![]() |
|
praskla objimka - uchycení konvertoruZdravím Vás a moc prosím o radu. Dnes se mi podařilo zničit plastovou objímku (praskla při dotahování vrchní část), která drží konvertor na parabole. (parabola s krkem o kruhovém průměru). Je to 80ka "no name" http://www.omko.cz/img_karty/PA80AL_v.jpgNetušíte, zda-li se tento plastový kousek dá sehnat samostatně? Popřípadě nemáte někdo k prodeji? Nebo je jediné řešení koupit celý příbal.. :( Předem moc díky za reakce. |
jerik
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: praskla objimka - uchycení konvertoruvytvaruj takú istú z makého plechu, a máš to. R^ alebo uvažuj ako ešte, zaleží ako,mne to raz v zime urobilo tak že som musel navrtať nové diery a dal som šrobik z matkami po krajoch, čo už stane sa ked najmenej čakáš, musíš dávať bacha. R^3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 160 |
![]() |
|
RE: praskla objimka - uchycení konvertoruTo je přesně ono: v zimě ztuhlí a možná přemrzlí plast, přetáhneš a je hotovo. Teď záleží kde to prasklo.? Oprava: klasickou páskou na svorku - pozink. plech,na vzduch a vodu, utvořit obepnutí s otvory pro upín. šrouby ve styk. plochách a před tvarováním slep vteřin. lepidlem. Hodně úspěchů. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: praskla objimka - uchycení konvertorualebo vymeň z paraboly Digi, ono za chvíľu sa začne zhadzovať vo veľkom. :laughing: :laughing: :laughing:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 160 |
![]() |
|
RE: praskla objimka - uchycení konvertoruJá jsem to provizorně řešil nomální topenářskou úchytkou na zeď prům. 40 je to pozink a má to ve vnitřku gumovou výplň ještě je tam navařená 8 matka na uchycení. :) R^ |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: praskla objimka - uchycení konvertoruhttp://www.gisow.cz/satelit/Multifeed-drzaky-konvertoru/MUMASP-Mascom-OP80-drzak-LNB.html zde jej koupíš |
grupen
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 469 |
![]() |
|
RE: praskla objimka - uchycení konvertoruJá bych vytvaroval plech vyvrtal dírky vohnul konce a je to! |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: praskla objimka - uchycení konvertoruMe praskla jedna na konci, pouzil jsem 2x obyc stahovaci pasek se zoubky a drzi to. :) |
streki
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
RE: praskla objimka - uchycení konvertorukoupil bych vantage multifokus. tímhle držákem by se to asi dalo nahradithttp://img34.imageshack.us/img34/2483/multifeedvantagekomplet.jpg Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
praskla objimka - uchycení konvertoruPošlu ti. Napiš adresu na: smscz@volny.cz |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
![]() |
|
re: děkujuMoc díky všem za rady! A přeju jen to nej do nového roku ;) |
jerik
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
![]() |