Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Jak najít DVB-T v PC?

Zdravím, hledám nějaký program pro PC, který bude ukazovat intenzitu signálu DVB-T.
Pomohlo by mně to při nastavování antény. Děkuji

Fred
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jak najít DVB-T v PC?

akýkoľvek program na sledovanie satelitnej či pozemnej televízie, ktorý podporuje tvoju dvbt kartu, napr. MyTheatre, ProgDVB, AltDVB...

marianm
Registrace: 8/2006

Mám DVB viewer, ale tam mi ukáže stav signálu až při skenování celého spektra - navíc velmi nepřesně. Potřeboval bych nějaký program, kde si například zadám MHz 538 tj. 29kanál a budu hledat signál, dokud se mi tam neukáže.

Fred

Skúšal som ktorý program by to mohol dokázať, jediné na čo som prišiel je AltDVB, dokáže v pravidelných intervaloch ukazovať silu a kvalitu signálu. Vyberieš si frekvenciu, ktorú má sledovať, dáš Signal test, program naladí danú frekvenciu a následne ukazuje silu signálu danej frekvencie. AltDVB však zobrazuje frekvencie v MHz a nie podľa čísiel kanálov, ale nie je problém nejakú prevodnú tabuľku nájsť.

marianm
Registrace: 8/2006

Progdvb - Channel list - scan transponders - vybrat kanal(frekvenicu) - lock - a behas a hladas signal :D

Nalézt problém je důležitější, než nalézt řešení: otázka obsahuje víc než odpověď. Skúsenosť je meno, ktoré dávame svojím chybám a omylom.

b1gLoRD
Registrace: 4/2007

Zkusil jsem Altdvb a opravdu to s tim jde. Zjistil jsem, že mám signál 80-100% ovšem kvalita je na nule, tak jsem zase na začátku.

Fred

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra