Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

sekanie Vantage v emu - mne pomohlo toto

Pekny novy rok, pred rokom som si spravil zostavu s Vantage 8000S, skusal som emu na Thore a sklamalo ma obcasne sekanie , cim dalej tym horsie to bolo (nedavno aj kazdych 5min, pripadne este castejsie)tak som hladal na nete a nic jednoznacne som nenasiel, koncilo sa to zvacsa ze niektori maju dobry kus ini nie, smola. Nedavno mi to ale nedalo tak som sa na to pozrel znova - prijmac bol klasicky pod TV - spredu volno, 4 strany asi 1cm hrube drevo, zozadu tenka doska s kruh. otvorom na kable, nema chladenie a zdalo sa mi ze sa trochu v chode prehrieva (obcas sekol aj na Skylinku, zdalo sa mi ze hlavne ked bol HD plny co je vlastne stale uz - WD my Book), tak som odpojil vsetky kable a zapojil ho NA tej skrinke - drevo uz len zo spodu, lepsia vymena vzduchu. Uz par dni to ide uplne bez sekania (aj na Thore) takze v tom asi nieco bude. Ak ste neskusali skuste, mozno budete milo prekvapeni.

deino
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

deino

Tohle už tady psali borci Milan,jarino atd. tak před rokem,a známe to od té doby co provozujem Vantage cca 2 roky,kdyby si listoval zpět,určitě by jsi na to narazil!!!! :fuming: /osaď všechny sloty moduly/diablo/ i s kartami a pak uvidíš kotelnu!!! a výhřevnost :laughing: :laughing: nebudeš muset topit :laughing: R^

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

RE: sekanie Vantage v emu - mne pomohlo toto

Neviem, či je tento problém s chladením chyba, lebo ja mám teraz Showbox S300 a robí mi to isté na Intelsate. Inde nie,ani Skylink nie. A chladenie je dobré.

vw1
Registrace: 1/2006

to hery

tak sorry, chcel som len pomoct, ako viem. Hladal som dost aj inde ale tiez to nie je jedina vec co mam na praci, hladat sa da kazdych 30sec a vysledky sa nedaju preusporiadat - podla casu napr., su tam porozhadzovane co tiez velmi nepomaha, keby ste boli taki cinorodi aj pri volbach a nenechavali to na dochodcov tak aj CR aj SR vyzera inak

deino

Jo, jo. Kdyby tady tak někdo napsal, že se mu to seká na Arivě, tak už tady čtem o čerepech a podobně.....

polulin
Registrace: 10/2007

sekaním bolo postihnutých zopár STB z dôvodov :
- neodborná montáž ( umiestnenie )= nedostatočné chladenie
- plné osadenie : 2x CI moduly + karty + 2x smart card + externý HDD
- sledovaním DIGI TV v EMU ( ako dôvod sa prosím pýtať na infolinke DIGI TV :laughing: ), ostatný providers boli OK

Pred 6 mesiacmi bol vydaný FW, ktorý toto sekanie eliminoval ( samozrejme okrem DIGI TV :laughing: )tým, ktorý začali rozmýšlať hlavou.
:O

jarino1978
Registrace: 2/2007

@polulin :

ten Arivačerep si nechaj pre deti do Kambodže, lebo len tam sa hodí. :crying:

jarino1978

jarino1978

kdo s Vantage umí,Ti ostatní čumí,že?????a je to tak jednoduché!!! :8) zeptej se třeba Saxona,a je to OK,Jinak vše do Nového roku nejlepší co může vůbec být dobrý Vantaňáku,zdravím!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

ˇˇREŠENÍ

Protože asi víte,že používám v jednom přístroji
6 dekodovacích karet a dva moduly CAM tak jsem udělal pouze malé opatření,které vyhovuje na 100%,Odšrouboval jsem vrchní kryt z Vantage a nechal jsem udělat z nerezu stejný kryt s velkými otvory/profesionální firma mě to vytvořila a přístroj vypadá lépe než originál.!!!!!!
a je klid pane dieno,musíš si umět poradit,a proto mi nedělá problém mít dvě diabla ve slotech a 6 dekodovacích karet ve čtečkách Vantage 2 ks a 4 ks v diable.A přístroj maká jak nikomu do 100km ode mě!!!!!! :laughing: :laughing: :laughing:

hery

to ja jsem si zadny kryt nenechal delat, na co? na paradu? Udelal jsem jednoduse vetsi diry a vic do originalniho krytu, taky reseneni ne`?? :)))

docdoutnik
Registrace: 7/2007

@hery

určitě ještě dál než do 100km!

knawi
Registrace: 3/2007

knawi

taky Tobě zdravíčko a štěstíčko v Novém roce a doufám,že Ti to již vyjde a na jaře přijedete!!!!Doufám,že ten Reading tam ten Gol,třeba ušmudlaný dá!!!!

hery

knawi

koukám na fotbal s Liverpoolem!!!!!! :8)

hery

@hery :

tak tak. a tiež všetko dobré v roku 2010 R^

jarino1978

hery

Už jsem ti popřál před Vánoci, všechno nejlepší v začínajícím roce a ať jsi se sebou stále tak spokojenej! Děkuju taky za, zatím poloviční, pozvání. Dá-li pánbu, docela rád bych se podíval. Ale to bychom, pochopitelně, museli řádně domluvit, taky při tvý zaměstnanosti to nebude ouplně jednoduchý. Co popíjíš? Já z opatrnosti cucám manželčin gin se schwepsem. Dobrý to je, takový holčičí. Jak je u vás sněhu? Doufám, že máš dobře obutý auto, když denně jezdíš. Měj se pěkně!

knawi

knawi

sněhu tak 5cm,teď dávám dohromady pro kluky u nás keys 02 pro irdeto canál digitál do diabla,už jsem něco vyšmotrchal,zítra budou překvapený,čerpám z karty.Jinak popíjím svůj prazdrojek a mamka v obyváku u bláznivé detektivky vínko červené!!!!
To pozvání je určité,kvůli Tobě si udělám třeba dva dny volno,jestli mi ho šef Já,!!!! dá :laughing: a těším se na pokec a něco vyzkoušíme,né?????připravím něco zajímavého i pokec s mými kolegy.

hery

hery

ha, tak tos byl ty?: https://www.parabola.cz/forum/topic-44339/
...tak jsem konecne zjistil, u koho jsem ten nerez videl.

Mozna by nebylo marny pod to zkusebne strcit strcit toto dvojite chlazeni (doufam, ze to moc nerve):
http://sz.aukro.cz/item864947141_chladici_podlozka_pod_notebook_cooler_pad.html

Vantage 7100....¤110cm....motor SG 2100

jaryk6
Registrace: 12/2009

@hery

Tak to se těším, jenom s omluvou upozorňuju, že pro rozumy pojedu já a žádný ti nepřivezu. Takže z mojí strany velmi nesolidní, co do znalostí, nevýměnný setkání.

knawi

@deino

Ked som videl ten nadpis, neskonale som sa potesil,ze niekto ma konecne riesenie pre nefunkcne riesenie EMU na Vantage. Buhuzial to chladenie tu uz naozaj bolo preberane davno. Moju 6000-ku som mal uz 2x v reklamácii (nefunknce EMU ti samozrejme nikto nevyreklamuje - ani p.Španěl). Co sa mna tyka, Vantage si uz nikdy viac nekupim (okrem sekajuceho EMU, spotreba v standby 4x vyssia ako v manuali, restartujuce a celkovo zle fungujuce softy, o ovladaci a bateriach 2025 ani nevravim).

Napriek vsetkemu Ti dakujem za snahu pomoct nestastnym majitelom pristrojov Vantage.

dublaha

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra