Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Ferguson FK - 6900 CR po zapnuti nemam obraz

Zdravim, na vanoce jsem dostal tento prijimac Ferguson FK - 6900 CR uz v nem byly nastaveny druzice a programy... tak jak jsem ho dostal tak jsem jej zapojil... kdyz ho zapnu tak mi telezize pise ze nema zadny signal... kdyz vejdu do menu - instalace kliknu na Astra 3 a zase vyjedu z menu tak mi obraz naskoci a vsechny programy funguji, ovsem kdyz prijimac vypnu a hned zase zapnu opet to pise ze nema signal a zase musim do menu... nevite kde je chyba? diky za pripadne rady :)

katix
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ferguson FK - 6900 CR po zapnuti nemam obraz

Vypadá to, že po nahrání firmwaru nebylo provedeno tovární nastavení. Doporučuji znovu přehrát soft a provést tovární nastavení a nové naladění přijímače. Soft najdete třeba na laki.dvhk.pl v sekci pliki, ale pozor, záleží jaký model máte, jestli nový, nebo starý. Soft do nového Ferdy je označen na konci NP! Nový Ferda vypadá takhle: http://www.t-cz.com/?cls=stoitem&stiid=4508 . Nahrává se přes flešku v menu příjmače.

Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...

wolf
Registrace: 1/2006

RE: Ferguson FK - 6900 CR po zapnuti nemam obr...

nahral jsem novy firmwar 616 a provedl tovarni nastaveni. bohuzel mam porad stejny problem :(

katix

Uložil jsi všechny změny, TP, disecq a pod?

wolf

dal jsem jen tovarni nastaveni, potom jsem nahral seznam stanic z usb co jsem si predtim ulozil a to je vse... nic jineho jsem nikde nenastavoval... nejak ani nevim co bych mel nastavit jeste..

katix

mozna bych vedel

Neco podobneho se mi stalo take,chyba byla v f konektoru prijimace, stacilo pouzit jehlu nebo spendlik a dat jazycky k sobe.Ten konektor je opravdu spatny a muze se stat ze jazycky se k sobe neprituli...Na tomto prijimaci se setrilo i na konektorech.

mrB
Registrace: 9/2006

konektor je v poradku... zkousel jsem zapojovat vickrat a porad je to stejne... pripada ni to jako kdyby tam byo neco spatne ulozene jinak si to neumim vysvetlit

katix

V menu zkus az budes na Astra 3 vybrat / zmacknout OK ukaze se tam takove oznaceni.

Veresova
Registrace: 9/2009

jasně jsem ti napsal, že po nahrátí FW a továrním nastavení je nutné znovu naladit příjmač!!Ne použít setting, uložený na Flash!!! Takže ručně!!

wolf

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra