![]() |
|
CCcam Skylink problemAhoj mam Azbox elite nainstalovaný CCcam 2.0.9 kdyz vložim kartu Gital čtecka funguje OK,ale u karty skylink bila nic u kamose DM 500 CCCam 2.0.13 gital funguje ale skylink zase nic.Karta je normalne Skylink funkcni ve Vantage 1100 tak nevim co dal |
marcel79
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: CCcam Skylink problemCo ti vlastně nejde? Čtečka na gital ano a na skylink ne? Nebo sdílení?počti na http://forum.satdigitalne.cz/ A není lepší NewCS s mgcamd? R^ Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: CCcam Skylink problemSkylink čtečka K.O.!!!Gital OK!!! Prostě nefunguje když vložím kartu skylink tak nedekoduje nic!!! |
marcel79
![]() |
|
RE: CCcam Skylink problemKdyž detekuje kartu poskytovatele který má crypto nemůže být problém s poskytovatelem ve stejném kodovacím systému.Málo dat pro radu Máš-li to připojené přes LAN s PC dej si tam NewCS s mgcamd v prohližeči na pc xxx.xxx.x.xxx:1001 (ty xxxx adresu azboxu) zobrazi se ti tabulka a das sub a máš kartu i s výpisem opravnení sdílení šlape taky ok Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: CCcam Skylink problemMám mgcam+newcs tak-- entitlements reading entitlements for card 0 | 04 | 8F 52 88 | 2009-01-10 | 2009-01-29 | TV_Barrandov---------Blablabla Tak karta čtečka funguje!!!!Ale na druhe strane je CCCamDM 500 Rv |
marcel79
![]() |
|
RE: CCcam Skylink problemJuzku díky za tvoje rady prosím ozvi se mi na můj email mám pro tebe nabídku,když mi pomužeš s nastavením mgcam+newcs,ale tady bych to dál neřešil marcel79@email.cz |
marcel79
![]() |
|
![]() |