Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Film BOX HD

Díval jsem se na programovou nabitku Filboxu HD na celí leden a oni snad budou opakovat stejný filmy jak loni nic nového nezařaděj to snad nemyslej vážně to samé Bebe tv taky děs a hrůza.Uvažuji že si přestanu platit HD balíček dokud tam nezařaděj něco opravdu zajimavého.Jaký názor máte vy.

JANIK111
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Film BOX HD

Ja som mal HD balik na dva mesiace. Po tomto casu som sa rozhodol dalej to neplatit. Som zistil, ze nikto v rodine to nepozera. Filmbox HD je nepozeratelny, Bebe ako pises des a hruza. Sport velmi nemam cas pozerat. Teda uzavrel som to tak, ze zatial je zbytocne pre mna to platit. Pokial tam nepribudne nieco dobre ( NG, MTVN, HBO ) balik HD u mna predbezne skoncil.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Téma: Film BOX HD

a ja zitra pujdu koupit chleb a mliko :)))

nechapu proc tady nekdo vypisuje co bude, nebo nebude abonovat? kdyz se vam programova ponuka nelibi, tak si to neabonujte, respektive napiste do SPI, tady s tym nikdo nic neudela...

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

RE:Film BOX HD

Suhlasim s tebou! Nerozumiem jednej veci. Tento program ma aj Polsko, aj Madarsko a tam maju omnoho bohatsiu progr. strukturu. Omnoho zaujimavejsie filmi atd. Je to jedna firma a taky rozdiel. To iste aj Film Box Extra! Z HD ponuky je NOVA SPORT OK Discovery, ale tam zas nie je dabing. Takze zas o nicom

hard333
Registrace: 4/2008

Platil jsem si několik let UPC. Zlobiljsem semo na jejich kvalitu vysílání, byla to bída i na CRT 72cm. Poslední 2 roky jsem to měl od nich za 500,- měsíčně.
Skončil jsem s nima a šel do Skylink. Na rok jsem si předplatil HD, na podzim jsem si k tomu připlatil balíček Multi. Přijde to furt laciněji, než od UPC, ale jsem vcelku spokojen s kvalitou vysílání hlavních stanic, nadšen z HD vysílání, které je pořád ve stadiu zrodu a budejistojistě posilovat svou pozici.
Zlobí mne břídilství a šlendrián stanic Nostalgia, CS Film, Viasaty a i NG, tam mají kvalitu zoufalou, ale aspoň pak si člověk váží těch kvalitně vysílaných. Budu samozřejmě platit dál, bez peněz by to asi nešlo. Chceme-li rozvoj HD, plaťme.
;)

Nervoš
Registrace: 1/2006

HD HISTORY je fakt jediný kanal čo za niečo stojí v tom ich HD balíčku

"Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."

Nicktos
Registrace: 2/2008

Souhlasím, HD History R^ .

lukin
Registrace: 7/2007

Co to je za názor, chceme-li rozvoj HD plať me :zombie: Pokud firma chce přežít, tak snad nabídne kvalitní program, kvalitní a atraktivní programovou skladbu a já si ji zaplatím. To je jako, kdybych chtěl kvalitní pečivo, tak budu kupovat šunt, aby se pekařská firma mohla rozvíjet z mých peněz a možná za 10 let se dočkám kvality, to je fór ne ? Mimo HD HISTORY je to fuj a já blbec si to předplatil v březnu 09 na rok, po uplynutí této doby si předplatím jen multi ostatní mám NA HÁKU :fuming:

jurkaturk
Registrace: 4/2009

já jim tam vždycky pošlu jednou za dva měsíce SMSku na 7 dní za 99.- a musím taky s váma souhlasit, že to bohatě stačí.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

@alfasex
prosímtě furt se něčemu nediv , a kam by to měl psát?
Do SPI? s těma hrubkama?
Jsou jako kolovrátek, teď dokonce dávají samý černochy s drogama a těma jejich divně zakřivenýma prstama v dubnu mám rok, také končím, jinak souhlas s těmi co se jim History HD líbí

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui

Jasně , já nevím proč se pořád vzrušovat, že nějaká firma je průkopníkem vysílání v HD u nás potažmo v československu, co je mi po tom ? To je jejich riziko podnikání,nemíním se dívat na stále opakující se programy ač v HD to je moc drahé, jestli neumí nabídnout nic jiného tak ať zkrachují, to není můj problém, ale nemíním jim sponzorovat jejich podnikání a vývoj. Pokud se budu chtít dívat na programy v HD, tak jich bude na satu za chvíli habaděj a zadarmo, sice ne pro mne ve srozumitelném jazyce, ale zadarmo, stejně je drží nad vodou jen to, že mají v nabídce pro nás Švédy :))) slovenské programy jinak by byli už dávno v prcince. Jo, abych nekřivdil určitě mají lepší kvalitu SD programů než (nevhodné slovo) TV, ale to je asi vše ....

jurkaturk

Babui:
nejdriv to vemu z pozice klasickeho abonenta, mam zajem o Esp HD, nic jineho mne nezajima, proc musim platit za x-veci v HD baliku o ktere nemam zajem? ( reakce podobna tomu, ze nekomu se nelibi programova skladba) a podobnejch reakci tady muze vzniknout desitky (docela dobrej gulasek pro marketing)

pozice fy ktera se dala na nelehkou cestu a prinesla jako prvni HD balik do CZ/SK ... udelali balik za relativne slusne penize stale v obdobi, kdy vetsina lidi nema zajem o extra channels, ale spis o kvalitni HD programs ktere delaji sledovanost (Nova, Markiza, JoJ, Prima, CT ... mnohe o HD jeste stale muzou snit, a nektere se na HD jenom hrajou) tudiz vrazeji nemale penize aby i v ramci CZ/SK byl balik jinak uz jinde standardniho vysilani v HD, taky bych upozornil ze diky prolomeni N2 (co samozrejme pomohlo hlavne prodejcum sat techniky, ktery vesele prodavali a prodavaji primace s E*U na jednu pozici) neni vubec lehky nak presvedcit lidi aby abonovali i extra balicky, a to tady klidne muzu napsat ze kdyby tam daji i MTVN nebo dokonce HBO HD, tak narust abonence by nebyl v tisickach uzivatel, ale v omnoho mensim, hold vse se toci o penezich

tedka uz cekam, jaka kritika se spusti na 23,5E, protoze channels furt pribejva, HD vysilani je sice standard v dnesni dobe, ale hodne lidi furt jede SD only, tudiz nakou dobu bude nutna duplicita channels (pribudne napriklad Markiza HD, co tak PrimaHD, JoJHD, BarandovHD?) kdo to jako ma platit? dal jsou tu pozadavky na x-channels aby pribudli, tudiz logicky to nekdo cvaknout musi, cena se asi zvysi... tady je nekdo naucenej na standard zacvakam 11EUR a dostanu vse ... hold to je omyl ;)

at se dari, ahoj ;)

a par jedincum, nekdy se zamyslete jak takovej business v dvb-s asi bezi, pak prestanete vyplakavat nezmysli kolem programingu nakyho kanalu, nebo nezarazeni jineho kanalu, jazykova stopa etc etc ... je nas bohuzel jenom cca 16mil. a to je sakra malej trh pro 5 dvb-s platforem a x desitek dvb-c (a ceny nakupu jsou zrovnatelny s daleko vetsima trhma jak je CR/SK)

alfasex

@ jurkaturk

:))) ač máš názor proti mě zcela odlišný, já ti ho uznávám naplno a asi bych se pod něj podepsal s tebou. Máš pravdu, je to jen jiný pohled na věc.
Pan Glisník sem naštěstí chodí názory lidí číst a určitě je bere v potaz. Chce-li prodávat teplo, musí topit pod kotlem R^

Nervoš

Nervoši topit se musí, jinak firma zamrzne :)))

jurkaturk

@alfasex
osobně vůbec nic nemám proti Skylinku jako takovému a vivat za HD programy,
ale
jsme mimo téma, teď už i já díky tobě.
Janík se zeptal na názor.
Bebe TV je také mimo, protože zřejmě půjde k šípku, jeho, mě a ostatní prostě žere jediný filmový kanál český u nás dostupný v HD kvalitě (píšeme o SAT), který má filmy pro sklerotiky a to ještě na nic, Samozřejmě, že jim to vyhovuje (SPI) za málo peněz hodně muziky, šlak by mě trefil, když v průvodci na 7 dní vidím jeden a ten samý film desetkrát a týká se to všech, takže kluci od SPI prostě rotují 30filmů měsíčně a mají klídek...
A koncový uživatel, když se ozve, že už toho má plné zuby a jedinou jeho obranou je výpověď (přestat platit), tak vlastně dle tebe má být rád, že filmbox HD vůbec existuje?
NE to v žádném případě.
Co dělal tazatel celou dobu v roce 2009?
Tajně doufal, že v 2010 se programová nabídka změní!!!
Pendrek, proto se vyjádřil, opravte mě pokud se mýlím!!!

