![]() |
|
Technisat DigiCorder HD S2X Plus-2tunerovyPVRpřijiVe vašem članku test přijímače Technisat DigiCorder HD S2XPlus2tun.Jsem nic nezjistil o udajnem sistému UPSCALING který by měl prevádet SDTV programi na 1080izda je to pravda.Dále ve stati přijímaného programu DVB-S2nejniší symbol rate SR7,18 jaky to pro mě má dopad při sledovaní hd programu z Astry.Chci si totiž tento přijímač koupit.Prosím o odpověd .DEKUJI |
mamproble
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: Technisat DigiCorder HD S2X Plus-2tunerovy...koukám na registraci, docela čerstvej b.l.b. . . . a pořadnej. Nick schvaluji, nebot Ty sám jsi problém. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE: Technisat DigiCorder HD S2X Plus-2tunerovy...o upscaling neměj strach, to provádí prakticky každej HD přijímač při nastavení 1080i v menu a propojení přes HDMI. přesto se výsledná kvalita obrazu na SD stanicích liší. technisat by na tom měl být dobře. že si neporadí se supernízkýma SR nemá pro příjem HD programů z astry žádnej význam. technisaty neumí přijímat občasně vysílající britskou ITV HD na 28E, ale to je z jinejch důvodů. prostě ta stanice vysílá oficiálně čistě pro anglii a měla by fungovat jenom na oficiálních freesat přijímačích a technisat nevidí důvod, proč by měl upravovat software, aby se to dalo sledovat na jejich stb po celý evropě.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
Juzekse divím že se neozval jeden "dobrák"kterému vadí odpovědi na registraci cos napsal,protože kdybych na ní reagoval já tak se může pos..t jak je úskostlivej a háklivej na registrováného účastníka i když napíše sebevětší blbost.Máš naprosou pravdu. R^ :laughing:O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
RE: Technisat DigiCorder HD S2X Plus-2tunerovy...Nevadí mi nový registrovaný. A vysvětlvat jsem to nechtěl, ale budiž, tak dodatečně.Co mě zvedlo ze židle: registrovaný nick - mamproblem! dle nicku a nove registrace se tu prisel na den vyblbnout! Nejsem češtinář "nejniší" se tolerovat dá, ale "sistému, programi" to tolerovat nemužu a myslím si svoje! Proto ta reakce! Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
Juzekjá bych taky takhle reagoval a taky už sem reagoval akorát to někomu nešlo pod fousy,takže sem rezignoval-alespon se občas pobavím dotazy zde kladené.Protože kolikrát to tady vypadá že si tady občas dělá srandu a dost lidí to "sežere".Jedny z nejlepších dotazů sou 2-3* denně jakej přijímač či jakou televizi koupit, pročpak si namáhat mozek a něco si najít sám když tady se nějaký to dobrák najde,ale běda když se na dotaz řekněme do 30min.neodpoví tak se tazatel kolikrát může pominout že není slečinka která je zvyklá čekat.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
![]() |