![]() |
|
Technisat HD8-S - stabilní verze sw ?Můžete mi někdo doporučit stabilní verzi sw s podporou PVR pro Technisat HD8-S ? Momentálně mám 1271d, ale mám občas problémy s obrazem. Při změně rozlišení HDMI přestane jít přes SCART obraz v barvách, obraz jede jen čb. Pomůže jen vypnutí-zapnutí. Navíc je u této verze nějaký špatný zvuk z digitálních výstupů. Zkusil jsem nejnovější sw 1423, digitální zvuk je sice o.k., ale tato verze sw mi po vypnutí a následném zapnutí přijímače (nutno počkat nejméně 5 min., když zapnu okamžitě po vypnutí, tak je vše o.k.) způsobí, že přestane jít po prvním přepnutí na jiný program zvuk úplně a přijímač začne postupně zamrzat (pomalé reakce na DO, nedojde k přepnutí programů a pod. |
mvavrusa
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-S - stabilní verze sw ?a hle....já myslel,že tento typ je dokonalý:-)Diablo je stále oukejíček!:-)
|
cb21
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 5 423 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-S - stabilní verze sw ?Ja mam verzi softu 1248d a vse je ok.Ale to je u digit hd8sx |
maslo
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-S - stabilní verze sw ?Tento soft 1423 bol prvy, ktory si nevyziadal surovo tovarenske nastavenie. Tiez mi robil sarapaty, tak som si zazalohoval setting na usb kluc a spravil tovarenske nastavenie od vyroby. Nasledne z prijimaca vymazal vsetky tovarensky natiahnute stanice, obnovil setting zo zalohy a vsetko slape v pohode. R^ |
golfLC
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
Autor: mvavrusaJa mám verzi 1271e stahl jsem to ze satelitu přijimač HD8S jede to perfektně. |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
Pro emtechTV máte přes HDMI nebo SCART ? Používáte digitální audio výstupy OPT/COAX ? |
mvavrusa
![]() |
|
Pro mvavrusaTV mám přes HDMI,audio vystup opt/coax nepoužívám,hezky den. |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-S - stabilní verze sw ?Mohl bys vysvětlit co znamená-Při změně rozlišení HDMI přestane jít přes SCART obraz v barvách?Ty si pokaždé nastavuješ jiné rozlišení HDMI?Na co to máš připojené přes scart?Scart vůbec vyhod nech to přes HDMI a nastav napevno HDMI rozlišení a musí to makat. Proč si tam nahrával jiný sw? To akorát rozkurvíš vše možné.Když už si ho nahrál jestlipak si dal restart přístroje?Zvuk propoj optokabelem a hotovo.Nedávno tady kolega napsal že příjímač se dá rozkur..t "volšovýma rukama" proto pořád nechápu proč hned všude hned cpát něco čemu ve finále nerozumím.Mě to taky tkhle blblo-vyhodil sem scart a je klid.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 733 |
![]() |
|
RE: Technisat HD8-S - stabilní verze sw ?Proč SCART, to je jednoduchý, jedu na 100 HZ CRT TV, ta jaksi nemá HDMI... K přepnutí rozlišení HDMI a rozhození scartu dojde, když se omylem zmáčkne příslušné tlačítko DO. Zvuk bych jel velice rád přes optiku, bohužel se z něho line absolutní hnus, takže zatím jdu do receiveru SONY přes analog. Upgrade jsem dělal právě kvůli zvuku přes optiku. Zvuku upgrade pomohlo (jde tedy o problém SW), ale jaksi to přineslo jiné výše uvedené problémy. |
mvavrusa
![]() |
|
RE: Technisat HD8-S - stabilní verze sw ?Tos vše neuložil do pamětě zeleným tlačítkem?Nechápu jak přes optiku se line "absolutní hnus", máš zapnut AC3?Je až s podivem že ti nejde zvuk-co takováBRAVA HD?To je přes D.K. něco.Když!!! nahraješ nový SW musíš!!! dát tovární nastavení a vše znova naladit a naprogramovat.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: Technisat HD8-S - stabilní verze sw ?Pokračování zítra jestli chceš tedka du sledovat správy, jinak tento přijímač je jeden z nejlepších .O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: Technisat HD8-S - stabilní verze sw ?Propojil jsem HD8-S s receiverem SONY přes optiku i analog a porovnal zvuk. Přes optiku má výrazně méně výšek a středy "utopené". Po upgrade sw z 1271c,d nebo e na 1423 se kvalita zvuku přes optiku vyřešila. Bohužel mi s tímto novým sw na přijímač po vypnutí-zapnutí (prodleva nejméně 5 min.) přestane jít zvuk úplně a přijímač začne postupně vytuhávat. Reset do továrního nastavení po upgrade jsem dělal, nepomohlo :( |
mvavrusa
![]() |
|
RE: Technisat HD8-S - stabilní verze sw ?Skoušel si na D.O.podržet cca 5sec červené tlačítko-když ti to začne vytuhávat?Vrat se spátky na původní SW.A uvidíme.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: Technisat HD8-S - stabilní verze sw ?Vrátil jsem se na 1271e, tady je ale špatný zvuk, možná zkusím jít zpět až na 1195d. |
mvavrusa
![]() |
|
RE: Technisat HD8-S - stabilní verze sw ?Pořád mi nejde do hlavy ten zvuk.Já tam mám SW někdy od 03/09 nijak s tím nelaboruju,zvuk je propojen optokabelem do domácího kina taktéž Panasonic jako televize. A u některých stanic co vysílají AC3 balzám na uši.Co takhle skusit jiny receiver?Nemohl by to nakonec dělat on?I toho D.K. jdou nastavit jak výšky, basy , hloubkya další různé efekty-takže není to v recieveru?O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: Technisat HD8-S - stabilní verze sw ?Problém bude v sw u HD8-S. Jednak se kvalita zvuku srovnala se sw 1423 a navíc když místo HD8-S připojím DIGIT MF4-S CC, tak je zvuk taky bez chyb. |
mvavrusa
![]() |
|
pro petr33Zkoušel jsem před i po instalaci sw ver.1423 tovární nastavení, nepomohlo. Pokud vypnu a cca do 1-2 minut zapnut, tak je vše o.k. Pokud počkám déle, tak po první přepnutí na jiný program jsem bez zvuku a přijímač při dalších povelech postupně tuhne. Jakou máš verzi hw ? Já mám 0000/4750 (33.0). |
mvavrusa
![]() |
|
Vyřešeno - šlo o vadu konkrétného přijímačeNa jiných přístrojích je sw ver.1423 funkční. |
mvavrusa
![]() |
|
reremám doma i hd8 sx a str1 a zvuk z str 1 prez koax výstup je o třídu lepší než u hd 8,jinak novej soft staženej ze satelitu je moc povedenej a je tam i nastavení možnosti pro anténu multytenne !!! obraz super,jinak spokojenost velká......rukama mi prošlo snad vše co má scart a HDMI a DVI
|
paprika007
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 218 |
![]() |
|
rereoprava ,s novým softem je zvuk už lepší......rukama mi prošlo snad vše co má scart a HDMI a DVI
|
paprika007
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 218 |
![]() |
|
![]() |