![]() |
|
Autoupdate EMUDobrý den, kolegyně v práci se mi zmínila, že jí nějaký montér nabídl k přímači ještě nějakou krabičku ( cca 1500,-Kč), která nastálo odkóduje všem známou platformu. jedná se prý o nějaký autoupdate. Zná někdo něco podobného, nebo ji někdo chce pěkně natáhnout? Bere si sestavu pro 2 televize, normální SD přímače ( neví název ani typ). Děkuju za odpovědi. |
algec
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 211 |
![]() |
|
RE: Autoupdate EMUTo je urcite krabicka, kde jsou Venusiny kulicky. Ta cena by odpovidala. Ostatni je vyloucene, jelikoz AU se neda trvale predlatit, ani Pandorovou krabickou...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Autoupdate EMUNo já si to myslím také, ale ona si stále trvá na svém, i po " Venušiných kuličkách". |
algec
![]() |
|
Autoupdate EMUTřeba je ten borec kouzelník :laughing: :laughing: :laughing: R^ Znám takové taky :8) a šlape to tak vždy do první nebo druhé změny keys!!! :ogre:Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
kolegyně v práci... dříve tady byli borci, kteři zvládli všechny platformy a natrvalo :O kde se ztratili i se svými bohatými zkušenostmi :fuming: není po nich ani vidu, slechu!! a co ještě jde a pokud ano jak dlouhou dobu :-/ Kde jste odborníci Rv |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
![]() |
|
RE: Autoupdate EMUTak, tak. Nainstalovat Multibeam či naladit kanálovou propusť to ne, ale prodávat komplet na "věčné" sledování rumunů za 6 klacků, tak to jo. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
miniVis kde Ti odbornici jsou? Az na vyjimky mezi levou a pravou pulkou a pekne hluboko...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Autoupdate EMUTo by tam do té jeho platformy musel nacpat něco obdobného jako je toto pro moji protěžovanou platformu"" a co se pod tímto názvem pak skrývá a od datumu 6.8.2008 ještě nebyly problémy i když se mění keys co týden,root uid="8702c92d6ba280938c9ac1ac850021a8 titleC+NL,TV Vlaanderen title date 06.08.2008 date desc AU Key update desc cmds a následující keys v tomto souboru,které neuvádím /maká,maká a maká stále. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Autoupdate EMUodborníci sú tu stále ,ale po nich chcete nemožné . Boli časy keď to dalo. Tej pani odporúčam Plnú škatuľú vtákov,tú kupovať nemusí (tú má každá),a ani tú krabičku za 1500 kč. AU je úplne niečo iné ,a nepchá sa to do krabičky. AU sa dáva do var/keys, žiže po slovansky je to varenie kľúčov. A ešte lepšie by bolo , keby si to prečítala sama.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Autoupdate EMUJá bych to té pani nevymlouval, když je přesvedčená, tak at si to koupí. Pak Ti stejně dá za pravdu a možná ještě něco navrh... :)))Nejlepší je přeci ženám neodporovat, stejně to nemá cenu. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Autoupdate EMUNo teraz neviem či sa tá pani volá algec. Kam čert nemôže , pošle ženu.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Autoupdate EMUTo přeci na věci nic nemění, ne? ;)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Autoupdate EMUuž tu býva zvykom , že ak niekto niečo chce a hlavne nejakú sprostosť ,tak sa vyhovorí na ženu. No ale tá sprostosť aspoň sadla. Ako na pobavenie je to dobré.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Autoupdate EMUOneeeee,ale ženy už jsou také,jsou to tvorové ženoucí nás muže k vyšším výkonům.Hery,možnosti by možná byli,ale pak by ta krabička nebyla za 1500.Saxon,máš naprostou pravdu.Všichni,mrzne jen tam praští,tak si najděte práci v teple,ani pes nechce být venku. :) :) :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Autoupdate EMUAle pánové, nejsem žena. A už vůbec si tady nevymýšlím nějaké nesmysly. Jak jsem koupil, tak jsem prodal. Bylo mi to divné, o ničem podobném jsem nikdy neslyšel. Sám si tu službu zatím poctivě platím. Kolegyni řeknu, ať to nafotí a pak sem dám odkaz na fotky, teda pokud vůbec bude co fotit. |
algec
![]() |
|
![]() |