![]() |
|
Kdo mě naučí konfigurovat CCcam ?Hledám dobrovolníka který by byl ochotný naučit mě nakonfigurovat CCcam.Také bych byl vemi vděčný za testovací sdílení - čehokoliv. Mám Dreambox 7020, pevnou IP a image Nabilo. Dream je připojen přes routr - kabelovka UPC. Moje ICQ - 141-078-040 |
Kema
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
RE: Kdo mě naučí konfigurovat CCcam ?A proc zrovna cccam?Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
KemaNa kabelovku ,upc ,je modem a nie router. To by si k modemu /asi motorola / musel ešte pripojiť router . A až vtedy to bude bezpečné. Popíš presnejšie.A čo chceš na CCcame konfigurovať , fakt neviem. Nakonfigurovaný sa dá stiahnuť priamo z dreamboxu . vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
oneeeeeno myslím že vysvětlit co a kam zapsat do configu.šak víš co myslím :)))T90+DM800
|
koky
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 390 |
![]() |
|
RE: Kdo mě naučí konfigurovat CCcam ?ale hej to chápem. , ale ešte musí vysvetliť ten modem. Samotný modem od kabelovky nemá vlastnú fireval bránu a tak sa mu zdieľanie neoplatí. Motorola ho nemá.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
To: oneeeeeKabelový modem WebStar - na něj router ASUS RX-3041 - do routru 2 x PC + 1 x Dreambox. |
Kema
![]() |
|
To:kokyNo přesně tak.Celý CCcam.cfg ve var/etc jsem si samozřejmě pročetl, takže vím že je nutné nastavit C a F podle uvedených příkladů, ale nemám možnost to nikde vyzkoušet a taky nevím jak solidně nastavit zabezpečení. Prostě a jasně - prosím o testy sdílení pro studijní účely s někým kdo tu možnast má a vysvětlí mi základní problematiku nastavení. |
Kema
![]() |
|
RE: Kdo mě naučí konfigurovat CCcam ?Neviem co je na tom zlozite. Pred par dnami som rozchadzal u kamosa dva IPBOXY 250. V jednom mal Skylink kartu, v druhom nie. V prvom aj druhom som nastavil IP adresy, vypol DHCP (aby sa nemenili). Nech ma prvy 10.0.0.1 a druh ma 10.0.0.2V prvom som do cfg napisal F: meno heslo V druhom som do cfg napisal C: 10.0.0.1 port meno heslo Port som nacital v nastaveni siete v prijimaci. Vsetko funguje. Stravil som nad tym par minut. V tom cfg je slusny popis. Zabezpecenie nie su ziadne, ma to len na lokalnej sieti, nikto sa mu tam nedostane. |
emkac
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
![]() |