![]() |
|
modra skylink opetAhoj, tak jsem včera napsal email , že chci přeregistrovat modrou skylink z SK na CZ a doplatit na CZ kanály, za dvě hodiny mi napsali, že mám uhradit asi 328kč a že už je to přepsaný. Dnes už hrajou všichni češi+SK. To je fofr. Neuvěřitelné. R. |
rysavy3
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
???je otvorenych viac debat okolo kariet skylink, tak skusim v tomto vlakne...tento rok vraj menia karty koli typu kodovania, znamena to ze sa budu musiet menit vsetky ktore su v prevadzke na trhu alebo kludne si mozem kupit tu ktora je teraz v predaji a nebudu v blizkej buducnosti problemy s vymenou? |
ludo
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
RE: modra skylink opetkarty zostávajú v paltnosti stále tie čo sa predávajú, k aktualnemu kodovaciemu systemu bol pridaný kod irdeto, ale to by nemalo mať žiadny vplyv na karty a príjmače s origo čítačkou cryptoworks, v budúcnosti by mohli mať problémy univerzálne čítačky, minule sa to tu rozoberalo.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 160 |
![]() |
|
RE: modra skylink opeta karty by sa meniť nemali.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
@Tamidik,takze na dreamboxe 7000 by to nemuselo ist :(( |
ludo
![]() |
|
LudoFúúúú to nemám šajn ale poradia kompetentní, v module cryptoworks určite pôjde, čítačka neviem ale dreambox je veľký stroj, snád to nejako zvládne. R^3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
![]() |
|
Tamidik :)) R^ |
ludo
![]() |
|
RE: modra skylink opetMám dvojročnú kartu Skylink modrú. Idú na nej iba slovenské programy. Ak doplatím 13 EUR pôjdu všetky české programy alebo len ČT a Prima bez Novy? |
lacoh
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
RE: modra skylink opetpojde aj nova |
vili1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 674 |
![]() |
|
@ lacohmám ji také od 2007, aktivovali mi vše včetně ČT HD a Nova HD. prostě jakoby nová karta. |
rysavy3
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
@rysavy3jde to preregistrovat,i kdyz neznam na koho to vubec je?Mam stejnou kartu.Diky. |
PAFKA
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
RE: modra skylink opetmám asi tri roky modru kartu..nedávno som aktivoval HD programy a súčasne mi nabehli všetky cz programy |
novica
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 92 |
![]() |
|
RE: modra skylink opetDoplatil som 13e k sk karte,české programy sa rozbehli okamžite,ale bez Novy |
ptr
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
RE:modra skylink opetJa som takisto zaplatila 13Eur a idu ct1, ct2, prima, prima cool, ct sport, ale nova nie |
andrea153
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
![]() |