Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Sat kolabs na silvestra

prosím o pomoc,už si nevím radu, mám Humax H5500 crci, ve smičce propojen AZ BOX HD PREMIUM, motor sat stab 90, otáčím pomocí Humaxu, ráno při sledování pořadu bez jakéhokoliv zásahu naběhla hláška, není signál.Oba přístroje fungují, vyměnil jsem i konvertor bez ůspěchu, všechny spoje provedeny znova, nyní snad už závada jen na koaxu, poradí někdo?

Amper1
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

re:

Zkus obejít motor,propoj spojkou.Snímač nemusí být dobrý ani nový,sic je to nepravděpodobné,ale ne nemožné..Je-li to možné,tak propoj lnb se satem přímým kabelem.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Sat kolabs na silvestra

Zkoušel jsem připojit přímo na lnb, bez úspěchu, stále mám podezření na svod koaxu délka 30 metrů celé vedení jsem kontroloval bez známek poškození, to je den 12 let bez problému, proč zrovna dnes

Amper1
Registrace: 12/2006

Sat kolaps

No jestli tam ten koax máš 12let a nevyměnils jej dávno tak bych se takovému překvápku nedivil může být někde přerušen a jestli se do něj dostala voda při dešti
(zkrat).

MONY
Registrace: 9/2007

re sat kolaps

Ani propojení přes loop není ideální použil bych do budoucna twin konvertor.Ale skus zapojit sat. přij.samostatně.

MONY
Registrace: 9/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra