![]() |
|
Ferguson Ariva 200-HD a Emu SoftDobrý den, pořizuju si teď přijímač 200 HD. jsem naprostá lama a mám několik dotazů ohledně Emu Softtu:1) co ten Emu Soft dělá, resp. jaké programy jdou momentálně odkódovat a na jaké jsou družici 2) kde ten Emu Soft na netu najdu, nejraději přímou adresu na stránku, nebo na ten soubor 3) co všechno na to potřebuji, zda stačí jen flashka a jaký je nejlepší postup instalace Emu Softu přes flashku, tedy tak, aby jsem ho bezpečně nahrál, prosil bych nejlépe přesný postup :) 4) jak se pracuje s klíči a jak se provádí aktualizace 5) dodatečné informace, čeho se vyvarovat, na co si dávat pozor, dobré rady do začátku apod. Děkuji mnohokrát za vaše odpovědi! Myslím, že tak pomůžete nejen mě, ale i desítkám dalším lamám :-D |
Rudysoft
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva 200-HD a Emu SoftNejlépe je nepoužívat kouzelné slovo HLEDAT,nic si nepřečíst,nic se nenaučit sám,nechat si vše naservírovat pod nos a k tomu si otevřít flašku slivovice |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva 200-HD a Emu SoftPodívej se třeba na : ab-forum, tam najdeš vše potřebné |
Hanz
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva 200-HD a Emu SoftJsi zde registrovan od 11/2006 a mas presne vybrany typ prijimace, takze vis co chces. V tom kontextu jsou Tve dotazy spis jak provokace...Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva 200-HD a Emu SoftFlashka bohatě stačí :))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva 200-HD a Emu SoftNikto mudry z neba nespadol,ale lenivych pada coraz viac.Jednu vec vysvetli,ked o tom nic nevies preco si to porizujes?Urob to naopak a potom sa rozhodni ci to stoji zato.Inac zastancovia arivy tu pisali,ze alt soft tu masinu zblbne,tak si to rozmysli.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva 200-HD a Emu SoftA čo tak sa opýtať na tieto tvoje otázky predajcu u ktorého to budeš kupovať? |
kiosque
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
liquerezastánci arivy psaly , že pokud tam dáš soft špatně nebo použiješ jinou verzi editoru a softu tak to tu mašinu zblbne , při správném postupu a správných verzích je vše v naprostém pořádku..... takhle vznikají fámy :laughing:jinak vše na co se ptáš najdeš i tady na foru |
vicini
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva 200-HD a Emu SoftHadat sa nechcem,mne zostalo v pamati ze niekto pisal o problemoch a rozculoval sa na ludi co tam pchaju emu.Takze o to lepsie ked to je vyriesene.Nic viac.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
ariva 100tak som testol tento "šrot" epg txt diakritika v poriadku usals motor OK skylink OK, kabel DE OK (nevhodné slovo) ok myslím že pre nenáročného užívatela niet čo riešiť a ešte prekvapivo veľmi rýchle bezproblémové prepínanie programov HD i emu s tým som sa ešte nestretol cca 1-2 sek.čo viac za tu cenu môže obyčajný človek chcieť. R^ |
sumec
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
Hmmm...koukám, že se tu rozběhla velká diskuze ale nikdo tu na moje otázky neodpovídá. Mezitím jsem si stihl stáhnout Bucharův neoficiální projekt a skoro všechno tam je. Ted už by mě jenom zajímalo, jestli je něco rychlejšího jak tam ty klíče dát, abych je nemusel dlouze psát ručně na ovladači a k čemu slouží programA200_ArivaEditor_2.1.0E.zip Děkuji!!! :))) |
Rudysoft
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
@RudysoftNikdo neodpovida? Mozna proto, ze to temer odporuje pravidlu c.10 tohoto fora.Hanz ti uz spravne radil, ab-forum.info . Pokud projdes Bucharuv projekt s DO v ruce, tak se uz na nic nebudes ptat. |
zdec
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva 200-HD a Emu SoftJeto nákej lenoch :zombie: |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva 200-HD a Emu Softsumec: proč píšeš "šrot", když vše funguje a to i podle tvých testů? To jako, že je levný a původem z Východu? No a? Jestli se nemýlím, jsme stále v ČR, kde platí 2letá záruka, takže nějaké obavy o náhlé nefunkčnosti jdou stranou. ...a kdo se bojí, nesmí do lesa a koupí raději mašinu za 10t.S herym do zlodějského nebe
|
dkdkdk
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 560 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva 200-HD a Emu Softto je ako so zenou alebo sa tivydari a vydrzi hodne dlho alebo nie inac ide v poho staci si precitat buchara |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva 200-HD a Emu Softnejde AB Forum nevíte kde bych sosnul Bucharuv projekt?Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
![]() |