![]() |
|
aktualizacePotřeboval bych od někoho zkušenějšího radu,mám Arivu 200a funguje dobře.Chci se zeptat jestli tam mám nahrát nový soft.Bude někde vidět nějaká změna nebo ne?Ještě se chci zeptat zda by nešlo něco udělat s tím nepřehledným EPG.Za radu vám děkuju |
jans
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
RE: aktualizaceMinule jsi na mě byl sice hrubý, ale už jsem ti odpustil. Ano, ten posledni fw má již o dost lépe vyřešené EPG. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: aktualizacea kde bych ho mohl stahnout?a to ho jen stáhnu na flashku a nainstaluju ho?to se mi všechno smaže a budu to muset ladit a řadit programy znova.Díky za radu |
jans
![]() |
|
RE: aktualizaceDoporučuji ab-forum. Nový fw není zpětně kompatibilní se settingem ze staršího, takže si to budeš muset opravdu celé znova proladit. Nebo si stáhnout setting pro ten nový fw od někoho, kdo ho má, a upravit si ho dle svého. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: aktualizacenevíš jaký je číslo toho nejnovějšího fw? |
jans
![]() |
|
RE: aktualizacetady máš a patraji dále at se naučiš http://laki.dvhk.pl/těž na ab-forum je tam hodně o ariva 200 |
latino
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
RE: aktualizacejá nejsem polák |
jans
![]() |
|
RE: aktualizaceja taky nejsem ani polák ani čech a snažím se k tomu rozumět,máš tam obrazky a jestli chceš všechno na taliř tak si jdi na ab-forum a máš to český |
latino
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
![]() |