![]() |
|
DVD rekordérRozhoduji se jaký DVD rekordér pořídit, zamlouvá se mi od Panasonic DMR-EH69EP. Dejte mi prosím vědět, máte li s tímto typem nějaké zkušenosti. Omlouvám se nejen adminům za "nesatelitní" téma. ;) PF 2010 R^ MooontyFX 7600 CR2 (1°W-5°E-13°E-19,2°E) - E-85
|
Mooonty
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
RE: DVD rekordérDVD rekordér je dobrej tak na nahrávání ze zabezpečovačky z kamery(ostraha oběktu)Jinak nebrat.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: DVD rekordérPanasonic DMR-EH69EP je životu nebezpečnej ty objekte/oběkte/?Proč tu píšeš takový bludy, když víš prd, proč je tento přístroj v prodeji. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: DVD rekordérDVD rekordér je opravdu téměř k ničemu. Rv |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: DVD rekordérještě pro doplnění....mám dost VHS kazet, a záznam na nich chci uchovat. Takže přijímač s HDD je hezká věc, ale jinou cestu jak "zdigitalizovat" záznamy na VHS (kromě PC)nevidím.FX 7600 CR2 (1°W-5°E-13°E-19,2°E) - E-85
|
Mooonty
![]() |
|
to Moontytenhle Panasonic ma jen analogovy tuner...jestli mas zajem, prodavam uplne novy nepouzity rekorder od Sony - RDR-HXD890...a levne...kdyztak tu nech email,pokud bys mel zajem |
Kimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
RE: DVD rekordérNedejte na hloupé řeči a kupte si klidně rekordér ! Pokud ho chcete užívat k nahrávání pořadů, když nejste doma s občasným archivováním na dvd, bez nějakých extrémně přemrštěných nároků na kvalitu, tak samozřejmě vyhovuje. Pro "digitalizaci" záznamů na VHS kazetách určitě ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: DVD rekordérrekordéry Sony jsou taky dost slušný a hlavně umí příjmat přes scart i RGB, což některý jiný rekordéry včetně Panaconicu (minimálně u některých modelů) neumí.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: DVD rekordérPanasonic to samozřejmě umí, a to i u nejzákladnějších modelů (sám dva kousky mám, takže osobně vyzkoušeno).Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: DVD rekordérak mozem k tejto teme, nie som si celkom isty, ci je v dnesnej dobe rozumne vobec kupovat akykolvek DVD recorder, asi je to otazka nazoru, moj je ten, ze by som rozhodne DVD recorder nekupoval, radsej by som zainvestoval do slusneho HDD recordera (tu uz potom zalezi na rozpocte a poziadavkach kupujuceho, ci chce nahravat z DVB-T, DVB-S, pripadne inych zdrojov), pripadne do DVB-S STB s PVR, mne sa uz zda to neustale "narabanie" s diskami neprakticke, a k tomu by som zvolil nejaky domaci NAS |
sgi320
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 569 |
![]() |
|
RE: DVD rekordérTo je nuvěřitelné, jak tu většina lidí porovnává hrušky s jablkama.Proč by se neměli v dnešní době kupovat DVD/HDD rekordery??? Jakým jiným zařízením zkopírujete jednodušeji a rychleji videozáznam na disk než na tomto zařízení? Spousta lidí má doma tuny VHS na přepis, potřebují různý záznam z analogových vstupů, stačí jim slušný záznam DVB-T pro shlédnutí záznamu a výmaz, i jednoduchý authoring je zde k dispozici. Nevim co se Vám na něm nezdá. Osobně mám doma slušné PVR v podobě 7100S i rekorder Panasonic HDD/DVD a uplatnění maji oba přístroje. Pro záznam DVB-T je Panasonic uplně dostačující/pokud zvolíte vhodný režim záznamu. Během několika minut máte kopii na DVD-čku. U PVR musíte mít PC se slušným početním výkonem, videoeditor s authoringem a především čas!! I výrobci maji obchodní politiku dobře zvládnutou a moc dobře vědí, proč tyhle výrobky produkovat, oni se totiž stále dobře prodávají. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: DVD rekordérotazkou ostava, aky je dovod na to, "napalovat" nieco na DVD?prave preto ten moj prispevok - pre mna sa uz stava to mnozstvo CD a DVD neunosnym, castokrat si obsah DVD pozries raz, dvakrat, ako praktickejsie sa mi zdaju HDD boxy, ktore dokazu prehrat akykolvek format (vratane m2ts, mts, ts a pod.), jednoducho nevidim prakticku potrebu zalohovat nieco (zvlast vysielane v TV) na DVD, kedze to iste opakuju do roka x-krat, a to, co si chcem skutocne uchovat, mozem prasnut na disk a prehrat krabickou za 5000 CZK (vid Xtreamer), predpokladam, ze keby sem este prispieval Antonin, tak by mi dal za pravdu ;) |
sgi320
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 569 |
![]() |
|
@Saxondávám ti zapravdu! Také mám Dvd/Hdd Rec. Jak píšeš.Používám to tím samým způsobem. Pioneer DVR 560-HX je slušně vybaven. Dvb-T a Hdd 160Gb plně postačí na nahrání pořadu a případné vypálení.A ještě jedna věc.Jen tak zesrandy jsem zkusil nahrát Transformers 2 přes "analog".Dvd bylo chráněno i v analogu systémem MacroVision.Na to jsou ale již dávno "prostředky" a tak jsem použil dekodér,který to obejde.Zkusil jsem to nahrát 2x a to dvěma rychlostmi.První ve "standartní rychlosti" SP.Při rychlých pohybech a explozích bylo vidět v obraze menší čvtverečkování a pozoroval jsem na Tv i jistou obrazovou "degradaci"-cca 30%.Ale to dle mého oka´... Pak jsem použil větší rychlost XP a tam se již po přehrávání kostičky nezobrazovali a ani dle mého oka nebyla kvalita nějak zřetelně od origoš slabší.Ale to je jen můj ůsudek.Závěrem chci říct,že také záleží natom,jak si nastavíš parametry pro nahrávání z vnějšího vstupu AUX.U "pincka" jde nastavit i kvalita nahrávání videa.Totˇ vsjo.A atˇ si každý koupí to,co mu vyhovuje a co chce. Pěkný zbytek dne a hezký new year! My už tady slavíme :laughing: :laughing: Muhaa ha heeeee!!! :laughing: :laughing: :laughing:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
Díky všem :-)Děkuji Vám všem za Vaše názory a zkušenosti. DVB-T mne v tuhle chvíli netrápí. Pro "běžné" koukání k nám po kabelu doručuje svoje produkty, skrze PVR přijímač, UPC. Na hraní mám "Ferdíka" 7600. DVD rekordér bude skoužit, jak jsem psal k "digitalizaci" VHS a zálohování z PVR( bohužel přes SCART :( ) Pokud nechceme obtěžovat ostaní, ozvěte se prosím na (mooonty@centrum.cz) k detailnějším debatě o zkušenostech s tímto tématem (vybavení jednotlivými funkcemi rekordéru, jejich využívání..... Hezký den R^FX 7600 CR2 (1°W-5°E-13°E-19,2°E) - E-85
|
Mooonty
![]() |
|
![]() |