Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Dreambox - Gemini 4.7

Ahoj.
Zkouším na svém Dreamboxu 7020 Si image Gemini 4.7
Normálně používám Nabilo Darkstar II a tam si mohu nastavit hodiny přímo na plochu obrazovky. Pak se stále zobrazují v hormím levém rohu, ale tady v Gemini jsem žádné takové nastavení nenašel.
Také jsem nenašel žádnou volbu pro stažení klíčů. U Nabilo je tato funkce integrována a tady u toho Gemini se asi musí nainstalovat nějaký Keyupdater, ale nevím jakou verzi. Stáhl jsem jich už několik ale ani jeden nebyl funkční. Sice se zobrazuje v Pluginech, ale vždy se vypíše Cannot execute......... a cesta k souboru.
No a pak jsem tu ani nenašel možnost nastavit (aktivovat) Picons. V Nabilo je tato funkce opět jako součást image. Tady u Gemini se musí pravděpodobně nainstalovat nějaký plugin. Nebo jak to je?

Kema
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dreambox - Gemini 4.7

skus SCD plugin, šlape normálně

netace
Registrace: 12/2008

V seznamu Pluginů jsem ho nenašel (modré tlačítko - Addons - Gemini-server).

Kema

v gemini 4.7 je plno pluginov a množstvo na sťahovanie kľúčov. Stačí si vybrať. Hodiny sa v gemini ukazujú len dole. Každý image má svoje plus aj minus.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

tu máš na stiahnutie http://oneeeee1.webovastranka.sk/
a nezabudni prepísať atributy na 755

oneeeee

Nějak se mi nedaří soubor stáhnout.
To se musím zaregistrovat?
A ještě prosím o radu jak se změní atribut na 775

Kema

bože stačí kliknuť na stiahnutie a počkať 30 sekund. tam to ukazuje.

oneeeee

Už to jde. Díky.
Ten atribut se mění někde v souboru .sh ?

Kema

To:oneeee

No to že se dají rúzné pluginy do posledního Image gemini 4,7 stáhnout /bohužel jen ručně/přes T.C. poněvadž URL je nefunkčí máš pravdu ale např. ten Key Updater tam ve finále zatím žádný co jsem tam dal nefunfuje,Uou Tube plugin nemohu rovněž zprovoznit ale to se tam myslím musí instalovat ještě nějaký player a stím zase bojuji já,vysvětlení proč to nyní již nejsou Key Updatery součástí image je ten že je to protiprávní/nelegální příjem/a tudíž od toho dávají tvůrci Image ruku pryč aby měli pokoj,mě štve více to nefunkční URL pro možné ztažení a aktualizaci Image apod.přímo do dreamu bez nutnosti použití P.C.

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006

Tak jsem se chtěl také na té tvé celkem zajímavé stránce registrovat a píše mě to že tato /má/ emailová adresa již existuje což je divné jelikože si nejsem vědom toho žebyxh se kdy již předtím pokoušel registrovat,ještě pro upřesnění já mám DM7000 ne DM7020 na které to dle sdělení souseda ten Keys Updater chodí.

DVB

To: DVB

Tobě nejde z Dreamu připojení na Gemini-server?
To mě zase jde normálně.
Ještě jednou poprosím o vysvětlení jak nastvit atribut na 755.
Díky.

Kema

změna atribut

total commander----připojís do dremboxu---najedeš na soubor kde budeš měnit---nahoře vlevo soubory/v commenaderu/----hned nahoře změna atribut----a zaškrtáš až budeš mít v okénku 755 ..

pat
Galerie: pat

To: pat

Jak jednoduché :-)
Děkuji moc za radu. Člověk se musí pořád učit.

Kema

DVB

Cez net idú ak akltualizácie. Ale to musí byť image nabilo 08. U tohto image v nastaveniach sa dajú stiahnuť aj iné image. Podmienka je ale usb kľúč.
Čo sa týka gemini sú tam dve položky ,download /gemini server/ a download /my server/. Ak máš svoj server , nič ti nebráni , aby si si tam dal ,čo len chceš. Ja svoj vlastný server zatiaľ nemám , ale pracuje sa na ňom. Samozrejme linux. Tie pluginy na sťahovanie kľúčov sú funkčné ,ale pred sťahovaním treba natvrdo reštartnuť dreambox , inak to po otvorení zamrzne.

oneeeee

Řeknu vám jednu věc.
Nabilo Darkstar II je 1000x lepší nežli nějaké trapné Gemini.
A to je svatá pravda !!

Kema

Kema

To je vec vkusu ,kto si na aký image zvykol. V gemini je 977 internetových rádii. . A čo má nabilo ?

oneeeee

oneeeee

To sice máš pravdu že na gemini jsou /nějaké/radia v defakto jejich vynalezeném pluginu to ano ale pouze z velmi omezeným žánrem a to především jen pro mladé jako hip hop reage apod./Bohužel tam nenajdeš nic pro starší generaci jako něm. šlágry,blues,country ,folk apod. to jsem nakonec našel v gemini Satan...vánoční lonská bonusová edice přešlehnuta od gemini a tam je vše na co si vzpomeneš podle genre.prostě nemá to chybu,u nabila darkside II to také není ideál ano jde tam sice key Updater ale You Tube a jiné pluginy nikoliv,a s URL nefunguje snad žádná image to abys furt laboroval,experimentoval a strávil hafol času často spíš bezúspěšně.

DVB

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra