![]() |
|
showbox s-700Ahojky,poradi mi prosim nekdo v jakem programu si udelat vlastni setting na tento prijimac?dsx edite to asi neumi co?diky za odpovedi. |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
RE: showbox s-700SatEditer CZ2, k mání na Openboxforu. |
migr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
RE: showbox s-700Ovšem prečítaj si viac okolo toho, na Schowboxe to nie je také jednoduché ako v Opene,mám s tým svoje skúsenosti,počítaj na Openboxfóre.Openbox 800, Openbox 810, motor SG2100, twin LNB, karta T&T
|
ddd
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 303 |
![]() |
|
showbox s-700Ahojky,forum mam prectene ale nikde jsem se nedocetl o jinem programu nez o sat editu coz je program dost pomaly a neprehledny.Ty nevis o necem jinem na showbox nez je ten sat edit?Napr.jak dxedit?diky za zpravicku M. |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
RE: showbox s-700Používám SatEditer V 2.05 cca dva roky a ještě mi ani nenapadlo, že by mě tento editor nějakým způsobem omezoval.pochpitelně ho nelze srovnávat třeba s PobEditem, ale na komplexní práci se settingem do Showboxe naprosto postačuje. Mám ho také z Openboxfora a chodí spolehlivě. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: showbox s-700ja ked som potreboval nahrat setting do 7OOky (lebo tam boli len 4 druzice) tak som akurat nahral do flashky jeden subor a strcil do prijimaca a dal aktualizovat. a hned som tam mal vsetky druzice. ked som xcel novy soft, dal som tam aj druhy subor a urobil to iste. a mal som to do 2min hotove |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
![]() |