, sekce: Skylink |
|
CSLink a Film PromoChcem sa tu opytat, ak som mal Film Promo na tri mesiace (zaroven s balikom MIX ) budem mat pri dalsej objednavke Mixu zase ten balik Film? Trva ta akcia ? Diky.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 649 |
|
|
RE: CSLink a Film PromoA co se takhle dotázat přímo na CS Linku, ha???Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
RE: CSLink a Film PromoNie je problem, ale myslim, ze tu sa odpovede dockam skor. Mozno sa mylim...AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
|
|
RE: CSLink a Film PromoUz to tu bolo par krat spominane..akcia plati do konca rokaČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
|
|
RE: CSLink a Film PromoObávám se, že tady odpověď nebude znát nikdo. A navíc u CS Linku je v poslední době poněkud divná situace, protože já osobně znám pár karet, které ležely někde v šuplíku půl roku a po strčení do přijímače v pohodě odkódují celý Total a nic se za to ani neplatí. O SK programech na CZ regionu nemluvě (ovšem to platí i u Skylinku).Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
|
|
RE: CSLink a Film PromoPisal som aj do CSLinku, ak mi pride odpoved, dam sem tiez vediet.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
|
|
@technikTKRPravděpodobně se na déle nevyužívané kartě spustil tzv. global free režim, který je obvyklý u nově přidávaných programů. Dejte vědět za 1-2 měsíce, zda karty opět hrají s plnou nabídkou.Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
|
|
RE: CSLink a Film PromoZeptám se, karty nejsou moje (jednu má známá, která byla půl roku ve špitálu a u druhé šlo o kartu, kterou má kamoš na chatě a skoro tam nejezdí).Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
|
|
RE: CSLink a Film Promoměl jsem (mám) celkem tři karty skylink, cslink a digi tv. každou z nich jsem občas delší dobu nepoužíval a na každý z nich běželo potom něco bez placení :laughing: ta skylink (tat) karta byla v tomhle expert a vystřídalo se tam velký množství programů v průběhu jednoho roku, vždycky šlo aspoň něcoVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
@vortimondPíšete v minulém čase, takže už pay-tv bez placení nejdou. Je to tak?Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
|
|
RE: CSLink a Film Promouž ne. protože už je taky používám aspoň občas a né tak málo. vždycky se jednalo o programy, který na tý kartě byly už někdy v minulosti aktivní. u tý skylink karty jako nejrůznější promo akce a v případě digi-tv se na tom reaktivovalo delším nepoužíváním HBO, který jsem měl kdysi dávno na čas zaplacený.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
@vortimondDíky za odpověď.Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
|
|
RE: CSLink a Film Promonejspíš prostě nedorazily nějaký ty jejich mazací zápisy nebo co a potom už se to s tou kartou táhlo. vznikaly tam pak nejrůznější prapodivný balíčky jako samotná nova sport hd + eurosport hd apod. který ani neexistujou. ale celkově mám pocit, že ke konci potom se jim to podařilo nějak vylepšit, že už to nebylo tak častý.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: CSLink a Film Promona CSLinku říkali že je tato akce do konce roka |
Modřina
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 369 |
|
|
RE: CSLink a Film PromoNo to vela casu uz neostava...AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
|
|
RE: CSLink a Film Promomyslím že můžeš vytvořit objednávku na www.karty.cslink.cz a zaplatit až potom v lednu složenkouVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
re:Před čtrnácti dny mě volala přímo paní nejpovolanější z CS Linku,takže jsem se jí i na toto zeptal.Akce je do konce tohoto roku,po ní bude jiná,ale už ne tak zajímavá...-její slova.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
|
|
Takze odpoved od CSLink:Dobrý den,pokud si předplatíte jakoukoliv programovou kombinaci na 3,6 nebo 12 měsíců tak ve stejné delce získáte Film (HBO, HBO2 a Cinemax) zdarma, tato akce platí do konce roku. S pozdravem... AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
|
|
redakce:Tak jedna z těch karet dneska chcípla, asi sem to včera zakřikl :(Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|