![]() |
|
Magio Sat na SlovenskuZákladní balíček Štart zahrnuje kanály STV1, STV2, STV3, Markíza, TV Doma, TV JOJ, JOJ Plus, TA3, TV Lux, ČT1, ČT2 a Prima TV za 12,95 euro/měsíčně, tedy (390 SK) včetně DPH. To bude platit leda MAGOR,ne? to je ve Skylinku ZADARA :lookaround: :laughing: |
hugos
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
RE: Magio Sat na Slovenskumagio Rv🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Magio Sat na Slovenskudrahe!!!!!!!!!! |
cyro
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
RE: Magio Sat na Slovenskua lidi to kupujounikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
RE: Magio Sat na Slovenskumôže to byť zámer... Aby ľudia siahli hneď po Klasik-u. I keď sa mi zdá, že chlapci nevyužili naplno synergiu, ktorú im už vysielajúci balík T-Home (HU) ponúka. Ako príklady uvediem AXN Sci-Fi a AXN Crime alebo balíčok MTV (Two, Dance a Hits) či prírodopis iného charakteru ako ponúka zaradený Blue Hustler... |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
RE: Magio Sat na Slovenskuhugos:V Skylinku TV Lux tam nie je.Tá TV tam na tej družici totiž vôbec nie je.Je tam TV Noe. ;) :8) |
A014
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 201 |
![]() |
|
RE: Magio Sat na SlovenskuTV Lux - a ta má cenu 390,- :))) :))) |
hugos
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
Magio Sat na SlovenskuSuper ceny Magio-sat -Magor. |
spektrum
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Magio Sat na SlovenskuAle treba si porovnat cenu za HD baliky ;)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
Magio Sat na SlovenskuZa ten TV Lux by mněli oni platit všem těm, kdo se na to kouka. |
erik1
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
RE: Magio Sat na SlovenskuOno staci porovnat to nase "Maggi" tv a madarsky "T-Kabel" z hladiska ceny a programov.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Magio Sat na SlovenskuZasa na druhej strane je to dobra moznost pre tych, ktory su mimo dosah pokrytia satelitov na 23,5 st. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: Magio Sat na SlovenskuJo ked nemas na vyber z viacerych ponuk,potom mas len jednu volbu, zaplatit alebo nie.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Magio Sat na SlovenskuTaký čo nemá nič a nechce sa mu dávať do nového satelitu a karty atď tisíce si to dá. A mimochodom magio není len klasické satelitné vysielanie, ale dá sa v pohode dať na dva prijímače s pozeraním rôznych programov (bez splitrov atď),možnosť nahrávania a FANTASTICKÉHO EPG !!! Kto ho nevidel na IPTV magiu, odporúčam pozrieť. |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
RE: Magio Sat na SlovenskuKazdy si kupi co chce,ja sa len nerad viazem na nieco.A taku lacnejsiu zostavu s pvr si zozeniem aj za tu cenu co im zaplatim mozno za rok,alebo nieco viac.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereKeby si chcel HD,tak za rok urcite nie ;) a ani za dvaČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: Magio Sat na SlovenskuMyslis hd stroj,nemyslis vazne.HD balik ma tusim priplatok okolo 4 eura plus okolo 20 za ten vacsi balik mam 24x12.Za to nedostanem hd stroj?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereZarataj k tej sume este poplatok za Multi + HD balik od Skylinku , lebo inac to HD nebudes moct pozerat (ked uz si zvolil variantu platene SD+HD)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: Magio Sat na Slovenskuresp. odrataj od toho.. to je 24 - 17 = 7 , 7x12 = 84 ,s tym velmi vyskakovat nemozesČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
Re:Magio Sat na SRMna ako uživatela Magia Optik zaujima ako je to možne,že Prima ma isť na tejto platforme,ked ho vypli na optike.Dalej prečo ešte nejde Sport2,ked tu jeden expert(paterliny)napisal,že ho daju,ked vypnu prave primu?Navyše ked magio vysiela z tej istej družice Amos 3 ako vysiela aj Sport2.To je taky drahy ten športovy kanal pre distributerov vysielania? :O |
tunel
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
tunelVysvetlenie ohladom Primy... v ziadosti od Primy bolo uvedene,ze ju musia odstranit z kablovych a IPTV rozvodov....satelit nebol spomenuty..tak pretoČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: Magio Sat na SlovenskuJa som nemyslel platit niekomu za hd kanal.Na zaciatok mi staci to co je na orbite fta v hd kvalite.Nie som odkazany platit niekomu zato,aby mi poskytol hd v sk alebo cz jazyku.Som spokojny aj s sd.Ked mam moznost vyberu tak mi to lepsie vyhovuje.Vies dobre ze kazdy poskytovatel ma balicky rozdelene tak,ze keby si chcel vsetko co ta zaujima tak nedoplatis.To je buzines. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Magio Sat na Slovenskuoni museli cenu nechat ako na iptv, lebo keby sli pod nu tak iptv sa nebude predavat a na panelakoch bude sama magiasat parabola |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Magio Sat na SlovenskuZabúdate na to že uvedené ceny sú cenníkové popri ktorých sa budú robiť rôzne akcie a vzhľadom na silu a zázemie spomínaného providera očakávajte veľký boom :O :O :O |
sumec
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
RE: Magio Sat na SlovenskuMna stve, ze ohladom Primy padla kosa na kamen. Nechapem, aky je rozdiel, ci divak na SK sleduje Primu cez Sat alebo kabel. Je predsa pristupna pre SK divaka takou alebo onakou cestou. Nech potom Primu zaradia aj do SK ponuky Digi TV. Alebo prevadzkovatelovi Primy plati T-Com za prava pre SK ? Lebo ten zakladny balik je dost drahy. Cena je privysoka, ale co uz, to je predsa T-COM. |
adman
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
RE: Magio Sat na SlovenskuVelky boom mozu urobit len zakaznici,a k tomu treba dobru ponuku.Silu si mozu strcit ked ludia nebudu mat zaujem,preco napr. klesaju pocty pevnych liniek.Kde je sila providera a su aj akcie???Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
![]() |