Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

problem s naladenim

moze mi niekto z vas prosim poradit ako mam naladit na astre 23,5 niektore frekvenice? cast z nich mi naslo a cast z nich je iba hluche miesto. nemozem naladit napriklad transponder 24, 12565H, 27500, 2/3. ukazuje mi ziaden signal,ale na transponder 1 napriklad najde v 80%. takze niektore programy zo skylinku mam (ocko, ct1 HD, ale ostatne HD programy mi nejdu) vie mi niekto poradit kde robim chybu? dakujem
parabola 80cm, prijimac vantage, karta skylink

misko78
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: problem s naladenim

nastav si DVB-S2

jarino1978
Registrace: 2/2007

Napiš co máš za přijímač,zda jsi zkoušel "tovární" nastavení,či máš monoblock,kolik a jaké frekvence transpordérů máš v paměti...........tak tady můžeme býti do rána.........to stejně budem!

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

v predajni mi dali do neho soft. asi po dvoch dnoch sa mi pohla parabola tak som ju znovu nastavoval. nacital som znovu programy ibaze prijimac ich pridal znovu uz k tym ulozenym. tak som ich vymazal a vtedy zacali problemy, pretoze vymazal sa aj soft a prijimac sa resetol do povodneho nastavenia Globo HD S1. dnes som tam dal soft, ktory zmenil globo na vantage,ale uz to nevie naladit niektore frekvencie.
a kde si mam nastavit dvb-s2? ked si zvolim manualne vyhladanie programov tak mozem ich scanovat iba podla uz prednastavenych transponderov,takze do polozky dvb-s, dvb-s2 sa neviem dostat.

misko78

Vrať se do prodejny ať ti to dají do "kupy" nebo chceš u toho taky strávit příští vánoce???

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Galerie: Kamil_k4

Pohnutá parabola a rozštelovaný přijímač, to je ono !

Tondach
Registrace: 3/2004

musíš tam nahrát nejnovější verzi vantage softu, když jsi ho předělal na vantage. ten upravenej soft (kterým se to mění) už je starej. teď tam normálně nahraj nejnovější vantage verzi, máš starej seznam transpondérů

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

vrtimond

diky morti. a nemohol by si mi prosim ta poslat link odkial sa da stiahnut posledny soft na ten vantage? pozeral som na ab-forume ale tam nic take nie je. a cez google mi to nic poriadne nenaslo

misko78

no, to si najdi sám. tady je to poslední dobou samej "vtipálek" a provokatér a dávat sem linky na emu softy se mi nechce

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Google nic nenašel? :)
Tady je soft do Vantage:
http://www.np-ulc.net/index.php?direction=0&order=mod&directory=01.-%20Receiver/Vantage&PHPSESSID=467c4553637e65cf0816f65af2385483

.......

jito
Registrace: 12/2005

jito

dikes moc. z tej stranky som stiahol soft pre vantage hd series,ale mi to vypisuje hlasku, ze mam odlisny sw a mam najst spravny sw. skusal som teda zo skupiny x200 (podla naplne, ktora zmenila globo na vantage je X any) ale ani tato nefungovala. tak som tam skusal davat postupne v poradi ako tam boli dane,ale ani jeden nie je vhodny. tak som znovu prehral soft na globo kde mi nacitalo spravne vsetky frekvencie avsak nefunguje mi zasa citacka na skylink. ma niekto nejaky napad?

misko78

Tady máš poslední firmware:
http://www.ulozto.cz/3520578/vantage-hd-025501.rar
Netuším,jak moc se můžou "míchat" firmwary mezi Globo a Vantage.

.......

jito

jito

jj.ten som tiez skusal,ale nechcelo ho. ale uz mi to bezi ;) len este tam budem musiet tam hodit nove kluce.. este som to nerobil tak snad to zas nedod**bem :( mozem tam hodit cez flahsku softcam.key?

misko78

zo skupina X tam nič nedávaj, to sú SD STB a úplne iné. daj si tam FW napríklad aj ten, čo ti ponúkol "jito", alebo FW025201 z tej stránky, čo ti dal tiež "jito"
DVB-S2 si tam pridaj ručne, čiže ručné vyhľadávanie, editácia TP, zadáš nový TP, zadáš frekvenciu, polarizáciu, SR a DVB-S2

jarino1978
Registrace: 2/2007

Klíče stahuju přes Vantagemaker 2.5,dáš na flash,vybrat soubor .key a automatický restart.
To je vše. R^

.......

jito

sa spýtaj predajcu, ktorý ti ju predal

polulin

skús sa pozrieť na nastavenie 22kHz bolo by dobré tam mať ,,auto,,

Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)

Boris
Registrace: 1/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra