![]() |
|
Magazín StereoandVideo 1/2010Téma v novém Stereu&Videu o příjmu satelitní Tv http://casopis.stereovideo.cz/O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Magazín StereoandVideo 1/2010Ano, velmi fundovany clanek. Z Vantage 7100s udelali linuxovy stroj... ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Magazín StereoandVideo 1/2010Stereo a Video nejsu spatni synci,zejmena pokud se jedna o nf techniku.Casopis nemam,nemuzu a nechci hodnotit,vsak se se castecne obavam,ze recenze nemusi byt az tak zcela optimalni (napr.od zkusenosti zdejsich starousedliku jako SAXON,TONDA,VF,ZORBAS ... do pytle,at nekoho nezapomenu...).Myslim,ze napr.o obrazu plazem PIONEER skutecne nebude prilisnych sporu-fakt vynikajicim,dtto tez nove PANASONIC,nicmene o menu,ovladani atd...jejich DVB-S/S2 tuneru,jiz nepatrna diskuze byti muze,po mem soudu nekdy mensi sportovni tragedie (ale nerikejte to nikde,at neni ostuda). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
SandVJa ho odebiram, nektere testy predevsim highendu si rad prectu, ale v satelitni technice maji dost rezervy. Navic stale protezuji stejne znacky/Mascom, Topfield, Technisat/, ale svet je uz nekde jinde.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@SaxonJa som citatelom S&V uz od roku 1998/sa mi zda ze vtedy zacalo vychadzat/ ale uz to moc nestoji za vela.Recencie uz moc o nicom.Napr. testuje sa reprosustava a cely clanok je o koncovkach,reproduktoroch,prevedeni atd atd a na vysledny zvuk nechaju 3-4 vety,to je dost chabe si myslim.Zacinam viac popozeravat po konkurencii ako je Video&DVD.Skoro raz vacsi pocet stran,lepsie recencie atd... |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: Magazín StereoandVideo 1/2010Nechápu, jak někdo může tento časopis vůbec brát vážně. Píšou úplné kraviny!!! Mám jeden starší výtisk a dva přístroje z tohoto výtisku - testu. V jedné kategorii byl jeden z těchto dvou přístrojů na prvním místě a druhý na posledním. Opak je pravdou (potvrdilo mi to i několik lidí, kterým jsem to ukázal). Konstrukce neumožňovala, aby to v tom testu byla pravda!VU+ DUO 4K SE + Skylink ICE, Golden Media UniBox 9060 CRCI, T 90 + 17 LNB, Emme Esse 100x95 cm + Optibox DM 3800, LG 55LF652V
|
Alion
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
RE: Magazín StereoandVideo 1/2010V archivu mam hooodne stara cisla, p. Horcice potkavam na vystavach a prezentacich, ale o fundovanosti a kvalite nekterých redaktoru a clanku mam vazne pochybnosti. Praxe mne totiz velmi casto rika neco jineho, nez si mysli oni. Podobne indicie mam i od partneru, se kterymi obchoduji. Nicmene, nemuzu rikat, ze to je cele k nicemu. Take zde cerpam informace. Nicmene zminovany clanek o sat prijmu ma znacne rezervy...Cilovym ctenarem vsak ma byt asi nekdo zcela jiny:-) |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
RE: Magazín StereoandVideo 1/2010Já si myslim, že provozování takového časopisu na slušné úrovni neni žádná (nevhodné slovo).Když si prolistuji poslední číslo, tak zde najdu nosná témata o solárních nabíječkách, navigacích do auta a již zmíněný článek o našem oboru. Jenže co tam ty lidi maji dávat, aby si to někdo kupoval za 75kč?? Já bych tam taky raději viděl článek o NF technice Mark Levinson, Krell, nebo Wilson Audio, ale takové firmy jim zase nedaji takové všimné, jako třeba zástupci LG, Sony, Samsung, nebo v lepším případě Basys. Texty o MP3, foťákách, Home Cinema rovnou přecházím, pak je ovšem taky časák přečtenej během chvíle... Naštěstí se předplatné dá schovat do daní. ;) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@SaxonPřesně tak, kdysi jsem ho pravidelně kupoval (ještě lepší byl ale jeho dřívější souputnik Audio video revue), v současné době nechápu proč mají vůbec drze v názvu slovo Stereo. Proto se bohužel vždy 1xměs. dopouštím dvouminutové krádeže - zhruba tak dlouho mi trvá v Kauflandu přečtení tohoto zprofanovaného časopisu. |
KOTAZ
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 262 |
![]() |
|
stereo/videonetreba to ani citat u nich jednoducho plati najlepsi=najdrahsi,zrejme to odkukali od Antonina |
afer
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
![]() |