo by k nim pripojit diseqc 1.1,ako píše ,mirasat,alebo musia byť Spauny? V arive 200 je prot.diseqc 1.1 do kaskády ,tam by to šlo?,dík

krega
Registrace: 2/2009

mohu nabídnout 8/1

Momentálně mám volné relé EMP Centauri 8 LNB do jednoho kabelu, používá Diseqc 1.2 - tedy motorické povely. V případě zájmu pošlu na dobírku (400 Kč), snad to jde i na Slovensko.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra