Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Jenom pro odborníky

Mám Golden Interstar GI-T/S870 Xpeed ,kartu např.Gitalku,vložím ho do modulu T-Rex,v něm nám nahrán predátor 3.70 a karta nefunguje.V kaonu 570 v šachtě pro kartu funguje,v Goldenu taky funguje ve slotu na kartu,ale T rexu ani ťuk.Přitom T-Rex by měl podporovat CW.Děkuji za informace.

Ji.sat
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jenom pro odborníky

Modul nemusí být kontabilní se všemi přístroji, jestli jsem to dobře pochopil. Šachta a slot na kartu ? Rozdíl. R^

CES
Registrace: 4/2007

Ji.sat

Mám stejné problémy s diablem,a s moduly CAM třeba polsat.To je dáno SW přístroje jak je potom CAM modul třeba T.REX,nebo diablo,nebo jiný modul přizpůsobivý k načítání svých parametru dekodování v přístroji.Chce to vychytat přivětivý SW přístroje,třeba staršího data a bude vše fungovat.Zkouškama jsem třeba u VANTAGE HD 7100 a 8000HD,zjistil,že starší SW 024410 mi otevírá bez problému všechny moduly CAM včetně IRDETA, a všechny karty možného typu kodování.Jakmile však najedu na novy SW už jsou buď problémy s kartami Gamma,nebo videoguard,a dokonce což mě překvapilo i skylink v malé čtečce diabla CAM modulu.Proto jsem se vrátil na verzi staršího SW,na čemž mám založenou celou filosofii sat.příjmů.V jednom přístroji
6 dekodovacích karet a dva moduly diablo verze 2.2 a 2.3 plně osazené,vím je to šílenství ale funguje to na 100%.Toť co k tomu mohu skromně dodat,chce to zkoušet.Jinak do Nového roku hlavně zdraví a trochu toho štěstíčka i v sat.příjmech Ti přeji.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

RE: Jenom pro odborníky

Tři T-rexy,které jsem koupil-sehnal kámošům,tak v goldenech 870 fungují s kartou Skylink.Rexa jsem vložil do kaonu 570 a tam taky nešel.Vyzkouším vymazat klíče CW v rexu ,jestli se to nehádá,nebo naprogramovat jiného predátora 3,70.Alespoň je nějaká zábava.Hezký den.

Ji.sat
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra