![]() |
|
moduly od mascoma mají problémy s HD skylink?už jsem tady popisoval před časem problém s příjmem skylinku (týká se pouze HD stanic) s modulem Easy.TV od mascoma. jednalo se o výpadky v obraze, který se projevovaly chvilkovým rozpadem na kostky opakujícím se v intervalu několika málo minut. to bylo s přijímačem homecast HS5101CI. včera jsem poprvé vyzkoušel tento modul s vantage 7100s a překvapivě opět problémy, evidentně stejný. ale vantage na ně reaguje trochu jinak. obraz jakoby na vteřinku zamrzne, kostky se neobjeví, ale video se zasekne a hned zase pokračuje dál. takže bacha na tyhle moduly. měl jsem i kdysi na pár hodin půjčenej singl modul od mascoma a co si pamatuju, tak dělal to samýVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: moduly od mascoma mají problémy s HD skyli...a updatoval si ho na poslednu verziu ??Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
RE: moduly od mascoma mají problémy s HD skyli...jasně - 3.20 (1.20) a zkoušel jsem i všecky možný i nemožný kombinace v "expert menu". bez výsledku. mám ho už delší dobu, takže těch verzí tam byla spousta. já myslel, že to dělá jenom v kombinaci s tím homecastemVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE : Easy.TV od MascomaTaky mi to dělalo,ale po update v sim slotu CS link v klasickém slotu Sky link - no problem!TV LG 42LW 650S - ZC - 28,5 vých / 23,5 vých / 19 vých / 13 vých / 1 záp
|
RTVSAT
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 227 |
![]() |
|
RE: moduly od mascoma mají problémy s HD skyli...takhle to mám taky. cslink-sim, skylink-klasická. a blbne to stále. nakonec jsem to vyřešil tak, jak jsem měl původně v plánu. obě karty do uni čteček a no problemVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondSingle nebo twin je jedno, chovat se to musi stejne, je tam FW alphacrypt. No ja to jdu vyzkouset, vezmu easy 1.19 a dam ho do meho oblibeneho dm8000. Rikas, ze par minut sledovani staci, takze treba zpravy na CT1 HD a pak NOVA HD ve skylinku by mohly stacit?Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: moduly od mascoma mají problémy s HD skyli...určitě stačí zprávy na nova hd a musíš to vidět několikrát. jsou to chvilkový výpadky, ale nelze je přehlídnout a hodně to rušíVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondA ty NOVY HD ti blbnou obe? Jak v CS Linku tak i ve Skylinku?Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
![]() |
|
RE: moduly od mascoma mají problémy s HD skyli...to jsem přímo nezkoušel, ale blblo to už dřív, když vysílala skylinková nova hd ještě v DVB-SVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
007Ahoj, včera jsem měl na Tebe několik dotazů ohledně recenzovaného Technisata.Vše ve včerejším tématu zde v diskusi. Díky za případnou reakci. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxonOdpoved mas tam.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
![]() |
|
RE: moduly od mascoma mají problémy s HD skyli...To víme,přesně jak to Vortimond popisuje takové divné vypadávání obrazu v nepravidelných intervalech jako by to vždycky nějak poskočilo jako když to něco nakopne,každopádně modul od Technisatu funguje O.K.Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
RE: moduly od mascoma mají problémy s HD skyli...Tak vysledek testu: na DM8000 s easy 1.19 + skylik karta CT HD zpravy i NOVA HD zpravy naprosto bez problemu, ani jediny vypadek!Takze problem bude v nekompatibilite s uvedenymi prijimaci. Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
![]() |
|
RE: moduly od mascoma mají problémy s HD skyli...to je asi dost možný, jsou hardwarově trochu podobný (homecast/ferguson8900/vantage) např. procesor STi 7100/7101Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: moduly od mascoma mají problémy s HD skyli...vtip je v tom, že mascom je dodává v sadách s těma HD přijímačema, což jsou všechno klony homecastů. takže tam by to mělo určitě blbnout taky. stoprocentněVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: moduly od mascoma mají problémy s HD skyli...Homecast 8100 vyzkoušen s moduly Easy Twin,Diablo 2.3,Zeta.Problémy tytéž co popisuje vortimond a skohy.Taky mě to štve,ale kupovat do šuplete další moduly už se mi nechce.Skohy,pivní zásoby od Helmuta jsou dostatečné?Vše nej v novém roce! |
