Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

do ulic..

zdar asi to nebude zrovna tema dle vasho gusta pratele ale vyzývam vas do boje za NG HD v CZ...boze vysvetli mi prosim nekdo jak je mozne ze tento kanal jeste nevysila v hd a v cz??? mne uz machule nabavi a nebavi mne cist :)) a tak do boje pratele at se nam to povede:))

bibinko
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: do ulic..

jdi si vzít nějakej prášek..a zavři za sebou zvenku

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

mat tvoje problemy

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

bibinko

Nám to tu okrem spamu , nič nehovorí. Vitaj na čísle 18.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

není a nebude. protože se jim to nevyplatí dabovat. těch HD v češtině bude celkově neuvěřitelně málo.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Oneeee

co zas meleš o spamu,má pravdu,kruci když jednou napíšu,že to do konce roku pojede,tak se asponˇk tomu vyjádřím,tlačit na ně formou mail dotazů,ale to by jich muselo být hodně najednou!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

ja by som inak tiez uvital tu cz stopu ale stacila by mi aj nemecka namiesto hungary

Vu+Duo 4K - Visiosat Big Bisat - 28.2E-23.5E-19E-16E-13E-9E-1W-5W

Campino
Registrace: 1/2008

mě by zajímalo, co bude skylink přidávat do hd plus v roce 2010. tipnul bych si, že nic. markízu možná

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

spyko

Nebol stanoveny ziadny konkretny termin spustenia..len bolo spomenute,ze je plan to spustit ku koncu roka.....to je vsetko,ziadny zavazny termin

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

spyko

V dobe hospodárskej krízy tu plačete , čo je momentálne mimo. Tak ťahaj do ulíc a nezabudni sa teplo obliecť. Toto je forum sa volá parabola a nie uplakané fórum kde vám niekto nechce dať hračku. ;P

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@Vortík

Pochybuji, že program ze základu bude souběžně v HD placený..
To jako by Noha HD nebo Čt1 byla v HD+..

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Vem si Aulin v prášku ten ti pomůže a ráno jdi do práce je totiž první pracovní den v roce.Další rada je : Jdi ven a jen ve slipech, když nezmrzneš za hodinu se vrat domů. :))) :laughing:

koax
Registrace: 2/2008

...a já chci Sport1 HD jen proto,aby konečně vypadal jako ostatní programy co jedou v SD :laughing:

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

@oneeeee
prosímtě nepiš laskavě nic o hospodářské krizi, na ni to rozhodně nesváděj, víš co bylo vloni v září a kolik darmošlapů zde psalo, že žádné programy nebudou a ty kecy kolem? Vše dopadlo jinak + nákup dalších transpordérů a pod.

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui

no já jsem tenkrát psal, že žádný nový HD programy nebudou a docela se to vyplnilo. myzen už skončil a nikdy to nebyl program, stejně jako bebe

vortimond

když se tak hrdě hlásíš :8)
píši o září 2008

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui

oneeeee

Ty si fakt kamoš. Už som dlho nečítal od teba nič iné ako to, že všetkým píšeš, že spamujú. Tak neviem, či toľkokrát opakované obvinenie zo spamu už nie je tiež spam. :lookaround:

terrible
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra