Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

výpadok vertikálnych programov

nakoľko sú vianoce a väčšina ľudí je doma aj cez deň, je väčší odber elektriny. Ja bývam v paneláku a zistil som, že cez deň keď zapnem el. kanvicu a mám zapnutý kanál s vertikálnou polarizáciou, tak kým zovrie voda na kávu, program vypadne. Keby nešla nahlas hudba, ani si to nevšimnem. Ak je horizontál, tak všetko ide.

Octagon 918 HD, 120 Al, DM 2800, LNB Diavolo 0,1db, Diablo Cam 2.3, T&T, LG 42PC5+

čárli
Registrace: 11/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: výpadok vertikálnych programov

Super, a neni náhodou problém v LNB? Mne minule nešlo pri montáži čisto nové lnb nešla V polarizácia.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

RE: výpadok vertikálnych programov

môže byť aj to. Menil som v novembri diavolo 0.1 za inverto black ultra. Zlepšil sa mi príjem, ale tie výpadky začali počas vianoc.

Octagon 918 HD, 120 Al, DM 2800, LNB Diavolo 0,1db, Diablo Cam 2.3, T&T, LG 42PC5+

čárli
Registrace: 11/2005

noooo

ja mam ten istý problem tiež som dnes zavesil tu na parabola. Black ultra z Biga.sk. Kurnik, a to som chcl mať cez zimu pokoj, nakolko mam sat na streche bytovky. Asi mi neostava nic ine len reklamovať.

AZBOX PREMIUM HD, Enigma2 OpenPli 2.1

tonicek
Registrace: 3/2006

výpadok vertikálnych programov

Mne začal přes Vánoce vypadávat Eurosport /Skylink/, když jsem zapnula prodlužku / mám tam vypínač/ a na ní je mikrovlnka. Od Silvestra to dělá i při vypínání prodlužky. Prodlužka je v jiné místnosti z jiné zásuvky, ale všechny zásuvky jsou jen na jediném jističi, doufám, že teď už to dělat nebude a vrátí se vše do pořádku.

Laďka
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra