![]() |
|
TopField 7700 hsci - problemDobrý den,Tento přímač vlastním pul roku,za tu dobu se mi dnes již po třetí stalo,že ho ráno zapnu a mám vymazanou celou pamět - přímač najede jen do nastavení - přitom večer je vše v pořátku,když jej vypínam do pohotovosti.(Elektřina přes noc nebyla vypnuá).Nevím jestli je to na reklamaci,nebo co s tím.Dík za jakoukoli radu. |
Braindead
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: TopField 7700 hsci - problemMám ho cca třičtvrtě roku a tento problém jsem neměl, zkus jít za technikem ..... |
jurkaturk
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
TopField 7700 hsci - problemNo od toho co jsem to koupil, kterej ma sat prodejnu a i montuje mi bylo řečeno že to muže udělat prej u poklesu napětí - to je podle mě blbost. Pak to všechno ladit znova je šílený |
Braindead
![]() |
|
RE: TopField 7700 hsci - problemkamarád má golden interstar a někdy mu to udělá taky pomáhá si zálohou v pc za 30 sek je vše ok |
markriz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 267 |
![]() |
|
RE: TopField 7700 hsci - problemTopfield má velmi dobrý seting editor,chce ho použít jak pro editaci , tak pro zálohu.Pokles napětí to je b..,většina STB má deklarované nap.napětí 90-240V ,rozsah kolísání napětí je velky.Spíš to budou elyty ve zdroji. |
vladnaico
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 445 |
![]() |
|
TopField 7700 hsci - problemzáloha v pc je řešení ale podle mě by to takovou věc dělat nemělo když si vezmte že je dost lidí co nemají PC nebo tomu tak nerozumí a co dva měsíce by se jim to vymazalo a nakej technik by jim to musel jezdit znova ladit.N evím no |
Braindead
![]() |
|
RE: TopField 7700 hsci - problem"záloha v pc je řešení ale podle mě by to takovou věc dělat nemělo",že to nemá dělat o tom není diskuse,chce si to nechat opravit,pokud byste měl zálohu na PC které máte, nemusel byste psát "Pak to všechno ladit znova je šílený" podle reakcí si stejně na PC zálohu neuděláte a to tuším,že 7700hsci má USB,takže ani PC k tomu nemusíte mít. |
vladnaico
![]() |
|
re:Potvrzuji,také jsem se s tím setkal.Majitelé se dušovali,že se to opravdu stalo bez jejich zásahu.Takže opětovné ladění,jak jinak vše 20km od mého bydliště.Se zálohou na USB nemáte pravdu,je možná až od určité verze loaderu,alespoň tak se to zde psalo.Jelikož je tento přístroj celkově pomalý a nezajímavý,tak jej již neprodávám.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
lubbikpíši"a to tuším,že 7700hsci má USB" přeloženo STB neznám jen se domnívám,netvrdím |
vladnaico
![]() |
|
Zálohua následné obnovení systému má pokud vím pouze ID 23022. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
![]() |