![]() |
|
internet TOOWAYNení zde někdo kdo používá toto připojení přes satelit ??chtěl bych vědět jak je to se skutečně dosahovanou rychlostí a stabilitou. (Na chalupě mám WIFI (ale je to spoj na 4 km. a za deště/sněhu vypadává). Případně pokud je tu montážník z okolí Plzně který toto montuje. ((o Skylink nemám zájem). |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 646 |
![]() |
|
RE: internet TOOWAYked uvidíš ceny tak ťa to hned prejde.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 160 |
![]() |
|
@TamiCeny jsou na INTV a řek bych právě, že je to levnější než Sklylink, jinak nic jiného mi tam najde ADSL není dostupné CDMA velmi slabý signál a rychlost , GPRS jde (ale nouzovka) |
jona
![]() |
|
internetmal som doma cez modem huawei od mobilneho operatora a prenos bol edge bola to bieda a 23eur.tiez som uvazoval cez satelit ale zdalo sa mi to moc drahe od zriadenia az po ceny za sluzby |
danmikes
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
@jonazisti ceny a uvidíš, ja viem ked sú neni možnosti je to na (nevhodné slovo) ale uvidíš tie ceny ako ja a zatočila sami hlava.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 160 |
![]() |
|
RE: internet TOOWAYpořízení paraboly a přijímače 14161.- Kč a měsíční platby dle objemu dat: 760 až 1333,- Kč to neni tak strašné :)nechci jim dělat reklamu, ale ceník je zde: http://www.intv.cz.gds45.active24.cz/katalog/internet-3-6mb-512kb.html jde mi hlavně o skušenosti někoho kdo to má doma nebo to viděl v provozu |
jona
![]() |
|
jonaHoď sem email, domluvíme se. Mám s provozovatelem této služby smlouvu na montáže po Jižních Čechách, můžem se domluvit i na akci na Plzeňsku.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@Saxontak tedy "jona5 zavináč seznam.cz" jsem ale na okrese Plzeň Sever (u Kralovic) ale stejně bych přivítal info jak ten internet šlape :) |
jona
![]() |
|
![]() |