![]() |
|
Skylink HD iba s dabingomMyslim si ze ludia maju maly zaujem o HD programy bez dabingu je to o nicom.Naco je nam bez dabingu Discovery HD,Brava HD a Bebe HD.Mohli by tam pridat radsej Markizu HD a Eurosport 2 HD urcite by nebol az taky problem s dabingom ked je to iste aj v SD. |
ferdo67
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
@ferdo67nechapem preco vyplakavas tu na parabole a nie na infolinke skylinku, hmm ?Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
RE: Skylink HD iba s dabingomMarkíza HD a Barrandov HD :laughing: no to by jim tak chyběloVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
???nechápu na co potřebuješ dabing když hraje vážná hudba...na BRAVA nebo když běží obrázky beze slov na BEBE :O |
vicini
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: Skylink HD iba s dabingoms takovýma dotazama se musíš obrátit na Markízu. Skylink to za ně platit nemůže a nebude. když se to nechce platit jim, tak to tam prostě nikdy nebude, chápeš?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
ferdo67furt sem píšeš to isté :laughing:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Skylink HD iba s dabingomBebe bez dabingu..tak to si zabil :laughing: :laughing: :laughing:Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: Skylink HD iba s dabingomLOL, ne že bych v případě třeba Discovery nesouhlasil (hlavně ty holandské titulky mě docela rozčilují), ale Bebe a Brava HDTV s dabingem mě teda fakt pobavilo... Ještě by mohli zařadit Penthouse HD, samozřejmě s dabingem - českým, slovenským i maďarským. :-)Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: Skylink HD iba s dabingomDiscovery HD je super kanál a mluví se tam takovou tou "mainstream" angličtinou, žádný dialekty a jiný exotický věci, takže dobře srozumitelné. Ty titulky mě štvou, ale očividně to tak zůstane. Tam kdysi testovali DVB titulkyjako že to nahradí, ale pak to nšjak utichlo a nevypadá to, že by se mělo něco změnit. Je škoda, že na ně Skylink trochu víc netlačí, řekl bych, že zadarmo to pro nás holanďani nedělaj, tak nevím, proč si trochu nedupnou...Dreambox DM800HD, Dream Elite 2.0, Doscam 0.23, oscam ymod18_56
Mascom 85Al - 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E
|
Fantomas
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
![]() |