![]() |
|
sníh na paraboleAhoj , jen se zeptam je možný že když je parabola zapadaná trochu sněhem že přestane sat. fungovat ? a hlásilo to žádné audio i video, přitom síla i kvalita signálu byla pořád stejná.Vypnul jsem sat. od sítě , odhrábnul sníh a šlo to , já jen jestli to bylo tím sněhem nebo restartem sat. Díky. |
jirka6090
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 294 |
![]() |
|
RE: sníh na parabolespíš restartem. offsetka snad ani nemůže zapadat sněhem natolik, aby to signál drasticky zhoršilo. jedině kdyby to zasypalo zepředu krytku LNBVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
: sníh na paraboleNejspíš ti vytuhnul příjmač,ale sníh se musí také ometatLNB/SG2100/Amiko Viper 4K51
|
Jirka 3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 362 |
![]() |
|
RE: sníh na paraboleNo,ked si to chcel vediet,tak si mal najskor vypnut/zapnut sat a az potom odhrabavatČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: sníh na paraboleno tak příště ;) hlavně jsem chtěl aby to fungovalo ;) |
jirka6090
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 294 |
![]() |
|
RE: sníh na parabolehttp://photo.accuweather.com/photogallery/2009/1/500/8a2753e51.jpg :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: sníh na parabolevortimond pěkná fotečka. ;)Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
@Jirka6090tak snih na parabole ti snad jen sníží signál.Nemůže ho tambýt tolik,aby ti ůplně spadl signál-bavím se o Offset anténě.Ale pokud máš zasněžená konvertor,ba ještě hůře namrzlou vodu,tak tam ti signál spadnout může až na nulu.Proto je dobré mít anténu "po ruce" a né někde na střeše,kam je špatný přístup..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
RE: sníh na paraboleVy ešte nemáte vykurovacie káble na parabole, aby ste nemuseli odstraňovať sneh ? :bigeyes: |
icko
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: sníh na parabolesamozrejme,že môže,včera sa mi to stalo,padal sneh a fučalo -pritom sa to nalepilo na parabolu,neometal som,dal som parabolu na krajnú polohu,sneh spadol-natočil späť a pozaral futbal dalej... R^ :)Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE:sníh na paraboleMám středovou parabolu 240 cm-mexické síto.Pokud napadne MOKRÝ SNÍH,je třeba jej odstranit.Signál může být hodně zeslaben.Pokud padá jen normální sypký sníh,na signál to nemá žádný vliv.Problém jen párkrát za zimu při MOKRÉM A TĚŽKÉM SNĚHU. |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 253 |
![]() |
|
ickoTy vytápěcí káblíky na svou velkou parabolu mám doma,jenom je namontovat až bude čas.Nebo lépe,až se mi bude chtít... |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 253 |
![]() |
|
RE: sníh na paraboleAno,souhlasím s tím,že nejhorší je mokrý sníh,zalepí parabolu a nastana totální výpadek,což se mi stalo a já musel večer vzít žebřík a sníh odmést,potom bylo vše OK. |
kleopatra
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
sneh na parabolev lete polievam vodou hadicou zahradu, v zime par krat paraboly...na počudovanie zatial vsetko funguje.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: sníh na paraboleSamozřejmě to byl sníh. Včera volalo pár zákazníků také. Většinou ale se to stane u parabol co jsou na střeše. Na zdi málokdy.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
![]() |