Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Lost na AXN Scifi

Caute,dnes a zajtra sa vysiela V. serial LOST,skoda ze AXN Scifi nema moznost aj audio ENG,ten cesky moc mi nesedi :) Zaciatkom februara zacina VI.seria,neviete kde ju najdem HD kvalite z europskych kanalov co najskor?

mercedes77
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Lost na AXN Scifi

Naleznes to ke stahnuti snad vsude v HD ripech. Vsak vice info na www.lost.cz. Po premiere v ameru to mas uz druhy den i s ceskymi titulkami. Jo ten Lost maraton je v klidu, ale kdyz mas mit dneska treba 8 dilu, z toho 2x kazdy prerusen reklamou, do toho to ani neni v 16:9 tak to spise otravi den :-D Ja si pockal na dovysilani V. sezony a pak jsem si udelal vlastni maraton ve dvou dnech :-D Po prvnim dile jsem to proste musel dokoukat jelikoz to bylo fakt super! Jeste ze jsem mel na to cas :-D

Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime

faust

Re:

Nejdříve ji najdeš na Lost.cz , tam je nejnovější díl hned po odvysílání v USA. 3.února ve 3:00 ráno je první díl šesté serie. Během dopoledne 4.2.je na uvedené stánce i v HDTV. Titulky bývají v podvečer.

sat1

mercedes77

práve že mne sa páči český dabing na 1 R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Ten AXN-SCI FI bych bral i jako samostatný kanál se sci fi canálem,ale ten není v Češtině,asi o něj u nás není zájem. :) :)

zzaner
Registrace: 9/2006

sci-fi chnl je jenom pro vyspělý trhy a né tady, kde by za to platil někdo korunu padesát a ještě by ho museli přemlouvat :))

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

jasne ze lost.cz poznam/ktory fanusik LOST by nepoznal/ a su tam hned na druhy den RIP z ABC ked sa to vysiela v USA,ale rad by som to pozrel aj v HD na niektorych EU kanalov.Viem ze LOST isiel na dakom skandinavskom channel v HD ked isla seria IV. a tiez nieco sa vysialalo na SKY programe/ze by SKY One?/.Chalani cas sa pomalicky krati,VI serial o mesiac zacina a ja uz neviem asi VELMI dockat,konecne pride rozuzlenie a ine zahadne veci ;)

mercedes77

ja bych platil jako das ale neni komu :laughing: :laughing: :laughing:

image
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra