Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

ZDF HD překvapila!

Novoroční koncert vídeňských filharmoniků pustila oproti původním informacím v HD! Pěkné pokoukání!

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005
Odpověď v diskusním vlákně

ZDF HD překvapila!

Ano, chvílema se až tajil dech, ale třebas proti loňskému pořadu tořenému v Austrálii to bylo jaksi slabší. Myslím, že André Rieu už dříve dosáhl vrchol, který nelze překonat.

Nervoš
Registrace: 1/2006

RE: ZDF HD překvapila!

Ano, i když jen 1280x720 tak je obrázek proti ČT2 parádní! Nevíte, k čemu má ČT HD kanál? Asi jsou u nás ty měsíční poplatky pro ČT nedostatečné...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

teď budou ještě 5 dní vysílat, pak to zase (naposled) odpojí a od 12.2. (kdy začíná olypiáda) začne oficiální a trvalý vysílání

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Vážná hudba v HD

Ano, dost mi to připomnělo dobu, kdy jsem z Octagonu lovil vše v HD co šlo s ďáblem a na BBC HD dávali BBC Proms z Albert Hall v Londýně. Neskutečný zážitek, úplně z toho mrazilo. Ten skoro dokonalý obraz dokáže neskutečně obohatit dojem z hudby. Kdyby to ZDF chtělo vydržet...

VU+ UNO!

drejdl
Registrace: 8/2007

FTA také na NederlandHD na 23,5 R^

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

@PetrT

Docasne,ci na dlhsie obdobie ?