![]() |
|
spektrum v skylink?Kupil som pre rodicov modru skylink kartu. zatial nie je este registrovana pre ziaden region. Kartu som vlozil do sat. prijimaca GLOBO HD S1 2CI 2CX PVR ready. Po jej vlozeni sa mi otvoril skylink aj cz link, resp. asi iba cast z cs linku. Nova, nova HD, ako i nova cinema mi idu v pohode. chcem sa vsak spytat na programy sport2, resp. spektrum, ktore su uvadzane v rastri cs link avsak tu mi vyskakuje iba hlaska,ze program je kodovany. Chcel by som sa spytat, ze ci tieto programy nepatria do struktury cs linku,alebo je chyba niekde u mna. Dufam, ze tymto mojim dotazom nikoho nenastvem. Dakujem za pomoc. |
misko78
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
misko78Patri pod CSLink....ale CSLink (byvaly Gital) sa nerovna SKYlink..su to 2 rozdielne spolocnostiČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
blooddogto viem, ze su to dve spolocnosti. len ma prekvapilo,ze nova je v pakete cs link tak ako aj napriklad prima a tie funguju v pohode,ale spektrum uz nie. a neviem ako ho spustit,resp. ci je to vobec mozne. |
misko78
![]() |
|
misko78Skylink ho nema v ponuke,takze nijako (primu,novu a dalsie maju spolocne)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
blooddogaha. chapem :(( dakujem za radu |
misko78
![]() |
|
blooddogtakze ak kupim kartu cs link z ciech a registrujem ju na niehoho v cechach tak by to malo fungovat paralelne so skylinkom, spravne? |
misko78
![]() |
|
misko78Presne tak,ako pises (kartu CSlink nemusis kupovat z ciech,da sa kupit aj na Slovensku )Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
blooddogdiky moc za pomoc |
misko78
![]() |
|
RE: spektrum v skylink?a globo je klon vantage s dvěma čtečkama, ne? takže žádný problém. cslink a skylink karta v něm budou chodit bez problémů. tu kartu ani nemusíš registrovat na nikoho z čech. kup si jí na slovensku a zaregistruj na sebe.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
vortimondno mal by to byt klon. aj v predajni mi povedali,ze kludne tam mozem tlacit soft pre vantage. pozeral som tu kartu na ich stranke,ale kvoli 2-3 programom sa neoplati ju zrejme kupovat naviac ked ide o platene programy. takze aj keby som ju kupil tak by som musel po case ich zaplatit a myslim, ze by to bolo zrejme neekonomicke. inak dakujem aj tebe za odpoved. R^ |
misko78
![]() |
|
RE: spektrum v skylink?jasně, že je to neekonomický. dokud chodí jistá platforma v emu, tak je to bIbost platit. a to bude ještě pěkně dlouhoVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondako som napisal uz sa v tom velmi nevyznam. :( viem,ze v predajni mi povedali,ze nefunguje na tom ani AU ani pripojenie na net. kluce sa daju menit iba cez DO. takze zrejme ked nefunguje na tom net asi emu mi velmi nepomoze. Ak by si mal pre mna nejaky link kde by som sa dozvedel ako z toho prijimaca mozem vytazit maximum pls posles mi ho? vdaka R^ :lookaround: |
misko78
![]() |
|
RE: spektrum v skylink?tady jsme o tom nedávno diskutovali, jak ho přehrát na ten vantage. je to jednoduchý:https://www.parabola.cz/forum/topic-44126/ AU je na nic, nikdy nevydrží dlouho a jsou s tím akorát problémy. připojení na net je taky na nic, leda bys měl zdroj, někoho kdo pro tebe bude sdílet mnohem zajímavější pakety např. sky Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondmyslis sky italia alebo anglicke sky? ;) |
misko78
![]() |
|
RE: spektrum v skylink?sky dojčland :)))Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimonds tym ti nepomozem :D ale sky en by nebol az taky problem :) |
misko78
![]() |
|
![]() |