Hanex
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: moduly od mascoma mají problémy s HD skyli...Pak je to otazka primo na Mascom. Jakmile budu mit prilezitost tuhle vec proverim (homecast, vantage, podle toho co bude skladem), ale tutove vim, ze na Topfieldu to jede taky bez problemu.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
![]() |
|
HanexChces rici ze to vypadava i s Diablem a Zetacamem?Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
![]() |
|
Hanexjá jsem zkoušel s tím Homecastem 5101 mascom easy a technisat. ten technisat modul chodil dobře. jestli tam bylo občas nějaký škubnutí v obraze, tak prakticky nepostřehnutelný, to už by se muselo hodně pitvat. rozhodně normální člověk by to ani nezaznamenal kdyby přesně nevěděl, co má hledat. ten mascom easy vytvářel na obrazovce chvílema hotový puzzle z kostek, hrajících všema barvama. a to bylo krajně nepříjemný :))) i když jenom na vteřinku a jednou za pár minutVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
@HanexPiva dost kor když Vám to zase zdražej to já si potichounku jezdím do NDR pro plzničku za 14 pssst a nikomu to neříkej at mi to nevykoupěj :laughing: :laughing: jinak se těším až Tě zase stará vojno uvidím to se pak vožerem :zombie: :zombie: bllee blee.. jinak p.Cejka se má..pitomec tedka hlídá rozhlednu na Petříně to teda klesl jinak PF2010 R^Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
007,vortimondOpravdu,sekání u HD Nova a ČT mi dělá se všemi jmenovanými moduly.Rád bych i koupil modul,který by chodil korektně.Vortimond už mě nahlodal při nedávné zmínce o modulu Technisat.Jde o to,zda nebude lepší vykašlat se na moduly a spíš pořídit novej přijímač.I když jsem s Homecastem vcelku spokojen. |
Hanex
![]() |
|
HanexJo novej, ale jakej bez slotu ? ARIVU !!! Optibox ??? Ty máj uni čteku. Jinak co jsem tu četl tak - modul=děs. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: moduly od mascoma mají problémy s HD skyli...zajímavý by bylo vyzkoušet např. ORF HD a jejich kartu! na jednom fóru v němčině jsem objevil sice taky stížnosti na mascom modul v tomhle směru, ale není toho moc. myslím, že ten člověk nakonec zůstal spokojeně u toho obyčejnýho červenýho CW modulu od SMARDTV. ale už si to možná nepamatuju přesně.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
CESZdravím do Rychnova!Několikrát zde bylo napsáno,že každý přijímač má své plusy i mínusy.Zřejmě je to pravda a vždy volíme nějaký kompromis.Chtěl bych zhruba totéž co má Hom.8100.Dva tunery,interní HDD.Nejspíš tedy Vantage 8000 a osadit jej HDD.Měl jsem jej doma zapůjčen a moc se mi líbil.Cena tohoto strojku není ovšem zrovna lidová...Přeji Ti hezký nový rok. |
Hanex
![]() |
|
RE: moduly od mascoma mají problémy s HD skyli...Moduly Mascom jely s ORF ICE jako pila, a to byla verze 1.19, osobne jsem to zkousel, 1.20 to ma jeste zlepsit, nevim co kdyz to jelo ... pokud vice modulu dela neplechu s prijimacem je treba bud zmenit FW v prijimaci nebo se poohlednout po necem jinem ... homecast moc velkou podporu nikdy nemel a Vantage ... na co turci sahli tak zk*rvili. Nezda se me ze by ten chipset byl na vine, je v mnoha strojich a nikdo si nestezuje. Ale modul musi jet naprosto bez vypadku, i minimalnich ...ten technicrypt si doufam povysil na posledni verzi FW, ale i tak je me to cele nejake divne a SCM modul ten nezlobi nebo SMIT ?Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
![]() |
|
RE: moduly od mascoma mají problémy s HD skyli...Žádné problémy s moduly neexistují, včechno je jenom o firmu a settingu přijímače.Všechny uvedené moduly jsem zkoušel a popisované problémy se mi taky vyskytly, ale po změně fw nebo settingu se mi podařilo je mi eliminovat takže vše je ok. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 937 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |