Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technisat Digit HD8-S alebo SX

Prosím, kto môže poradte, objednal som si vyššie uvedený prijímač HD8-S, ale dodali mi HD8-SX. Na ofic. stránkach pre SX nie je soft. podpora, len pre S-ko. Mám ho vrátiť a žiadať pôvodnú S-kovu verziu, alebo si mám nechať SX. Ake sú medzi nimi rozdiely ? :((
Ďakujem

Be independent and your TV screen will never be the same.

sato
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Technisat hd8/sx

Divil bych se že na něj není podpora ,dá se to zjistit na Tech....de a na cssf foru tam je na to sekce kde se podpora probírá.

MONY
Registrace: 9/2007

RE: Technisat Digit HD8-S alebo SX

Pokial dobre funguje preco vratit.Mozno je to novsi model a este nie je soft na stiahnutie,navod tam uz je.Okrem toho technisat ma tusim aj update cez sat,to ti mozno potvrdi niekto kto ho ma doma.Len klud......

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

tento model, stejně jako jiné modely od tohoto výrobce umí OTA , takže žádný problém
http://www.omko.cz/?kod=SRDIGHD8BL

netace
Registrace: 12/2008

Někde

jsem četl,že ten SX je o něco ochuzen....

hobo
Registrace: 1/2007

No práve, ja som si ho objednával po preštudovaní rôznych fór a preto som chcel S-ko nie SX. Ešte som ho nerozbalil je v zaplombovanej krabici.

sato

Ked si tolko studoval preco sa pytas na rozdiely.Podla coho si sa rozhodol pre s a nie sx.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Pre lepšiu podporu na ofiko stránkach, pre SX tam nie je nič. A taktiež podľa správ ako píše hobo. takže teraz neviem či to mám risknúť alebo počkať na sľúbenu výmenu ale až po 11.1. lebo teraz majú inventúru. :fuming:

sato

U digit hd8sx jde uz taky nahravat na externi hdd je tam verze softu 2.40.13.1 1248d ma ho taky R^

maslo
Registrace: 12/2007

A Ty ho máš ? môžeš potvrdiť podporu,či je možné použiť soft pre S-ko aj pre SX ?

sato

Ja mam SX ale radej bych ten soft neskousel. Aproc by jsi ho prehraval kdyz to nanej jde vsechno i to nahravani

maslo
Registrace: 12/2007

No rob ako chces.Na technisat strankach je uz vascinou uvadzany sx,tak to bude asi nastupca,novsi model.Teda bude aj k nemu casom podpora.Pochybujem ze tachnisat bude vyvyjat krok spat a nie dopredu.Je to na tebe.

liquere

Například

bylo trošinku zarážející,že v době souběžného prodeje byl novější SX levnější a to až do skončení prodeje starší verze-trochu divné nevím.

hobo
Registrace: 1/2007

Vazeni dovolte vysvetleni, vznikaji zbytecne dohady a nedorozumneni: rozdil mezi verzi s "X" a bez "X". Verze X jsou urcene pro export z Nemecka ven, tedy i pro nas trh. HW rozdil neni zadny. jsou tam jiste drobnosti v SW, ktere ovsem pro ceskeho divaka nehraji zadnou zasadni roli. Veskera podpora a servis je zajistena oficialnim distributorem firmou Omko Digital a.s.

Jakmile se objevi novy FW pro kterykoliv prijimac Technisat bude k dispozici na webu distributora i s popisem co nova verze prinasi. Samozrejme fce OTA je k dispozici, ale pokud prijimac radne funguje, radsi bych pockal az na otestovani noveho FW distributorem, coz poznate tak, ze se objevi na jejich webu.

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

Dík 007. takže si ho ponechám, pretože sotva mi dodajú s-kovu verziu. Ak nie je rozdiel v kvalite HW tak je mi to jedno. Na to na čo ho potrebujem mi teda bude plne vyhovovať. Ďakujem všetkým za pomoc a objasnenie mojích pochybností.

sato

RE 007

Přivítal bych, zveřejnění konkrétních rozdílů.
Myslím, že dohady vznikají právě i z nedostatku jasné informace od distributora. Děkuji.

kominik
Registrace: 11/2008

kominik

Rozdily jsou nepodstatne pro CZ/SK zakaznika. Napr. fce ISIPRO - aktualizace programu vyhradne z A1, nikoliv z A3, pro nas tedy na nic. Dale MTV karta pribalena u neexportni verze, ale to uz neni pravda, uz taky setri, je tam kupon s kodem a ten musite zadat pres web s adresou kam vam kartu maji v Nemecku poslat.

U neexportni verze je mozne v EPG vyhledavat podle klicovych slov, tzv. SFI plus. Pak je tady jeste rozdil v te funcionalite programu Technisat XY, ale to se doresi, nebo se pouzije SETedit. Staci? Tedy naprosto nepodstatne rozdily!

007

RE 007

Děkuji za rychlou a detailní odpověď.
Snad ještě jeden doplňující dotaz.
Umožňuje aktuální verze SX nahrávaní s FAT32, jak je tomu u verze S ?

kominik
Registrace: 11/2008

To je otazka FW, nezkousel jsem, ale myslim ze ano, pokud ne bude to zcela jiste doreseno s novym FW, ktery bude umisten na novem webu Omka.

007

SX - FAT32

Aktuální verze sw u verze SX nahrávaní na FAT32 bohužel neumožňuje. Pro verzi S byl sw s touto novinkou uvolněn 15.12.2009, pro verzi SX zatím nic :(

mvavrusa
Registrace: 7/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra