Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

monoblok mascom

Nazdar chlapi,píšu Vám copak se Mi včera stalo při montáži sat.kompletu Mascom s okea co si tam koupil známý.Nahodil jsem parabolu namontoval monoblok hlavní pozice na 23,5 čli výstup b vše jsem venku našteloval pomocí Openboxu SF20,pozice 23,5 venku hrála,mezitím došla baterka,a přijdu domů chci nastavit Mascoma a koukám jak jelen na vstupu b žáden signál z 23,5 ale byl na A.Tak a co to je za hovadina ...no neměl jsem moc času dumat před sil.večerem cslink mu šel a v pondělí pujdu dumat co se vlastně přihodilo.

Miroslav B
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: monoblok mascom

Píšeš o monobloku a co signál z 19E? Ten jsi tam měl také? (venku)

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Přesně tohle se mi také stává s monoblokem. Taky mám měřák Openbox SF20 a vźdycky byla pozice 23,5 na B. Nedávno jsem se furt divil že mám naladěnou jen 19 nebo 23,5 a zkusil jsem přehodit diseky a najednou to šlo. Nevím asi to tak teď bude .

žela
Registrace: 11/2009

no to už jsem nestihl změřit,poněvač mi došla baterka v opensatu a šnůru jsem jaksi zapomněl doma.

Miroslav B

tak máš ruku,zakreješ si LNB a je ti jasno,nikde není norma jestli pravý LNB bude Discs 1

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Podle mě Ti měřák relé v monobloku vůbec nepřepnut a byl si stále na portu A. Anténa míří ohniskem na cca 28E. Zkus si na portu B proskenovat třeba 12441V 27500 a určitě ti naskočí Streamy BBC.
Na odpadnutí portu B/ i jakéhokoliv jiného/ ti kolikrát stačí i vakl na kabelu od měřáku, ani si toho nevšimneš a máš tam spátky port A.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Před pár dny stejný případ,monoblok Inverto - Astra3 portA,Astra1 portB.2 roky zpátky jsem na nic takového nenarazil.

Sekyra
Registrace: 1/2004

no právě ,už jsem pár monobloků zapojil.A až tu problém.

Miroslav B

Přeně jak říkáte. Monobloky inverto to dělají poslední dobou že mají naopak porty. Teď si vždycky zakryju jedno lnb rukou ať mám jistotu.

žela
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra