![]() |
|
sekanie Vantage v emu - mne pomohlo totoPekny novy rok, pred rokom som si spravil zostavu s Vantage 8000S, skusal som emu na Thore a sklamalo ma obcasne sekanie , cim dalej tym horsie to bolo (nedavno aj kazdych 5min, pripadne este castejsie)tak som hladal na nete a nic jednoznacne som nenasiel, koncilo sa to zvacsa ze niektori maju dobry kus ini nie, smola. Nedavno mi to ale nedalo tak som sa na to pozrel znova - prijmac bol klasicky pod TV - spredu volno, 4 strany asi 1cm hrube drevo, zozadu tenka doska s kruh. otvorom na kable, nema chladenie a zdalo sa mi ze sa trochu v chode prehrieva (obcas sekol aj na Skylinku, zdalo sa mi ze hlavne ked bol HD plny co je vlastne stale uz - WD my Book), tak som odpojil vsetky kable a zapojil ho NA tej skrinke - drevo uz len zo spodu, lepsia vymena vzduchu. Uz par dni to ide uplne bez sekania (aj na Thore) takze v tom asi nieco bude. Ak ste neskusali skuste, mozno budete milo prekvapeni. |
deino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
deinoTohle už tady psali borci Milan,jarino atd. tak před rokem,a známe to od té doby co provozujem Vantage cca 2 roky,kdyby si listoval zpět,určitě by jsi na to narazil!!!! :fuming: /osaď všechny sloty moduly/diablo/ i s kartami a pak uvidíš kotelnu!!! a výhřevnost :laughing: :laughing: nebudeš muset topit :laughing: R^Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: sekanie Vantage v emu - mne pomohlo totoNeviem, či je tento problém s chladením chyba, lebo ja mám teraz Showbox S300 a robí mi to isté na Intelsate. Inde nie,ani Skylink nie. A chladenie je dobré. |
vw1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 423 |
![]() |
|
to herytak sorry, chcel som len pomoct, ako viem. Hladal som dost aj inde ale tiez to nie je jedina vec co mam na praci, hladat sa da kazdych 30sec a vysledky sa nedaju preusporiadat - podla casu napr., su tam porozhadzovane co tiez velmi nepomaha, keby ste boli taki cinorodi aj pri volbach a nenechavali to na dochodcov tak aj CR aj SR vyzera inak |
deino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: sekanie Vantage v emu - mne pomohlo totoJo, jo. Kdyby tady tak někdo napsal, že se mu to seká na Arivě, tak už tady čtem o čerepech a podobně..... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: sekanie Vantage v emu - mne pomohlo totosekaním bolo postihnutých zopár STB z dôvodov :- neodborná montáž ( umiestnenie )= nedostatočné chladenie - plné osadenie : 2x CI moduly + karty + 2x smart card + externý HDD - sledovaním DIGI TV v EMU ( ako dôvod sa prosím pýtať na infolinke DIGI TV :laughing: ), ostatný providers boli OK Pred 6 mesiacmi bol vydaný FW, ktorý toto sekanie eliminoval ( samozrejme okrem DIGI TV :laughing: )tým, ktorý začali rozmýšlať hlavou. :O |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
![]() |
|
@polulin :ten Arivačerep si nechaj pre deti do Kambodže, lebo len tam sa hodí. :crying: |
jarino1978
![]() |
|
jarino1978kdo s Vantage umí,Ti ostatní čumí,že?????a je to tak jednoduché!!! :8) zeptej se třeba Saxona,a je to OK,Jinak vše do Nového roku nejlepší co může vůbec být dobrý Vantaňáku,zdravím!!!Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
ˇˇREŠENÍProtože asi víte,že používám v jednom přístroji6 dekodovacích karet a dva moduly CAM tak jsem udělal pouze malé opatření,které vyhovuje na 100%,Odšrouboval jsem vrchní kryt z Vantage a nechal jsem udělat z nerezu stejný kryt s velkými otvory/profesionální firma mě to vytvořila a přístroj vypadá lépe než originál.!!!!!! a je klid pane dieno,musíš si umět poradit,a proto mi nedělá problém mít dvě diabla ve slotech a 6 dekodovacích karet ve čtečkách Vantage 2 ks a 4 ks v diable.A přístroj maká jak nikomu do 100km ode mě!!!!!! :laughing: :laughing: :laughing: Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: sekanie Vantage v emu - mne pomohlo tototo ja jsem si zadny kryt nenechal delat, na co? na paradu? Udelal jsem jednoduse vetsi diry a vic do originalniho krytu, taky reseneni ne`?? :))) |
docdoutnik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
@heryurčitě ještě dál než do 100km! |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
knawitaky Tobě zdravíčko a štěstíčko v Novém roce a doufám,že Ti to již vyjde a na jaře přijedete!!!!Doufám,že ten Reading tam ten Gol,třeba ušmudlaný dá!!!!Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
knawikoukám na fotbal s Liverpoolem!!!!!! :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
@hery :tak tak. a tiež všetko dobré v roku 2010 R^ |
jarino1978
![]() |
|
heryUž jsem ti popřál před Vánoci, všechno nejlepší v začínajícím roce a ať jsi se sebou stále tak spokojenej! Děkuju taky za, zatím poloviční, pozvání. Dá-li pánbu, docela rád bych se podíval. Ale to bychom, pochopitelně, museli řádně domluvit, taky při tvý zaměstnanosti to nebude ouplně jednoduchý. Co popíjíš? Já z opatrnosti cucám manželčin gin se schwepsem. Dobrý to je, takový holčičí. Jak je u vás sněhu? Doufám, že máš dobře obutý auto, když denně jezdíš. Měj se pěkně! |
knawi
![]() |
|
knawisněhu tak 5cm,teď dávám dohromady pro kluky u nás keys 02 pro irdeto canál digitál do diabla,už jsem něco vyšmotrchal,zítra budou překvapený,čerpám z karty.Jinak popíjím svůj prazdrojek a mamka v obyváku u bláznivé detektivky vínko červené!!!!To pozvání je určité,kvůli Tobě si udělám třeba dva dny volno,jestli mi ho šef Já,!!!! dá :laughing: a těším se na pokec a něco vyzkoušíme,né?????připravím něco zajímavého i pokec s mými kolegy. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
heryha, tak tos byl ty?: https://www.parabola.cz/forum/topic-44339/...tak jsem konecne zjistil, u koho jsem ten nerez videl. Mozna by nebylo marny pod to zkusebne strcit strcit toto dvojite chlazeni (doufam, ze to moc nerve): http://sz.aukro.cz/item864947141_chladici_podlozka_pod_notebook_cooler_pad.html
Vantage 7100....¤110cm....motor SG 2100
|
jaryk6
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
@heryTak to se těším, jenom s omluvou upozorňuju, že pro rozumy pojedu já a žádný ti nepřivezu. Takže z mojí strany velmi nesolidní, co do znalostí, nevýměnný setkání. |
knawi
![]() |
|
@deinoKed som videl ten nadpis, neskonale som sa potesil,ze niekto ma konecne riesenie pre nefunkcne riesenie EMU na Vantage. Buhuzial to chladenie tu uz naozaj bolo preberane davno. Moju 6000-ku som mal uz 2x v reklamácii (nefunknce EMU ti samozrejme nikto nevyreklamuje - ani p.Španěl). Co sa mna tyka, Vantage si uz nikdy viac nekupim (okrem sekajuceho EMU, spotreba v standby 4x vyssia ako v manuali, restartujuce a celkovo zle fungujuce softy, o ovladaci a bateriach 2025 ani nevravim).Napriek vsetkemu Ti dakujem za snahu pomoct nestastnym majitelom pristrojov Vantage. |
dublaha
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
![]() |