![]() |
|
Golden Interstar T/S 84 CICR PVR-X a sdílení SkyDnes jsem se dostel ke zkoušce sdílení karty na těchto přístrojích. Na přístroji s kartou bylo potřeba pro sdílení nastavit Master, na druhém SLAVE. Přepínání na druhém přístroji funguje perfektně bez zamrzání obrazu s cca 2-3 vteřinovou prodlevou oproti prvnímu, kde to je cca 1 vteřina. Chci se jen podělit o zkušenost, mám z toho ohromnou radost!Použit byl neof. SW samozřejmě. |
brambora
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 95 |
![]() |
|
RE: Golden Interstar T/S 84 CICR PVR-X a sdíle...Sdílí to i z pohotovostního režimu,nebo jako u starších modelů ne?VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
RE: Golden Interstar T/S 84 CICR PVR-X a sdíle...Sdílí i v pohotovostním režimu bez jakýchkoliv problémů. Další poznatek je,že sdílení funguje pouze, když je karta v uni čtečce. V modulu cryptoworks v šachtě NE. |
brambora
![]() |
|
RE: Golden Interstar T/S 84 CICR PVR-X a sdíle...To je logické, že ti to nesdílí modul. Mě by ještě zajímalo, jestli na této verzi je viditelné cukání obrazu na ČT4Sport (CSLink/Skylink). |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Golden Interstar T/S 84 CICR PVR-X a sdíle...Žádné cukání obrazu nepozoruji. To jsem pozoroval jen u Topfieldu 6000CR. Bylo to dobře vidět na TA3, když šly krátké zprávy ve spodní liště. To je na GI taky v pořádku.Proč nejde sdílení z CAMu? Díky za odpověď |
brambora
![]() |
|
![]() |