![]() |
|
moduly od mascoma mají problémy s HD skylink?už jsem tady popisoval před časem problém s příjmem skylinku (týká se pouze HD stanic) s modulem Easy.TV od mascoma. jednalo se o výpadky v obraze, který se projevovaly chvilkovým rozpadem na kostky opakujícím se v intervalu několika málo minut. to bylo s přijímačem homecast HS5101CI. včera jsem poprvé vyzkoušel tento modul s vantage 7100s a překvapivě opět problémy, evidentně stejný. ale vantage na ně reaguje trochu jinak. obraz jakoby na vteřinku zamrzne, kostky se neobjeví, ale video se zasekne a hned zase pokračuje dál. takže bacha na tyhle moduly. měl jsem i kdysi na pár hodin půjčenej singl modul od mascoma a co si pamatuju, tak dělal to samýVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: moduly od mascoma mají problémy s HD skyli...Ja mám napríklad modul SCM a ten tiež robí výpadky na HD kanáloch, ale to mám pripojené na Skystar HD2. Zaujimavé je, že so zapojením modulom robí výpadky aj pri free HD kanáloch, napr. včera počas skokov na lyžiach na ARD HD ale aj na ITV HD, keď som potom modul vybral tak išiel obraz bez jediného výpadku. |
Ajax171
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: moduly od mascoma mají problémy s HD skyli...Ešte doplním práve som skúsil platformu Hello HD, ktorá ide momentálne FTA a konkrétne Discovery HD, s modulom pár výpadokou za 5 minút, bez modulu 15min. bez výpadku. |
Ajax171
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: moduly od mascoma mají problémy s HD skyli...Myslím,že s občasným seknutím má problém řada přijímačů.Najít příčinu je mnohdy obtížné.Jistě může být na vině i FW.Mám poslední ofic.1.09.5A.Sirdo,gratuluji k úspěchu,bohužel je tvůj příspěvek natolik obecný,že asi nikomu moc nepomůže,škoda. |
Hanex
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: moduly od mascoma mají problémy s HD skyli...co píše sirda je s prominutím blbost. vyzkoušel jsem asi 18 verzí firmware na tom homecastu a ani s jednou to nechodilo dobře. setting jsem nepoužíval vůbec, vždycky jsem tu astru 23.5e naladil ručně. příčina je rozhodně v tom modulu.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |