![]() |
|
DVB-T bbteraz ide 59k a aj 65k |
ivik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
RE: DVB-T bbktore programy idu na 59 kanali ??? |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
DVB-T bbtie iste ale 59k lepší signál podstatne!!! |
ivik
![]() |
|
RE: DVB-T bbFakt K59 ide, len mám slabý signál tu v BB, len do 10 percent. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: DVB-T bbhttp://www.youtube.com/watch?v=bnTrwwlaB3k |
PeterHumax
![]() |
|
RE: DVB-T bbžeby to zapli, když Markíza vyhrožovala? :-) nebo aspoň ten Zvolen.Jináč, je možné že se zjevím o víkendu v BB, ZV i na Královej holi, tak to vše prubnu ;-) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: DVB-T bbja v ZV 59k 100%, 65k 35% |
ivik
![]() |
|
RE: DVB-T bbtak to asi fakt zapli tu Malou stráž nad Budčou |
davidkriz
![]() |
|
davidkrizAle Markiza s tym nema nic...kedze na zaciatku pisali,ze su tam tie iste programy ako na K65...skor to zapli kvoli staznostiam Zvolencanov,ze maju problem chytit K65 z BBČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: DVB-T bbno jak pisou tady, tak se asi budou dit zmeny:http://spravy.pravda.sk/markiza-je-prekvapena-ze-bola-vyradena-z-anteny-frn-/sk_ekonomika.asp?c=A091228_115737_sk_ekonomika_p01 |
davidkriz
![]() |
|
RE: DVB-T bbLen pre Markizu to uz bude neskoro :))) hlavne obdobie (sviatky,ked su vsetci doma) uz presvihnuČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: DVB-T bbto mas teda recht :-) to jsem si neuvedomil... ja TV prakticky nesleduju tak mne to netrklo, pro mne je to jen technika, ale napln je mi ukradena :-) |
davidkriz
![]() |
|
RE: DVB-T bbA to už ako nepotrebovali povolenie na ten vysielač, hej ? :))) A to ešte nikto isto nevie, že či je to Malá stráž... |
PeterHumax
![]() |
|
PeterHumaxDo konca roka by mali mat platne povolenieČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
K65určite pokryje aj Zvolen, len asi je to horšie ako som si myslel, hneď ma napadlo, že to bude kvôli nie najlepšiemu pokrytiu Zvolena K65-ou z Laskomera. Ale prečo zrovna K59 a nie K65 ? Pre tento prvý mux boli vyčlenené predsa kanály nad 60, nie ? :) |
PeterHumax
![]() |
|
BtwDnes (29.12.) na ČT1 o digitalizaciDnes na ČT1 ve Studiu 6 opět pásmo o digitalizaci (v 8,10 hodin), záznam cca od času 2:14:10 je tu: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/209411010101229-studio-6/ (nám. Zdeněk Zajíček) |
PeterHumax
![]() |
|
ČT o digitalizacito jsou stále takové povšechné obecné kecy, kdo to sleduje průběžně tak mu to nepřináší vůbec nic. to je pro takové ty lamy co vše hledají v TV, pro důchodkyně a chlapy co v hospodě o tom budou plkat ;-) |
davidkriz
![]() |
|
@PeterHumaxjedno z troch území kde bežalo skúšobné vysielanie bol Zvolen (Malá Stráž) + Banská Bystrica (Laskomer). Vysielali na 59. kanáli. |
marianm
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
RE: DVB-T bbVšak jasné, viem, lenže toto už v žiadnom prípade nie je pilot. :) |
PeterHumax
![]() |
|
@PeterHumaxAsi využívajú v stave "núdze" existujúce zariadenie. Stále lepšie ako byť umlátený dvbt prijímačmi Zvolenčanov. |
marianm
![]() |
|
RE: DVB-T bbmáte někdo sken jaké xID měl TS a ty jednotlivé kanály předtím v pilotu a teď na tom k59 ??? zajímalo by mne jestli zavedli nové, nebo jen vyměnili obsah kanálů. myslím celého muxu resp, jednotlivých programů jako stv1,2,joj... ty tam byly i předtím. |
davidkriz
![]() |
|
RE: DVB-T bbKeby namontovali antény tak ako je predpísané a nie 20 metrov nad zemou, využívali vyšší výkon vysielačov, mali by iste menej problémov s pokrytím a nemuseli by takto šachovať. Dobrý článok o spúšťaní je na di.gi.zo.ne.cz |
marianm
![]() |
|
RE: DVB-T bbjo jenže ten článek na D.Z. jsem musel panu šefredaktorovi stejně trošku poopravovat a i tak tam vypustil svoji úvahu o oblastech a vysílačích, která je trošku divná. moje vysvětlení je tam jako první komentář pod článkem. btw tu info o antenach 20m na budově kterou citovali, měl Kuba ode mne a já jsem to zas měl odjinud :-) takže zaručená "ověřená" informace ze čtvrté ruky :-) |
davidkriz
![]() |
|
Zvolenchachá tak už je to ofiko :-D Zapli zase vypnutý Zvolen! :-)http://dvbt.towercom.sk/aktuality.php?article=51 DVB-T vysielač Zvolen Stráže je od 29. decembra 2009 opäť v prevádzke. Obyvatelia Zvolena si môžu naladiť digitálny signál na 59 kanále. Toto vysielanie je s horizontálnou polarizáciou. |
davidkriz
![]() |
|
Info z dsl.skhttp://www.dsl.sk/article.php?article=8529 |
PeterHumax
![]() |
|
DSLno já nevim, na tom DSL jsem nikdy nic zajímavé nenašel, obšlehnuté zprávy z towercomu doplněné zbytečnou omáčkou, navíc většinou vymyšlenou nebo zkreslenou dle neodbornosti redaktora. není tam nic co by stálo za řeč, resp. nikdy nebylo, vždy bylo vše už dřív na TU SR nebo webu towercomu. |
davidkriz
![]() |
|
![]() |