Osobně jsem si dal na Nový rok jedno předsevzetí a to:
že nebudu odpovídat na stupidní dotazy (myšleno všeobecně)
a určitě se podle toho budu řídit!!

Pěkný večer všem a se skylinkem vzlášť R^

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui

súhlasím s alfasexom. Myslím si,že sme malý a chudobný trh a preto som rád,že aspoň SKYLINK sa dal na cestu HD. Ja osobne si HD balík platím kvoli športu a sem tam si pozriem aj nejaký film na FILMBOX HD. Samozrejme by som uvítal keby pribudli také programy ako NGC HD,MTVN HD,MGM HD alebo HBO HD ale treba dúfať, že časom niečo pribudne. Nechápem tých večných kritikov - treba si prečítať rozhovor s pánom Glisníkom na tému HD vysielania !!!

STAN33
Registrace: 6/2006

pritom se tady nabizi tak jednoduche reseni ze i muj pes prikyvoval kdyz sem mu o tom rekl ale tet vazne pravdepodobne skonci v lednu program BEBE TV zde se nabizi misto tohoto stupidniho kanalu zaradit na tuto pozici program eurosport HD bundesliga a to vysilaci cas do 23.00 a pote by mohl pokracovat program Penthaus HD do rannich hodin urcite by to pritahlo vice predplatitelu balicku HD PLUS.

image

PEDO-TV nikdy neskončí, to je stálice. UPC už dávno potřebovala vyměnit tohle za něco atraktivnějšího, ale přesto nic takovýho nikdy neudělala. zřejmě je BEBE pro ně pro všechny za natolik fantastickou cenu (není se čemu divit při tom obsahu) že je to prostě neodolatelný

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Image, jsme lidé různí, mne oby dva tebou jmenované programy nechávaj zcela chladným.
Někdo tu zmiňoval, že ve většině filmů na Filmboxu HD hrají černoši. Také mne to štve, ostatně štvalo mne to i u HBO. Nevím, kam ten filmový průmysl řítí ??? Rv

Nervoš

Babui

do spolecnosti SPI ale vubec nevidim, proc FilmBox HD je na tom tak jak je se muzeme jenom domnivat

no polozme si otazku jinak, ma tenhle kanal v ramci dvb-s2 vysilani v nasich podminkach konkurenci? a kdyz to rozsirim na vetsi pole, existuje tuhle chvili naka konkurence voci baliku HD od Skylinku? ... myslim ze ne, a nemyslim ze pokud bude FilmboxHD zarezen do "mixu" kterej obsahuje od sportu az po docu, muzeme cekat nakou zmenu... kdyby to byl kanal ktery lze abonovat samostatne, tak ten tlak i na SPI by byl vetsi, takhle? ... NO WAY...

at se dari, ahoj ;)

alfasex

@alfasex

otázku jinak si pokládat nemusíme, už jsem to uvedl, je to jediný český kanál, tedy filmový v HD, který je na našich sat.platformách dostupný,
To samé jako History HD, jaký je mezi nimi rozdíl vidíme všichni abonenti, Eurosport HD nám také neservíruje 1-3 roky staré přenosy jako sportovní STV3-toto je k zamyšlení,
protože je monopolní neměl by svého postavení zneužívat, neřveme zde kvůli kvalitě, ale obsahu, který neustále roluje dokola, že není jiného východiska jak na tuto skutečnost upozornit, prostě přestat platit.
Jistě má se Skylinkem dohodu, že z každého předplatitele dostává řekněme tomu odměnu a to pravidelně každý měsíc, pokud česky napsáno "tok peněz" bude tenčí zřejmě se zamyslí co je špatně a to právě mě osobně jde, oni totiž nemají potřebu nic měnit i s tak unikátní kni(nevhodné slovo)u titulů co jistě SPI vlastní

Babui

nevhodné slovo je knih.ovnou

Babui

chce to kvalitny filmovy program (HBO HD?), dokumentarny v zrozumitelnom jazyku, hudobny (napriklad taky iConcerts by bola pecka a netreba ani lokalizaciu:)

..ale aj nase (Markiza, JOJ, Barandov, Prima) v Hd verzii by potesili, velmi..

quix
Registrace: 3/2006

S tou kritikou máte pravdu. Každému říkám nic si neplaťte.
Kdyžtak jen přes svátky. Pak mi stejně řeknou že jsem měl pravdu.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

;P :zombie: :fuming: :bomb:

image

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra