![]() |
|
vypadok signalu invertoMam Inverto black ultra. Na TP s verticalnou polarizáciou sa mi stáva, že po krátkom čase napr na CT1 mi vypadne signál resp. Signál 97 a kvalita 0. A vypadne obraz, pomoze az vypnutie a zapnutie sat (M3). Na TP s H polarizaciou bez problémov. Som zufaly.AZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1
|
tonicek
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE: vypadok signalu invertoto už seš druhej:https://www.parabola.cz/forum/topic-44415/ a protože konvertory nebývají obecně vůbec poruchový, tak se asi jedná o něco jinýho. někde jsem četl (a nemám důvod tomu nevěřit), že když má nějaký LNB vysoký zesílení (což to inverto má kolem 60dB) tak s tím můžou mít některý přijímače i problém, pokud se velká parabola nasměruje na silnou družici. já tohle LNB používám s vantage a homecastem a žádný problémy nemám, ale zkus schválně trochu hnout parabolou z ideální pozice, aby byl slabší signál, jestli to bude lepší. Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
diky skusimale horizont OK len vertikal problemAZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1
|
tonicek
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
![]() |