![]() |
|
Pro majitele T-RexPřed několika dny jsem v příspěvku" Jen pro oborníky"psal o problému s modulem T-rex a kartou Gital.Včera jsem vzal Gitalku ke známému s modulem a už má jasno.Taky má tento modul.Opravdu Gitalka ani v jeho modulu nešla.Zkusili jsme jeho kartu SkiLink a ta tam fungovala i v tom mém modulu.Teď se pokouším doplnit přes programátor tento údaj: CAID 0D0F,ale bezvýsledně.Levá tabulka je zbarvená a ta pravá bílá,ale nemohu tam doplnit nic.Asi půjdu na pivo. Programátor Pred.Edit V.1,1 karta Loader Jinak úpěšný, všem zde Nový rok. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: Pro majitele T-RexDej mail a pošli mě nápln.Já Ti to doplním. |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Pro majitele T-RexUž na to nemám nervy,tři hodiny do toho mydlím.Jdu na pivo.ji.vorac@seznam.cz| Mám tam predátor 3,70 23.12.2009. |
Ji.sat
![]() |
|
milordDíky už to valí.Gital i SkyLink. |
Ji.sat
![]() |
|
RE: Pro majitele T-RexDobrý den. Mám stejný problém. Nejsem odborník a zjistit náplň asi neumím. Páni odborníci dá se mi pomoct? Děkuji Jarda |
tatin
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
RE: Pro majitele T-RexJaký máš programátor? Jinak popis náplně by se Ti měla ukázat po otevření modulu v sat.příjímači. |
Hansi1
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
RE: Pro majitele T-RexPred pár rokmi som vytvoril obrázkový návod na úpravu caid.Nechcelo sa mi to znova niekam nahrávať tak dúfam, že sa správcovia parabola.cz neurazia, keď dám odkaz na iné forum. http://www.cssf.cz/showthread.php?t=30450 Po tomto by malo byť všetko jasné. Silvercord dm800 diablocamlan
|
silvercord
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 332 |
![]() |
|
silvercordTvé návody jsou špica,také mně v začátcích hodně pomohli a stále ,jelikož jsem už sklerotický dědek,tak za pomocí tveho umu,ještě funguji!! R^ R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
![]() |