![]() |
|
Plazma TV LG 32PG6000Ahoj všem, zatím se mi nepodařilo výše uvedenou plazmu nikde sehnet a asi už ji neseženu..potřebuji 32palců víc se mi prostě nikam nevejde a stěhovat a přestavovat nechci. Také nechci LCD které mi připadá že je vhodné spíš k monitoru než na sledování TV. Existuje nějaká jiná značka co ještě vyrábí takto malou plazmu?..nebo teda když nic jiného tak LCD co se blíží alespoň trochu k plazmě?..nebo mám shánět CRT?..děkuji.. :lookaround: |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Plazma TV LG 32PG6000Díky...chtěl jsem názory více lidí..vidím že si asi nevyberu na netu..škoda že není k mání ta plazma a byl by pokoj..chjo :lookaround: :-/ |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
PajikTV sa nevybera na zaklade nazorov prispievatelov internetovych for ;) kazdy clovek ma iny pohlad na kvalitu, najlepsie urobis, ked sa presvedcis na vlastne oci, pripadne usi, internetove fora zvadzaju k tomu, ze kazdy chvali to, co ma doma, to by mohlo viest k situacii, ked budes sklamany z vyberu, obehni par obchodov a nechaj si predviest, co ponuka trh, prispevky na tomto fore ber skor ako odporucania, na co sa zamerat, aby si nestracal v predajni mnoho casu ;) |
sgi320
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 569 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |