Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Kde je slovenčina?

Všimli ste si že STV1, JOJ aj Markíza od Vianoc dávajú programy hlavne v českom dabingu? To Slovensko už je asi v r...ti.

HD-BOX 9200

dodkomajk
Registrace: 5/2009
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58
Odpověď v diskusním vlákně

@pixla

má pravdu, v Kocúrkove. Aký národ, taká vláda. Rv

jarino1978
Registrace: 2/2007

RE: Kde je slovenčina?

A hlavne ten skur..ný záhorácky dabing,kde mekčeň nepoznajú.Prznia slovenčinu hanba. R^

fsat
Registrace: 2/2006

Lidi, neřešte český nebo slovenský dabing, přepněte na polské programy, tam to čte jeden jediný člověk a ještě slyšíte v pozadí originál. Když jsem sledoval před 25 léty polské noční kino, tak to bylo super, byli dál než my. Ale za tu dobu se v polsku nic nezměnilo, v tom směru jste na slovensku dál. Mohu porovnávat, otec slovák, matka polka a já se narodil v Ostravě. Ještě k mrazíkovi: v originál ruském jazyce je to nejlepší.

pajung
Registrace: 8/2008

pajung

Plne s tebou súhlasím,polský dabing by si zaslúžily taký ako jarino 1978 a potom by pochopily ako sme s tým dabingom daleko a vyhovárat sa na politiku na slovensku-to je smiešne ked vieme že vo všetkom je to tak ako napr.KOLIBA tak prečo by práve kultúra na tom mala byt inak,to by si jarino len pozeral ako je to napr. v stavebníctve.

"Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."

Nicktos
Registrace: 2/2008

@nicktos

a kto za to môže ?

jarino1978
Registrace: 2/2007

Divím se, že v dnešní době, kdy jsme se tak krásně rozdělili ,ještě někdo může nadávat na slovenštinu, nebo češtinu. Já jsem moravák /jinak taky Čech/, dívám se hodně často na slovenské programy, vyberu si co je pro mně dobré a vůbec mně nevzrušuje jestli někdo mluví česky, nebo slovensky. Rozumím tomu jazyku, mám hodně kamarádů na Slovensku a kdyby v Čechách dabovali slovenčinu na češtinu , tak bych si řekl proč dávat do toho peníze, když tomu jazyku většina lidí rozumí , jsou to vyhozené peníze , které se dají využít někde jinde. To je můj názor. Jinak hodně zdraví a spokojenosti v Novém roku Vám přeje Satmen.

Satmen
Registrace: 1/2006

Satmen

ale to sa práve deje (predabované rozprávky zo slovenčiny do češtiny u českých TV), aby tomu rozumeli aj deti:)
SK rozprávka by mala byť v CZ aj SK po slovensky a zase
Česká rozprávka po česky v CZ a SK, teda v originály...

Minule som zazrel napr. na ČT rozprávku pôvodne v slovenčine s českým dabingom. Potom, jasné že deti nerozumejú, keď sa so slovenčinou nestretávaju...

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008

...jednoducho...

ved ide len o peniaze...česi maju lepši dabing...avšak slovenske divadlo česi neprekonajú...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 58

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra